• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Ağladığında ter dokturuyolar bide yazın kokmadigim kadar kötü kokuyo terim anlamadim:KK43: her gün duş alıyorum gündüz o uyuyunca sende uyu yoksa uykusuz kalırsın ve allah korusun memede uyursun aman diyim uykusuz kalma hem sütün hem kendin hemde bebeğin için zamanla düzelecek
En buyuk korkum cnm emzırırken uyumak. Önce kalkıp aglasada elimi yuzumu yakayıp telefonu alıyorum elime. İyiki bura var:)) ter konusu skıntı. Bende ter kokmuyorumda süt kokuyorum resmen. Sut ter karısınca berbat bi combo oluyo:) bide 46 gunluguz ama hala devam eden kanamalar bunaltıyo beni. Umarım duzelıcek umarım..

Son düzenleme:
Benim 1 ay oldu :-) zaten 4 ay yazın ter den olduk bide şimdi hala terliyoruz işimiz zor söyle mislerin gibi kokarak temiz fonlu saçlarla yatmak hayal artık :KK43:
Benim de uzun sürecek gibi. Kilomda sabit kaldı. Bari versem de terlemem boşa gitmese :)
Son fönümü doğumun ertesi günü hastanede çektiler bana. O da 10 dakika dayandı :))

Canım ela mama yiyince sakinliyor, huzursuzluğu bitiyor gülümsüyor. Kendi kendine uyuyor. Zaten akşama ben farkediyorum gün içinde bütün gün emzirince sütümde azalma oluyor göğüslerimin süt dolması içinde iyi oluyor. Mesela 3. hafta itibariyle 3 kaşık 90 cc mama verilmesi gerekiyor. Biz bu cuma 4 haftayı doldurcaz bugün annem 90 yaptı 20 cc alamadı. Gazını çıkarttık onu da aldı. Eğer emzirmeden sonra mamayı da alıyorsa bilki doymuyordur.
benim hep dolu çok şükür hatta bazen uyurken sağıyorum aşırı şişip sertleşiyor diye. aventin kalkanını aldım hafif tahriş ve sütümün akması nedeniyle. en kötü saat başı boşaltmak zorunda kalıyorum kalkanlar doluyor. gece yatarken de ped kullanıyorum. memeyi almıyor bir yerden sonra 20-25 dk civarında kalıyor memede. 12de emziriyorum 3:30 4 gibi uyanıyor tekrar emziriyorum zaten sorun ondan sonra başlıyor sabaha kadar mızırdanıyor. olmazsa bir iki gece daha takip edeyim ve mama vermeyi deneyim gece.

Kizlar yazmistim oglum surekli emiyor sutum yetmiyor mu diye.az once sagdim tek gogsumsen 100 cc ye yakin sut cikti yani bu da oglumu doyurur. O zaman ne diye surekli emmek istiyor huzursuzlaniyor. Cozemedim. :KK43: acaba cenesi yoruluyor da cekemiyor mu. S
benim de öyle 100e yakın çıkıyor sağdığımda. memede ne kadar kalıyor? eğer gazı kakası falan yoksa 20-25 dk emiyor sonra kendisi bırakıyor emmeyi. Meme ağzındayken ben çekmiyorum hiç belki çenesi yorulmuştur da çekmiyordur diye. ne zaman kendi bilinçli şekilde ayrılırsa memeden öyle bitiriyorum emzirmeyi.

Ben daha dogurmuyormusum kızlar :KK43: açılmam yok ntsde de sanci cikmadi bu kez.. telaslandirdi bizi sipa ama yok daha bi aksiyon.. Allah doguramayanlarimizin yardımcısı olsun, ctesiyr kdr bisey olmazsa tekrar gidicez, dr 41i cok beklemem ptesi salı yatış verip suni sanci deneriz dedi :KK43: :KK43:
Bnde aynı durumdaydım cnm 40+ 2 de 4-5 saat suni sancı çektim ama kendi sancın olmayınca çok zormuş suni sancı inş o zmna kdr sancın gelir. Sonum yine sezeryan oldu hiç açılma olmayınca. Şimdi keşke baştan sezeryan olsaydım diyorum 2. Gün ayaklanan biri olarak

Ben daha dogurmuyormusum kızlar :KK43: açılmam yok ntsde de sanci cikmadi bu kez.. telaslandirdi bizi sipa ama yok daha bi aksiyon.. Allah doguramayanlarimizin yardımcısı olsun, ctesiyr kdr bisey olmazsa tekrar gidicez, dr 41i cok beklemem ptesi salı yatış verip suni sanci deneriz dedi :KK43: :KK43:
Cnm ya :(
İnşlh 1-2 güne şıp diye doğurursun Allah yardmcn olsn

Çınarlıdaki yıkamayın dedi bizde yarın bahadır beye götürücez bakalım o ne dicek biz emmeye alışamadık:KK43: tutmuyor bir türlü yaklaştığı an başlıyor bağırmaya
aynı durumdayız canım ilk başlarda sütüm yoktu mama veriodum sonra gelmeye başladı ama memeyi almıo eliyle iteklio resmen bende sağıp önce süt arkasından mama veriorum ama dün birden bire göğüslerim taş gibi oldu sıcak duş masaj hiçbisi fayda etmedi ben böyle bi acı görmedim sezeryan acısı halt etmiş yanında akşam hastanelik oldum bir saat ağlaya ağlaya sağdırdilar sütümü allah yardımcımız olsun ins bi an once tutarlar memeyi

aynı durumdayız canım ilk başlarda sütüm yoktu mama veriodum sonra gelmeye başladı ama memeyi almıo eliyle iteklio resmen bende sağıp önce süt arkasından mama veriorum ama dün birden bire göğüslerim taş gibi oldu sıcak duş masaj hiçbisi fayda etmedi ben böyle bi acı görmedim sezeryan acısı halt etmiş yanında akşam hastanelik oldum bir saat ağlaya ağlaya sağdırdilar sütümü allah yardımcımız olsun ins bi an once tutarlar memeyi
Cnm emzirmeden önce kundak yap sar ellerini ki rahat emzir

onu da deneyim canım pes etmek yok

canım ben wee nin göğüs ucunu kullandım ama sanırım büyük gelio pek hoslanmadi sen avent kullanıodun dimi bide onu mu denesem
Wee'yi ben lansinoh sürdükten sonra kapak olarak kullanıyorum. Avent aldım canım küçük olanını çok memnunuz ikimizde.

Gunaydinlarrr anniskolarr, babamizi ise yolladik mememizi emdik ana kucagimzda tepinme moduna gectik bakalim bugn bizi neler beklior saglik ocagina gidicez insaAllah kuzucugumu cok aglatmazlar yoksa kiyameti koparabilirim, off offf kizlar anne olmak ne zormus onn cani yanicana benm yansin o aglamasin yeterki..

Günaydın anneler,
Tüm gece gaz sancısı çekti yavrucuğum, dün bulgur pilavı yemiştim. Okuduğum bir yazıda annenin yedikleri bebeği etkilemez diyordu ona güvendim, halt etmiş. Çocuğum kıvrandıkça vicdan azabı çekiyorum resmen :(

Günaydın güzel anneler. Kızımı emzirdim uyuttum ve buradayım. Allah tüm annelere ve bebişlerine sağlık versin. Doğumu bekleyen arkadaşlara kolaylıklar ve rahat doğum nasip etsin. Gurbetteyim fazla kimsem yok demiştim fakat yanılmışım :) hastaneye 4 Türk arkadaşım ziyarete geldi. Dün, eve 2 türk 1 Fas lı tanıdığım geldi. Kısmetse Çarşamba günü 2 Fas lı arkadaşım daha gelecek. Kayınvalide bendeyken hepsi ziyaretini yapsa bitse pek iyi olacak. Bugün kızımın kontrolleri var. Benim de dikişlerime bakılacak. Sanırım estetik dikiş yapmadılar, dikişler de alınacak. Yoğun bir gün beni bekliyor. Şimdi yatıyorum. Sizlere hayırlı güzel bir gün diliyorum.

Güneşli bir günden hepinize günaydınlar güzel anneler bol emzirme mesaili bir gün daha başladı. Kızlar aranızda bu ara aşure yiyen var mı? Ben dün yaptım komşulara dağıttım ve bir senedir sabırsızlıkla beklediğim bu aşure döneminde kendim de yedim. Merak ettiğim şey ise çok gaz yapıyor mu? Yaptığım malzemelerin gazını hep aldım ama içim rahat değil acaba kızıma çok gaz ağrısı yapar mı diye:(

2 kasım benim doğum günüm mevlüdümüz var bizimde o gün ela 29 günlük oluyor. Son günler bol bol yürüyün ben doğumdan 4 gün önce bir tanıdığımızla gelinlik bakmaya bile gitmiştim.:)
Canım hergün yarım saat kadar ciddi tempolu yürüyorum öyle diyim sana :) neyse kafadan atmak lazım sanırım ama ne mümkün :) prensesi öp benim yerime annesii :* :* tabii sen de kendine iyi bak

Back
X