- 25 Nisan 2013
- 11.279
- 9.157
- 448
Mesailer başladı pazartesi-perşembe 19:30, diğer günler 18:00. Cts çalışırsam da 14:00'tü 17:00 oldu.çalışan anneler kaçta paydos ediyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesailer başladı pazartesi-perşembe 19:30, diğer günler 18:00. Cts çalışırsam da 14:00'tü 17:00 oldu.çalışan anneler kaçta paydos ediyorsunuz?
9.00 - 19.00 mesaiçalışan anneler kaçta paydos ediyorsunuz?
Benim hep aynı çıkıyor canım ama şöyle bir yazıya denk geldim bebeğimizin gelişme hızı her hafta aynı olmayabilirmiş yani bir hafta çok hızlı büyürken diğer hafta yavaşlayabilirmiş.
Benimde 11 mart canım 10+5 olucaz.O zaman bendeki bu belirsizlik böyle devam edebilir bir ileri bir geri tarihlerle :< 11 martta çağırdı doktor o zaman anlarım tam tarihi insallah
Ben de göğüs acıması ve büyümesiBen aşermiyorum, göğüslerim de acımıyo, midem de bulanmıyo.. sanki hamile değilim gibi.. bi tek uykum geliyo öğlenleri onun dışında aynıyımvar bu işte bi iş ama bakalım..
![]()
Benimde 11 mart canım 10+5 olucaz.
Canım kötü düşünme ne işi olacak, senin hamileliğin rahat geçecek hepsi bu :)Ben aşermiyorum, göğüslerim de acımıyo, midem de bulanmıyo.. sanki hamile değilim gibi.. bi tek uykum geliyo öğlenleri onun dışında aynıyımvar bu işte bi iş ama bakalım..
![]()
evet canım beklemek zor gerçekten ama doktorun iyi demiş telaşlanma senAnladım canım ama ayın 2 sinde gitmiştim 10 gün sonra gel dedi ewet son adet tarihim e göre 9 haftalık galiba ama bebek o kadar büyük değil dediğin gibi geç döllenme faln galiba ama sabırsızım malesef bir hafta beklicem ama 1 ay gibi gözümde![]()
9.00 - 19.00 mesaiYemek falan yapamıyorum.. Eve gitmem 8 oluyor..
Mesailer başladı pazartesi-perşembe 19:30, diğer günler 18:00. Cts çalışırsam da 14:00'tü 17:00 oldu.
Benimki başka şehirdeee. Yalnızım ben burdabenimde 8:30 - 18:30 kış saati tabi bu yazın 7:00 de çıkıyorumben 1 haftadır annemde kalıyorum kocayı filan unuttum yemeğim hazır olunca akşamları güzel yiyorum diğer türlü yemek yapmaya kalkarsam aç kalıyorum ..iyiki annelerimiz var çok şükür Allah eksikliklerini göstermesin,bebek gibi bakıyorlar..
İnşallah duyacaksınPazartesi ben de duyarım inşallahörgü falan örmeyi hiç bilmem ama pazartesi bebeğimin kalp atışlarını duyarsam ona bi hırka, elbise bişi örcem
nerden çıktıysa birden içimden öyle bi şey geldi
![]()
Ben de göğüs acıması ve büyümesivar. Onun dışında bir de akşam erken uykum geliyor. Başka bir belirtim yok canım. aşermiyorum, midem bulanmıyor, ağzımın tadı bozuk değil, koku bile almıyorum ya :)) Maşallah diyelim
:)
Ama şükürler olsun dün bebeğimizin kalp atışını duydukYani herkeste aynı olacak diye bir şey yok.. İnşallah da devam etsin böyle.. Sıkıntısı olanların da geçsin inşallah bir an önce.. ama aşermek istiyorum yaa :)) Nasıl bişi kii :)
Canım kötü düşünme ne işi olacak, senin hamileliğin rahat geçecek hepsi bu :)
18:00 da canim. Haftasonu çalışmıyorum. Senin nasil ?çalışan anneler kaçta paydos ediyorsunuz?
Tamam canım kasık ağrılarım yetmiyormuş gibi bide griple uğraşıyorumevet canım beklemek zor gerçekten ama doktorun iyi demiş telaşlanma sen
9 ile 2 buçuk aras ı tam gün okulumuzçalışan anneler kaçta paydos ediyorsunuz?
Ne mutlu sana canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsiniyi aksamlar guzel anneler :)
biz bugun kalp atisimizi gorduk sukur. gec dollenme olmus o yuzden 6 haftalik gorunuyor. zaten vajinal ultrasonla gorebildik. karindan gorunmedi. kusmalarim baslaadi benim de. metpamit verdi dr.
Ayyy aynı beni anlatmışsın. Dünya kokuyor inan ki. Bir tek temiz ve soğuk hava iyi geliyor. Dağlara kaçmayı düşünüyorum vallaAynen canım bana da evimin kokusu kötü geliyor. Her yeri açıyorum havalandırıyorum, siliyorum yerleri. Ama geçmiyor gibi. Kokulara hassasiyetim çok fazla.![]()