- 17 Mart 2015
- 991
- 1.200
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm içerim bende rahatlatr inşllhCanim sen bi dene bakalim bende alayim olmazsa krndin iceceksin demi
Hiç korkma canım bizde de yeni başladı çapaklanma ben normal olduğunu düşünüyorum. Ilık pamuk suyla temizliyorumBebegimin sol gozu mikrop kapmis uyuyunca bi baktim gozu kapanmis capak gb olmus sok oldum hemen sutumu kulak pamuguna damlattim sildim hala akiyor ara ara nerden geldi bu simdi sorunlarin biri bitiyo biri basliyo..
Canım aynısı benim miniğe de oldu. Sütümden damlatıp, yumuşayınca temizledim. Bir de burun ile gözün birleştiği noktaya hafif hafif dairesel masaj yaptım. 1 haftaya yakın sürdü. Doktorumuz 9.aya kadar devam edebilir normal demişti. Ama çok şükür geçti bizimki. Bir süredir çapaklanmıyor. Korkma hiç.Bebegimin sol gozu mikrop kapmis uyuyunca bi baktim gozu kapanmis capak gb olmus sok oldum hemen sutumu kulak pamuguna damlattim sildim hala akiyor ara ara nerden geldi bu simdi sorunlarin biri bitiyo biri basliyo..
Bebeğe mi veriyorsun ?
Hiç korkma canım bizde de yeni başladı çapaklanma ben normal olduğunu düşünüyorum. Ilık pamuk suyla temizliyorum
Nişan gelince aynı günde sancın başlayabilir 1 hafta içindede.. Benim sabah gelmişti geceye de sancım bsşlamıştı. Doktorunu ara sor istersen.. Bekletebilir muayeneye de çağırabilir.. Benimki çağırmıştı. Sıcak duş al merdiven in çık bide hurma ye bakalım nezaman gelcek :)Kızlar nisanim geldi sanirsam pembe sümük gibi bisey fist diye gitti ne kadar bekleyip doktora gitsem acaba agrim falan yok![]()
Aynen ona benziyor biraz öncede yazmıştım bazı doktorlar nişan gelmedini çok acil bulmuyorlar ama ara sor çağıradabilir açıklık var mı vs bakmak için.. Sıcak duş bol hurma ve merdiven inip çıkmak işe yararmış ben de pek yaramadı gerçi :)Kizlar bana yardım eder misiniz dogum yaptınız tecrubelisiniz bikac gundur cook akintim oluyordu bu sabah yine camasirima yayilacak kadar kahverengi olmus az once de wc den sonra peceteye kanli akinti geldi tipki adetim başlıyomus gibi bir süreç . Nişan gelmesi böyle birsey mi ne yapmaliyim dr a gideyim mi hemen
Canım benim de sabah geldi doktoru aradim gel dedi galiba nişan gelmiş oluyorKizlar bana yardım eder misiniz dogum yaptınız tecrubelisiniz bikac gundur cook akintim oluyordu bu sabah yine camasirima yayilacak kadar kahverengi olmus az once de wc den sonra peceteye kanli akinti geldi tipki adetim başlıyomus gibi bir süreç . Nişan gelmesi böyle birsey mi ne yapmaliyim dr a gideyim mi hemen
Aradim canım gel dedi duş alip gidicem bakalım nolacakNişan gelince aynı günde sancın başlayabilir 1 hafta içindede.. Benim sabah gelmişti geceye de sancım bsşlamıştı. Doktorunu ara sor istersen.. Bekletebilir muayeneye de çağırabilir.. Benimki çağırmıştı. Sıcak duş al merdiven in çık bide hurma ye bakalım nezaman gelcek :)
Kızlar nisanim geldi sanirsam pembe sümük gibi bisey fist diye gitti ne kadar bekleyip doktora gitsem acaba agrim falan yok![]()
Hadi hayirlisi cnmmm assolistler gelioo yavastan Rabbim bir avazda kurtarsin..Kızlar nisanim geldi sanirsam pembe sümük gibi bisey fist diye gitti ne kadar bekleyip doktora gitsem acaba agrim falan yok![]()
14 gün düzenli kullanılıyor diye biliyorum ben size doktor ne vermişti canım
Allah yqrdımcın olsun canım. Niryerden başlamışsın artık bir bakmışsın doğmuş. Bol bol dua et inan bana çabucak geçicekMerhaba güzel anneler...bizim yatisimiz oldu suni sanci takıldı ınsaallah normal doğum olurum 6 saat suni sanci sonra da gelmezse sezeryan olacağım dualarinizi eksik etmeyin
Merhaba güzel anneler...bizim yatisimiz oldu suni sanci takıldı ınsaallah normal doğum olurum 6 saat suni sanci sonra da gelmezse sezeryan olacağım dualarinizi eksik etmeyin