• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar süper haberlerim var. Bebeğimin yanından geliyoruz. Bugün anne sütünü vermeyi deneyeceklerdi, anne sütünü almış. Kusmamış ve ilk defa kendi kakasını yapmış. Yarına süt istiyorlar . Erken gideceğiz.[/QUOTEmaalla

Maşallah canım çok şükür kendi evladım kadar sevindim gözlerim doldu daha da iyi olacak zor günler sınavdi gozunaydi

Kızlar öncelikle kanama olmasa bile 40 çıkana kadar beklemeniz lazım :KK66:
Sonrasında dikişlere zarar gelir korkusuyla kendiniz ilk birkaç kez baya kasıyorsunuz ama sonra canınızın yanmadığını anlıyorsunuz. Tabi bu arada doğum sonrası kuruluk olacağı için dr. Kayganlastırıcı kullanın demişti, tavsiye ederim baya faydası oluyor

Ora dışarıdan aynı doğum öncesi gibi çok şükür estetik dikiş ama ici zaten mağara gibi Boş görünüyor bide Kayganlastırıcı ile hiç hissetmem sanırım :-) bide dayanamam demiştim ama bebisimle aklıma pek gelmiyo birde 40 beklemek lazım diye kafama yazdim:)

@zobiska kiz sabah koca destegi sonrasi su saat itibariyle pembe akıntı geldi :eek: nisan mi bu simdi nolur bisey diyin ne kadar zaman sonra gelir ki o_O ben hic sanci hissetmiyorum!!o_O

O hiç belli olmaz belki iki gün sonra belki yarın belki 1 hafta:KK43: hayirlisiyla gelsin bakalim benimki ertesi günü gelmisti:)

Haiiiy bu modellerin hepsi mi aynı!!:) Son 3-4 saattir biz de aynı döngüdeyiz. Ara ara gaz sancisi vuruyor, o yüzden bi türlü uyuyamiyor. Emzik de sevmiyor. Şu an resmen bit kadar beybimi ayakta salliyorum son çare olarak ve yerine yatirmaya cok korkuyorum:)
Bizimki hala uyanık. 2 çiş 1 kaka daha yaptı. Artık göğüslerim çok acıyor emzirmekten. Ben de sağıp 80 cc kadar yine verdim. Ama tık yok. Koca koca açık gözleri.

Dr kusana kadar yiyor deyince İşte gazdan öyle dedi yedikten cikariyo dedim bende öyle düşündüm eğer doyuyor ama emmek istiyorsa rezene ver dedi aldik ama rezene nin üstünde 6 aydan önce kullanmayın yazınca eşim kesinlikle kullanmiyorsun dedi :KK43: gaz ilacı na izin veriyo rezene ye vermiyo adamlar yazıyorsa kullanma diyo
Ben de kimyon kaynatıp suyundan 1 çay kaşığı vermeyi düşünüyorum. Sanırım öyleydi, okumuştum. Araştırırım tekrar
Bizimki 12 günlük oldu, gaz için erken mi ki? Doktor 3.haftada baslar dedi ama. Bir de gazı olsa ağlamaz mı?

Kızlar ben grip oluyorum. Boğazım hafif şişmiş, devamlı gıcık var. Peşpeşe hapşırıyorum. Bebeğim de başladı hapşırmaya. Bir de çok feci ishal olmuşum.

Bncede sma gold en iisi bnde sütüm gelene kdr onu verdim kızım çok sevdi çok gazda yapmıyo onu içince ii uyuyodu şimdi emzirmeye çalışıyorum hep ama her seferinde tek göğsümü verebiliyorum çnkü emerken uyuyakalıyo gecede sağıp veriyorum ki boşalsın göğüslerim diye ama bi kerede mama takviyesi yapsam mı acaba. Henüz 6 günlüğüz sarılık olmadık ama olur die korkuyorum kakası hep sarı veya turuncu gibi olan sarılığını da atıyordur inş sence vereyim mi bi kerede mama gece emzirmek çok zorrr oluyooo

Canım bende gecede 1 mama takviyesi yaptım arada bi şey olmaz ama bugunde 25 günde 1 kılo almış anne sütü yaramıs mama verme dedi sende kontrolden sonra kesersin;) kakasi da normal hali o sarılık attığı için değil ;) benimki sol gogsu emmedi sagdim sağınca ucu büyüyor zorla öyle verdim artık zorda olsa alıyor sağ göğsüm puturlu yara ya onu seviyor zor adam:-)

Kızlar sma gold aldım gelsin bir de bu mamayı deneyimleyelim. Hipp elayı doyurdu, kıvamı yoğundu çok gaz şikayetimiz olmadı hipple. Aptamil doyurmadı, kıvamı daha sulu geldi. Gaz sorunumuz mamadan mı bilmiyorum çok fena. Sma gold'a bakalım bir de.

Bizim sma çok verince çıkarttı az veriyorum ayarladim tabi kestik artık birde mama vereceksem içine yarım çay kaşığı z yağı koydum çünkü mama bizi kabız gibi yapıyor dr sürekli olursa similac a geçerim dedi bence en.iyisi sma ve similac ;)

Acil dr a gidin :KK43::KK43:"iyice yakalanmadan inşallah hafif şekilde geçer
İnşallah canım. Hala uyumadı bebeğim de. Ih ıh sesler çıkarıyor. Gazı mı var nedir anlayamıyorum. Daha 12 günlük. Kimyonlu bir tarif vardı. Buradan biri vermişti. Bukup onu mu yapsam ki

Ben de kimyon kaynatıp suyundan 1 çay kaşığı vermeyi düşünüyorum. Sanırım öyleydi, okumuştum. Araştırırım tekrar
Bizimki 12 günlük oldu, gaz için erken mi ki? Doktor 3.haftada baslar dedi ama. Bir de gazı olsa ağlamaz mı?

İlla olacak diye bi şey yok bence inşallah ta yoktur bizim vardı ama kaçıncı gün başladık inan hatırlamıyorum :( bizimki uyuyor gaz geldikçe kızarip bozarip bacakları kasiyo sonra rahatliyo:( böyle anlıyoruz kimyon u kendim içtim çocuk için cesareti m yok :(

İnşallah canım. Hala uyumadı bebeğim de. Ih ıh sesler çıkarıyor. Gazı mı var nedir anlayamıyorum. Daha 12 günlük. Kimyonlu bir tarif vardı. Buradan biri vermişti. Bukup onu mu yapsam ki

Seni rahatlatan onuda rahatlatır diye düşünüyorum sen kullan sütünle geçsin 12 gün çok ufak ağır gelmesin duydum başkalarından kimyon u. Belki rahat nefes alamadigindandir:( yarın bi görsünler her gün farklı bi şeyleri olacak normaldir iyi olsun larda biz alisana kadar huy degisiyolar:-)

Seni rahatlatan onuda rahatlatır diye düşünüyorum sen kullan sütünle geçsin 12 gün çok ufak ağır gelmesin duydum başkalarından kimyon u. Belki rahat nefes alamadigindandir:KK43: yarın bi görsünler her gün farklı bi şeyleri olacak normaldir iyi olsun larda biz alisana kadar huy degisiyolar:-)
İnşallah değildir gaz. Baya ıkınıyor. Kabız olsa 1 saat içinde 3 defa kaka yapmazdı.
Dilleri de yok ki söylesinler.

Bit kadar :-) hem çok güldüm hem kucuklugune üzüldüm Kıyamam onlara rezene için oda rahatlasin ben gaz ilacı kullanıyorum 2 2 3 ay sonra düzene girecek zaten diyolar ilaca rağmen çok gazlı dedi dr :KK43: aynı ben

Gas stop veriyorum arada ama annem cok kiziyor bebege anne sutu disinda bir sey vermeme. O yuzden onu da verdigim sayilidir. Bi kac aylik olana kadar yasiycaz sanirim bunu:/

Bizimki hala uyanık. 2 çiş 1 kaka daha yaptı. Artık göğüslerim çok acıyor emzirmekten. Ben de sağıp 80 cc kadar yine verdim. Ama tık yok. Koca koca açık gözleri.

20dkcik filan uyumusum. Yazik sancidan uyandi yine:( bi mini çapli yirtindi, yine memede şimdi. Uykusuzluktan bayilcam sanirim..

Merhaba arkadaşlar,
Ben taaa ilk başta girmiştim foruma. O zaman hamile bile değildim. Ekim annelerin i okumuştum zaten. Hamile kaldım, 12 ekimde de doğum yaptım. Ama hamile kaldıktan sonra bir daha giremedim. Çok yoğun geçti çünkü:(
Şimdi bebeğimle dinlenmedeyim. Bi bakayım dedim. Mesajların hepsini okumak mümkün değil tabiiki.
yine de bundan sonra foruma bakmaya çalışırım.
Hepinize hayırlı geceler...

Ora dışarıdan aynı doğum öncesi gibi çok şükür estetik dikiş ama ici zaten mağara gibi Boş görünüyor bide Kayganlastırıcı ile hiç hissetmem sanırım :-) bide dayanamam demiştim ama bebisimle aklıma pek gelmiyo birde 40 beklemek lazım diye kafama yazdim:)

Bol bol kegel egzersizi yapacağız toparlanması için malesef yapacak başka birşey yok
Rahimin eski haline dönmesi 6 haftaymış o da zaten 40 çıktıktan sonra oluyor. Eskiler boşuna dememiş; )
40 tan sonrada bebiş fırsat verirse artık birseyler yaparız :KK45:

Back
X