• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Bebegimin sol gozu mikrop kapmis uyuyunca bi baktim gozu kapanmis capak gb olmus sok oldum hemen sutumu kulak pamuguna damlattim sildim hala akiyor ara ara nerden geldi bu simdi sorunlarin biri bitiyo biri basliyo..

Bebegimin sol gozu mikrop kapmis uyuyunca bi baktim gozu kapanmis capak gb olmus sok oldum hemen sutumu kulak pamuguna damlattim sildim hala akiyor ara ara nerden geldi bu simdi sorunlarin biri bitiyo biri basliyo..
Hiç korkma canım bizde de yeni başladı çapaklanma ben normal olduğunu düşünüyorum. Ilık pamuk suyla temizliyorum

Canım aynısı benim miniğe de oldu. Sütümden damlatıp, yumuşayınca temizledim. Bir de burun ile gözün birleştiği noktaya hafif hafif dairesel masaj yaptım. 1 haftaya yakın sürdü. Doktorumuz 9.aya kadar devam edebilir normal demişti. Ama çok şükür geçti bizimki. Bir süredir çapaklanmıyor. Korkma hiç.

Hiç korkma canım bizde de yeni başladı çapaklanma ben normal olduğunu düşünüyorum. Ilık pamuk suyla temizliyorum
isil0707 isil0707 kizlar dogdugumuzdan beri var capaklanma tek gozumz akior normalmis arada artio bazn hic yok dr netira die goz damlasi verdi ama pek degism yok bi var bi yok capklanma kv dem usuyor yuzundn ondan dio ama bnce sacma dogdugndan beri var cunku...

Gunaydin kizlar bir yakta sallama seansi baslamis bulunuyor gazli bebegi olan anneler tane kimyon ve kuru nanayi kaynatip az birsey seker atip siz ve bebeginiz icin birebir doktor bizr metsil ve nurse yazdi cocugumda gaz yoku onlari kullandik yavrum perisan oldu sqdece ii gelen tane kimyonve nane oldu deneyin derim :KK54:

Kızlar nisanim geldi sanirsam pembe sümük gibi bisey fist diye gitti ne kadar bekleyip doktora gitsem acaba agrim falan yok :KK73:
Nişan gelince aynı günde sancın başlayabilir 1 hafta içindede.. Benim sabah gelmişti geceye de sancım bsşlamıştı. Doktorunu ara sor istersen.. Bekletebilir muayeneye de çağırabilir.. Benimki çağırmıştı. Sıcak duş al merdiven in çık bide hurma ye bakalım nezaman gelcek :)

Kizlar bana yardım eder misiniz dogum yaptınız tecrubelisiniz bikac gundur cook akintim oluyordu bu sabah yine camasirima yayilacak kadar kahverengi olmus az once de wc den sonra peceteye kanli akinti geldi tipki adetim başlıyomus gibi bir süreç . Nişan gelmesi böyle birsey mi ne yapmaliyim dr a gideyim mi hemen

Kizlar bana yardım eder misiniz dogum yaptınız tecrubelisiniz bikac gundur cook akintim oluyordu bu sabah yine camasirima yayilacak kadar kahverengi olmus az once de wc den sonra peceteye kanli akinti geldi tipki adetim başlıyomus gibi bir süreç . Nişan gelmesi böyle birsey mi ne yapmaliyim dr a gideyim mi hemen
Aynen ona benziyor biraz öncede yazmıştım bazı doktorlar nişan gelmedini çok acil bulmuyorlar ama ara sor çağıradabilir açıklık var mı vs bakmak için.. Sıcak duş bol hurma ve merdiven inip çıkmak işe yararmış ben de pek yaramadı gerçi :)

Canım benim de sabah geldi doktoru aradim gel dedi galiba nişan gelmiş oluyor

Nişan gelince aynı günde sancın başlayabilir 1 hafta içindede.. Benim sabah gelmişti geceye de sancım bsşlamıştı. Doktorunu ara sor istersen.. Bekletebilir muayeneye de çağırabilir.. Benimki çağırmıştı. Sıcak duş al merdiven in çık bide hurma ye bakalım nezaman gelcek :)
Aradim canım gel dedi duş alip gidicem bakalım nolacak

Kızlar nisanim geldi sanirsam pembe sümük gibi bisey fist diye gitti ne kadar bekleyip doktora gitsem acaba agrim falan yok :KK73:

benim o dedigine benzer bisey sali gunduz geldi. Aksamnida da kanli akinti.. ama sonra ne sanci ne acilma inatla duuryor oglum.. simdi yine dr sirasindayim :/ belim agriyor bakalim ne diyecek dr.umuz :/

Merhaba güzel anneler...bizim yatisimiz oldu suni sanci takıldı ınsaallah normal doğum olurum 6 saat suni sanci sonra da gelmezse sezeryan olacağım dualarinizi eksik etmeyin

Eklentiler

• 20151102_114448.webp
    20151102_114448.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 142
Merhaba güzel anneler...bizim yatisimiz oldu suni sanci takıldı ınsaallah normal doğum olurum 6 saat suni sanci sonra da gelmezse sezeryan olacağım dualarinizi eksik etmeyin
Allah yqrdımcın olsun canım. Niryerden başlamışsın artık bir bakmışsın doğmuş. Bol bol dua et inan bana çabucak geçicek

Back
X