- Emoji Skoru
- 3.016
- Puanlar
- 248
Cnm bnm eczaci tanidigima kayseride bir prof sma onermis en eski mama ve anne sutune en yakin demis bnm annemlerde zamaninda ablam anne sutunu kabul.etmeyince sma almis bnde buna dayanarak kizim dogdugundan beri veriyorum gercekten masallah diyim gaz problemimiz hic olmadi ve uyku duzeni cok ii sonucta yeni bir mama degil gecmisi var icim rahat kullaniyirum eczanelerde var cnm bu arada dqha mama bitiyor kizim agzindan gazini cikariyor hemen :)Canım golden goat arkadaşımda çok tavsiye etti benim çocuk doktorumda onu tavsiye ediyor bende burda hipp almasaydım golden goat alırdım demiştim ama kendim bulamadım. Annemde hipp bulamadı aptamil aldı. Bunu da deneyelim bakalım uykuda gazında bir değişiklik olacak mı. Sma çok tavsiye ediliyor onu da merak ediyorum içinde glikoz yokmuş sanırım en eski mamalardanmış ama işte her yerde her marka bulunmuyor.
Teyzesi.cok tsk ederiz ya abla olduk senin resmi gorunce cok hosuma gitti ama acaba bnde kizimla kardesi olupta boyle resimler miyim dedim iki.cocugunda cok guzel senin gibi allah bagislasinMaşallah canım ya abla oldunuz artık siz süperrrr