• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar. Ekim annesi formunda olup, 40 haftayı doldurup halen doğurmayan anneler! Kasım ın ilk haftası hayırlı doğumlarınız olur inşallah. Sezaryen olacaklara tekrar tekrar tavsiye ediyorum. Dinleyin beni, kulak verin sözüme. Epidural ile sezaryen olacak canlar. Uyutun beni demeyi unutmayın. Bebeğinizi 15 dk geç göreceksiniz fakat rahat edeceksiniz. Demedi demeyin. Illa ki bebeğinizin dünyaya gelişini görmek istiyorsanız video ya alsın biri. Normal doğum yapacaklar için bir tavsiyem yok. Tecrübem yok :)) sevgiyle Sağlıkla kalın
Canım beni dogumdan sonra uyuttular. Yani bebeğimi gördüm sesini duydum sonra uyuttular. Keşke bunu daha önce öğrenmiş olsaydım çünkü doğum ani o sarsıntıyı hissetmek hiç hoşuma gitmedi. Dikişlerim dikilirken uyuttular. Dogumdan sonra o psikolojiyi üzerimden hemen atamadim.

Kızlar nasılsınız doğum yapanlara hayırlısı olsun ve doğuma gidecek olanlara rabbim kolay doğumlar nasip etsin :KK68:

Bugün 30 günlük oldu kuzum :KK46:

Arada bir gaz yüzünden uykusundan sıçrıyor ve memeyle kavga ediyor çekmeden gelsin istiyor...

Avent natural biberonla verdik baştan mamayı sonra kaşıkla verdim medela calma biberon kullanan var mıı kızlar aranızda ???

Ağız kısmı biraz uzunmuş ama okuduğuma göre memeye yapışıyormuş ondan sonra çocuklar ???

Kullanna varsa memnun musunuz ???

Almalı mıyım acaba ??
Avent için de anne göğsüne en yakın biberon deniliyor ben de onu kullanıyorum ama medela yı da merak ettim

Günaydınlar bizde ctsden beri kendi evimizdeyiz kızım evine gelince rahat etti biraz tabi evde ben koştur koştur yapınca girmeye fırsatım olmadı hiç. Ela bugün 1 aylık oldu. Aşı olmaya gideceğiz dünde annesinin doğum gününde mevlüdümüzü yaptık, 2 sene önce gelin mevlüdümüde yine doğum günümde yapmıştım.
Hayırlı olsunnn. Biz de kırkımız çıkınca yapicaz mevlüdümüzü. Aşıya yalniz mi gideceksin? Ben yalniz dışarı çıkamıyorm:( bu durumdan muzdaribim.. kanguruya da doktorumuz izin vermedi 6.aydan önce. Evimiz yeni olduğundan daha asansörümz takilmadi. Bahçe toz toprak. Çıkamıyorm yalniz başıma

kızlar bebeği kusan varmı bizimki 14 günlük oldu son 4-5 gündür yediklerini bisüre sonra çıkarıyo ben emziriyorum yetmediği yerde aptamil veriyorum kusması beni üzüyo sanki aç kalıyo gibi bide yanımda kaynanam var sürekli kustuğunda bebeğin midesi ekşidi sütün yaramadı diyip duruyo çıkdırcam vallahi

kızlar bebeği kusan varmı bizimki 14 günlük oldu son 4-5 gündür yediklerini bisüre sonra çıkarıyo ben emziriyorum yetmediği yerde aptamil veriyorum kusması beni üzüyo sanki aç kalıyo gibi bide yanımda kaynanam var sürekli kustuğunda bebeğin midesi ekşidi sütün yaramadı diyip duruyo çıkdırcam vallahi
Benimki e kusuyor az once doktordaydik. Normal dedi. Ama eger emdigi zaman hemen hepsini cikariyorsa ya da safra kusarsa getir dedi. Yani beslenme sonrasi az az kusmasi sknti degilnis. Bebek fazlasni atiyordur dedi

benimki de sürekli kusuyor hergün kıyafet değiştiriyoz nerdeyse.

Benimki e kusuyor az once doktordaydik. Normal dedi. Ama eger emdigi zaman hemen hepsini cikariyorsa ya da safra kusarsa getir dedi. Yani beslenme sonrasi az az kusmasi sknti degilnis. Bebek fazlasni atiyordur dedi
benimki çok fazla kusuyor safra dediğin nasıl oluyor böyle kesik süt gibi bişey mi

kızlar benim bebeğim çok gazlı geceleri uyumuyor sürekli ağlıyor. internetten araştırdım kimyon iyi geliyomuş. eşim eczaneden metsil diye bi gaz damlası almış. dün kimyonu denedim ağlaması baya devam etti yaklaşık iki saat sonra damlayı damlattım sonra rahatladı ilk defa gece uyudu. gazını da çıkardı bebişim. kimyon kullanan anneler etkisini ne zaman gösteriyor acaba bi de ne sıklıkla veriyorsunuz

Kızlar nasılsınız doğum yapanlara hayırlısı olsun ve doğuma gidecek olanlara rabbim kolay doğumlar nasip etsin :KK68:

Bugün 30 günlük oldu kuzum :KK46:

Arada bir gaz yüzünden uykusundan sıçrıyor ve memeyle kavga ediyor çekmeden gelsin istiyor...

Avent natural biberonla verdik baştan mamayı sonra kaşıkla verdim medela calma biberon kullanan var mıı kızlar aranızda ???

Ağız kısmı biraz uzunmuş ama okuduğuma göre memeye yapışıyormuş ondan sonra çocuklar ???

Kullanna varsa memnun musunuz ???

Almalı mıyım acaba ??
Ben kullanıyorum memeye alışır belki diye aldım ama hala memeyi almıyor ama biberon iyi kesinlikle emmeden gelmiyor avent gibi değil yani ama medelaya alışmasıda 1-2 seferde anca oluyor

Hastaneye gidiyoruz dayanamıyorum belim çok kotu eğer hala ,1 cm açıklık varsa suni istemicem sezeryan olcam kendi agrima ağlıyorum suni yiyince cildirrim herhalde bana dua edin dogrursam kendime gelince face yazarım hoscakalin

ay canim kolay dogumlarin olsun insallah.. Allah yardim etsin sabir versin saglikla kucagina al inşallah :)

zobiska zobiska kuzum htys htys de gidiyor doguma belli ki.. sona kalcaz ikimiz diye diye kaldik görüyo musun, seninki ptesi demis benim ki de pzr günüm doluyor diye beklemem cumadan yatirirm dediydi. Bakalim yarin ne diyecek kendimde hic bi degisiklik hissetmiyorum maalesef :(

Hayırlı olsunnn. Biz de kırkımız çıkınca yapicaz mevlüdümüzü. Aşıya yalniz mi gideceksin? Ben yalniz dışarı çıkamıyorm:KK43: bu durumdan muzdaribim.. kanguruya da doktorumuz izin vermedi 6.aydan önce. Evimiz yeni olduğundan daha asansörümz takilmadi. Bahçe toz toprak. Çıkamıyorm yalniz başıma
Canım ben kanguruyla çok rahat çıkıyorum ela hep uyuyor zaten içinde ama bugün bebek arabasıyla toplu ulaşım araçlarını kullanarak gideceğim o yüzden kayınvalidem de gelmek istedi peki dedim. İzbana (hızlı tren) binip sonrada yürüyeceğiz.

kızlar benim bebeğim çok gazlı geceleri uyumuyor sürekli ağlıyor. internetten araştırdım kimyon iyi geliyomuş. eşim eczaneden metsil diye bi gaz damlası almış. dün kimyonu denedim ağlaması baya devam etti yaklaşık iki saat sonra damlayı damlattım sonra rahatladı ilk defa gece uyudu. gazını da çıkardı bebişim. kimyon kullanan anneler etkisini ne zaman gösteriyor acaba bi de ne sıklıkla veriyorsunuz

Canım kimyonun etkisini göstermesi 2 2 buçuk saati buluyor bizde. Bu sabah uyanır uyanmaz verdim kimyonu, ağlamasına fırsat vermeden pırtlar başladı. Hemen arkasından emzirmek lazımmış kimyondan sonra, aklında bulunsun. Akşamları da 10 gibi gaz sancısı başlıyor, bu akşam 7 gibi vereceğim bakalım ne olacak.

Ne zaman mama versem kusuyor benimkide mamayi sevemedi

Canım kimyonun etkisini göstermesi 2 2 buçuk saati buluyor bizde. Bu sabah uyanır uyanmaz verdim kimyonu, ağlamasına fırsat vermeden pırtlar başladı. Hemen arkasından emzirmek lazımmış kimyondan sonra, aklında bulunsun. Akşamları da 10 gibi gaz sancısı başlıyor, bu akşam 7 gibi vereceğim bakalım ne olacak.
günde kaç defa veriyosun bazıları kimyon mideye zararlı falan demiş korkuyorum o yüzden akşamları versem yeter bana en azından biraz uyur da ben de rahatlarım.

günde kaç defa veriyosun bazıları kimyon mideye zararlı falan demiş korkuyorum o yüzden akşamları versem yeter bana en azından biraz uyur da ben de rahatlarım.
İki defa iki çay kaşığı veriyorum. Kimyonu vermiyoruz zaten suyunu veriyoruz zararı olacağını sanmıyorum canım.

Canım beni dogumdan sonra uyuttular. Yani bebeğimi gördüm sesini duydum sonra uyuttular. Keşke bunu daha önce öğrenmiş olsaydım çünkü doğum ani o sarsıntıyı hissetmek hiç hoşuma gitmedi. Dikişlerim dikilirken uyuttular. Dogumdan sonra o psikolojiyi üzerimden hemen atamadim.
Benim psikolojimi olumsuz etkilediği için (zaman zaman aklıma geldikçe Ağlıyorum) buradaki arkadaşlarında aynı durumu yaşamasını istemem. Yine de tercih meselesi. Neyse geçti bitti canım. Önümüzdeki maçlara bakalım :)))

Canım ben kanguruyla çok rahat çıkıyorum ela hep uyuyor zaten içinde ama bugün bebek arabasıyla toplu ulaşım araçlarını kullanarak gideceğim o yüzden kayınvalidem de gelmek istedi peki dedim. İzbana (hızlı tren) binip sonrada yürüyeceğiz.
İnşallah zorluk cekmezsiniz canım. Kanguru ile kolay olur ya tabi. .

Benim psikolojimi olumsuz etkilediği için (zaman zaman aklıma geldikçe Ağlıyorum) buradaki arkadaşlarında aynı durumu yaşamasını istemem. Yine de tercih meselesi. Neyse geçti bitti canım. Önümüzdeki maçlara bakalım :)))
Evet canım haklısın. Ama epidural olanlarla konuştuğumda bunu söyleyeni duymadim. Yani o sarsıntı onlari etkilememiş. Sen de benim gibisin sarsıntı hoşuna gitmemiş.. Dogumdan sonra 2.bebegimde genel anestezi isterim derdim. Ama uyutma fikri super. Dedigin gibi önümüzdeki maçlara bakalim..

Back
X