• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Merhaba anneler Benim sizlere bir sorum olacak bebeklerinizin gelisimi nasil gidiyo benim bebegim 4 hafta erken dogdu 2300kg. 49cm. Bugun 5 haftalik kontrolde 4400kg. 57cm. Olmus bana az gibi geldi sizin bebislerin gelisimi nasil beni bilgilendirirseniz sevinirim bu arada yanliz annesutu ile besleniyor

Son düzenleme:
Canım ben de ilk kez bu bebek bezi indirimden dolayı alışveriş yaptım 2-3 güne geldi. Çok güzel de paketlemişler kırılmayacak birşey olmasına rağmen. Ayrıca otribebe de indirimdeydi ondan da aldım. Yedek ucundan da sipariş ettim ancak tedarik sürecinde diyo. Fakat diğerlerini onu beklemeden hemen gönderdiler. İlk siparişte %10 indirim de var. Ben 2 ve 3 numara aldım keşke diyorum 4 falan da alsaydım indirimle daha da uyguna geliyodu.

Bende verdim siparişi canım, yeşil pakete dönmüştük pişik yaptı oğlumda :( kampanya bitince gönderilecekmiş, haftaya gelse de olur bir numara kullanıyoruz daha. Bende lansinoh sipariş ettim yanında, dediğin gibi indirim de uygulandı. :)

Merhaba anneler Benim sizlere bir sorum olacak bebeklerinizin gelisimi nasil gidiyo benim bebegim 4 hafta erken dogdu 2300kg. 49cm. Bugun 5 haftalik kontrolde 4400kg. 57cm. Olmus bana az gibi geldi sizin bebislerin gelisimi nasil beni bilgilendirirseniz sevinirim
Canım biz henüz iki haftalığız, 4070 gr oğlum. İki haftada 300 gr aldı, bu hesapla senin bebeğin çok iyi gelişmiş bence.

Merhaba anneler Benim sizlere bir sorum olacak bebeklerinizin gelisimi nasil gidiyo benim bebegim 4 hafta erken dogdu 2300kg. 49cm. Bugun 5 haftalik kontrolde 4400kg. 57cm. Olmus bana az gibi geldi sizin bebislerin gelisimi nasil beni bilgilendirirseniz sevinirim bu arada yanliz annesutu ile besleniyor
Ne azı çok gelişmiş bile benimkide 2400 den 1.ayda 3700 e çıktı boyu 49 dan 51 cm .sizinki resmen uçmuş masallah.

İnşallah gelmeyi dusunurse :) bugün belimde bi ağrı var ya
Cok guzel gelmeye niyetlendi demekki.benim yarin sabah 6 da yatisim olacak suni sanci verilecek.dr sorumlulugu aliyorsan pazartesine kadar bekle dedi.ultrasona gore coktan gunun doldu dedi.bende siz nasil uygun goruyorsaniz oyle olsun dedim.simdi yarin sabaha kadar kendi sancim gelecekmi diye merak ediyorum daha agriyan bi yerim yok ama icimden bi ses sabaha kadar sancim baslayacak diyor.birde sabah esimle birliktelik oldu burda bi arkadas soylemisti iliskiye girmisler doguma gitmis.ni umudum var bakalim.sende ya bugun ya yarin dogurursun.bel agrin baslamis.bu bel agrin gelip giden agrimi hepmi var

Nasıl yaptın her verişte mi sürdün bizimki yaklaşınca başlıyor ağlamaya biberona alıştı tabi alsa da memeyi emmiyor tutuyor öyle ağzında daha 1 hafta oldu ama sinirlerim yıprandı mideme vurdu
Cnm bnde aynı yaptım şekerlisu döküyodum öyle öyle alıştı şimdi heme kapıyr hala hem meme hem sağıp biberonla veriyrm

Canını sıkma ben anne sütü verdim diye dolaşan anneler 3 yaşında çocuğa tablet verip cips kola ile büyütüyor cocuklarini ne anladık o işten çocuğa anne sütü verdim hayat boyu yeter diye mantık yok sen 6.aydan sonra güzelce ek gıdaların i verirsin telafi edilir ayrıca soldan alıyor aldığını çok şükür o bile ona yeter mama doymasi için ek olur :)
İnşlh cnm ya :(

Canım paylaşmaz olurmuyum hayal kırıklığı yaşattın bana dedim uzun yıllardır zor şartlarda kavuştuğumuz kuzumuzla 20 gün evde oturmaya sabredemedin dedim. Oğlumdada zaten yoktun 10 günlüktü askere gittiğinde şuan bizden fazladan bir kaç saat ayrı kalman bile bana o günleri anımsatıyor dedim. Eskilerden kurtulamadığım için sinirleniyor çok acı günlerdi benim için çünkü.. Mağduru oynayıp işte 2 çocukla yanlız kalmak istemiyorum sana ihtiyacım var numaralarını yemez canım çünkü yıllarca hep güçlü olup kendi işlerimi kendim yaptığım için şuanda farkında hiç kendimi salmadım pijamayı bile yatak harici giyinip dolaşmadım sürekli iyi görünmek için makyajlı giyimliyim kendimi bu şekilde iyi hissediyorum ama şimdi anlıyorum ki hata yapmışım kendi sendromlu dönemim geçinceye kadar naz poz yapsam daha iyi olacakmış
Canim maasallah guclu bi kadinsin ne guzel o sekil bakimli olman su gunlerde cunku ben pijamaylayim 15 gundur 3 4 gun yikanamadgm oluyor bide smdi agir gribim cdden zordayim ama ole iyi gorundugun icin hemen toparladigini dusunmustur ben ole yapamadm ondan iyi oldu..sizin koklu ve guzel bi evliliginiz var okuduğum kadaryla maasallah Rabbim daim etsin insallah beklentilerimiz fazla erkekler o kadar hassas degiller ince dusunemiyolar maalesef canim..lohusalik biraz dagitiyo bizi alinganim iyce

Kızlar göbek bağını ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Eşim yarın istanbula maça gidecek, istersen denize atayım, istersen stadyuma atayım diyor :)

Canim maasallah guclu bi kadinsin ne guzel o sekil bakimli olman su gunlerde cunku ben pijamaylayim 15 gundur 3 4 gun yikanamadgm oluyor bide smdi agir gribim cdden zordayim ama ole iyi gorundugun icin hemen toparladigini dusunmustur ben ole yapamadm ondan iyi oldu..sizin koklu ve guzel bi evliliginiz var okuduğum kadaryla maasallah Rabbim daim etsin insallah beklentilerimiz fazla erkekler o kadar hassas degiller ince dusunemiyolar maalesef canim..lohusalik biraz dagitiyo bizi alinganim iyce
Çok geçmiş olsun canım. Ben de ağır gribim. Neler yapıyorsun? Ne yiyip içiyorsun? Bak tavuk suyu çorba baya iyi geliyor. Bir de eşim arastırmış hurma iyi geliyor dedi. Hurma yiyorum. Bir de bol su.

Kızlar bir şey sormak istiyorum.. 11. Günde göbeği düştü ama sanırım kıyafetini çıkarırken yani ucundan tutuyordu. Ama göbek kısmı tam kuru değil biraz böyle nemli hafif bu kordon rengi gibi kısım var.. Normalmi?? Yoksa düştüğünde kupkurumu olması lazımdı??? :KK64:

Doğum yapalı 2 hafta oldu. Bu demek oluyor ki 2 haftadır azıcık uyku ile yaşıyorum. 3 saatte bir uyanan kızım, uyandığında da 3 saat uyumuyor. Halim harap. Barış manço nun şarkısı gibi "övünmek gibi olmasın ama dostlar;
kendimi 'hıyar' gibi hissediyorum..
hani ince kıyım doğrasalar beni,
akdeniz 'cacık' olur diyorum..
ve hatta atlas okyanusu..
ve hatta hint oykanusu..
ve, hatta hatta büyük okyanus bile, cacık olur diyorum".

Okuyunca direk orjinal insan yaaa dedim :) Allah yardımcın olsun canim, sıkıntını bile şarkıyla dile getiriyorsun :) helal olsun sana :*

Artık bir takvimim bile yoko_O yarın sabah kontrolum var ekim bitiyor galiba biz kasim annesi olcaz :KK1::KK1::KK1: paytak_paytak_kosan_koala paytak_paytak_kosan_koala @zobiska htys htys kızlar yok mu gelişme :anneadayı:

yokcanim bende tetikte bekliyorum, psikopat oldum kipirdamasa azcik canim sIkiliyor.. bi de degisik bi sekil aldi sag ve solumda iki yuvarlak var karnimda..saglikla kolaylikla aliriz ins kucagimiza..

Hiç bir belirti yok canım ben bu gidişle aralik annesi olucam :KK53::KK53:

buna iyi guldum yaaa :)))

Back
X