2015 Ekim Anneleri

Canlar günaydın :) ben hala hastayım sol ciğerim tamamen. Enfeksiyon kapmış.Ama ddirençliyim çok şükür.ikea da aile kart sahiplerine indirim varmış çocuk mobilya larına. Bizde bu ay 25 inde doktor konkontrolünden sonra inşallah gidip alacağız ufak tefek birşeyler :)
geçmişler olsun

canım o dediğin galiba benim istediğimden çıkması lazımdı ama antalyadada yok tv de gördüm 5-6 tanesi otuz tlymiş gelse alcam ama yok :KK43:
Evet ben haberlere baktım netten hep 3 mart ve 5 martta çıktığına ve gönderilmeye başlandığına dair haberler yapmışlar. Aşeriyorum.nette buldum 150 gr. 20 lira.

Anneler kabiZlik ceken caresini bulan varsa Allah rizasi icin bana desin kivraniyorum deliricem
canım ben bol salata yiyerek aştım, bir de kahvaltıda tost yemeyi bırakınca da farketti (bulantı yüzünden bir dönem çok tost ymiştim, kabız yapıyor bence sabah sabah kuru tost üst üste yiyince)

bıgün mide bılantım var 5 gündür memlekete gittim orda annemler kayınvalidemler bar sanki orda böyle değildim evine gelince mide bulantım başlıyo ve evin kokusu kötü geliyor
bence biraz da başka şeylerle oyalanınca unutuyoruz bulantıyı:)

Evet ben haberlere baktım netten hep 3 mart ve 5 martta çıktığına ve gönderilmeye başlandığına dair haberler yapmışlar. Aşeriyorum.nette buldum 150 gr. 20 lira.
Sizinkiler yine iyiymiş 3 mart 5 mart , ya ben ne yapayım kaç yere sordum anca haziranda çıkar dediler oof of:KK42:

Hanımlar bu rutin kan ve idrar testleri için kaç tüp kan almışlardı sizden ? Ben bir tüpte bile fenalaşıyorum eğer çok tüpse yanımda biriyle gideyim diyorum :KK64:
2 tüp aldılae benden, ama oğlumda tam 7 tüp aldılar çok iyi hatırlıyorum:KK57:

canım o dediğin galiba benim istediğimden çıkması lazımdı ama antalyadada yok tv de gördüm 5-6 tanesi otuz tlymiş gelse alcam ama yok :KK43:
Lovely35 Lovely35 listeria listeria E Eylul-um antalyada bile hala yoksa ben kocaelide hayatta bulamamm :( nisan da kesin bulurum ama buralarda :) iletisimi koparmayalim kizlar ilk ciktigini goren haber etsin manavlara kosalim :)

hemde nasıl özledik :) dayanamadım eşimede süpriz olsun diye bi hafta öne aldım :) bi yandan cook heycan yapıorm günler gecmio gibi bi yandanda hala evhamlıyım bakalım Rabbim nasibimizde bıraksın inşAllah
evham hepimizde var canım. evhamsız hamilelik olmaz sanırım. anca doğduklarında geçer diyecem o zamanda geçmiyor annelerimizin halini gözlemleyince git gide artıyor sanırım o_O

Ayın 12 sinde daha çok var bu 3. Gidişim
daha önce gitme şansın yok mu canım bayağı geç vermişler tarihi. en azından için rahatlardı ama sen genede kötü düşünme belki geç döllenme falandır ya da karından baktıysa küçüktür diye görememiştir. eski ultrasyon cihazlarıda kalp atışını bayağı geç gösteriyor çünkü

Lovely35 Lovely35 listeria listeria E Eylul-um antalyada bile hala yoksa ben kocaelide hayatta bulamamm :KK43: nisan da kesin bulurum ama buralarda :) iletisimi koparmayalim kizlar ilk ciktigini goren haber etsin manavlara kosalim :)
Tamam canım.
Bu arada benim bulantılar sabah akşam devam etsede gün içinde çok rahatsız etmiyor sanki beni yavaştan geçmeye mi başlıyor acaba eşimde 2 gündür iyisin diyor 2 gündür annem bizde çünkü kapıdan girince yemeğim hazır ve hep midemi yatıştıracak şeyler pişiriyor.

daha önce gitme şansın yok mu canım bayağı geç vermişler tarihi. en azından için rahatlardı ama sen genede kötü düşünme belki geç döllenme falandır ya da karından baktıysa küçüktür diye görememiştir. eski ultrasyon cihazlarıda kalp atışını bayağı geç gösteriyor çünkü
Anladım canım ama ayın 2 sinde gitmiştim 10 gün sonra gel dedi ewet son adet tarihim e göre 9 haftalık galiba ama bebek o kadar büyük değil dediğin gibi geç döllenme faln galiba ama sabırsızım malesef bir hafta beklicem ama 1 ay gibi gözümde :KK43:

Back
X