• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

merhaba annişler sma gold kullananlar memnun mu acaba merak ediyorum bennim kızım hipide sevmedi sma deniyim diyorum ama kullananlar ne durumda merak ediyorujm
Can'ım ben memnunum başta aptamil kullanıyodum gdo varmış onda hipp i de önermediler sma gold ve golden goat Hakkı'nda hiç olumsuz bişi duymadım kilo alımıda güzel

kuvakvakvak kuvakvakvak emzirme minderi kullan canım. Eğilmek zorunda kalmiyorsun. Ağrın sizin olmaz. Kolların serbest olduğundan rahat da edersin. Mutlaka böyle bisey al ebebekte falan var. Ben hem böyle olandan hem de kol için olan küçük yastıktan aldim bu simit çok çok ise yaradi
Canım hamileyken ebebekten almıştım emzirme yastığı. Onunla emziriyorum zaten. Ama benim minik memeye ulaşmıyor, ağzını açıp bekliyor. Ben eğiliyorum ona doğru. Kafasını tutup yaklaştırınca da ağzını açmıyor.

Aynen canım yürüyüşüm bile değişti sırt ağrısından, biraz büyüyünce rahat emzirme pozisyonları bulursun geçer diyorlar, bakalım inşallah.

Bende koyuyorum yastıksız emziremiyorum, ama yine de eğiliyorum öne demekki ağrıdığına göre :KK43:
İnşallah biraz daha büyüdüklerinde memeyi daha kolay kavrarlar, o zaman rahat ederiz canım. Şimdi sırf emsin diye ona ben uyuyorum. Büyüynce inşallah o bana ve memeye uyar.

Kızlar süt artırmak için kuru beyaz dutla bir tarif vermiştim. Ben memnun kalmıştım ve gaz çıkarmada da başarılıydı.

Şimdi de tavsiyem incir ve süt. Gerçi biliyorsunuzdur; ben hatırlatayım tekrar.
8-9 adet kuru inciri, yarım litre süt ile kaynatıyoruz. İncirler sütün bir kısmını çekip, özünü salınca az daha bekleyip kapatıyoruz. Sabah akşam olmak üzere 2 defada sütü içiyoruz. İncirleri de yiyoruz.
Ben denedim bunu da ve memnun kaldım.

Bi sancisiz kontrolden daha merhaba hanimlar :KK52:
acilmam az, biraz yumusama var diyo dr. Boyun da uzun dogurursun diyo (insallah)
cuma sabah 8:30ta yatis verecek, suni deneyecek kendi sancim gelmezse.. :KK43: dua edin bana, iliski isini onerdi isvicrede hastalra onerirdik dedi. Iki gunun var yuru dedi.. hayirlisi olsun artik.. ben dr.a ne tavsiye ediosunuz dedim normal mi sezeryan mi, normali deneyelim dedi. Suniden sonra da bana birakacak misin bakalim dedio_O:KK14:
ins saglikla ve kolaylikla kurtuluruz artik..

Biz 20 günlük olduk sarılık da olmadı oğlum çok şükür bende kendimi iyi hissediyordum cumartesi akşamı kayınvalidemlere gittik 4 eltiyiz hepimiz de ordaydık ve kaynanamın çantasından para çalınmış o gece onlarda tabi oğullarından şüphelenmiyo gelinlerden şüpheleniyo keşke gitmeseydim de bu iftirayaya maruz kalmasaydım önemli olan para değil kızlar birbirimize olan güvenimiz gitti çok zor bir durum :(

Bi sancisiz kontrolden daha merhaba hanimlar :KK52:
acilmam az, biraz yumusama var diyo dr. Boyun da uzun dogurursun diyo (insallah)
cuma sabah 8:30ta yatis verecek, suni deneyecek kendi sancim gelmezse.. :KK43: dua edin bana, iliski isini onerdi isvicrede hastalra onerirdik dedi. Iki gunun var yuru dedi.. hayirlisi olsun artik.. ben dr.a ne tavsiye ediosunuz dedim normal mi sezeryan mi, normali deneyelim dedi. Suniden sonra da bana birakacak misin bakalim dedio_O:KK14:
ins saglikla ve kolaylikla kurtuluruz artik..
Merak etme doğurursun CNm, ben 3,5 cm açılmayla yattım ve suni aldım, epidural normal doğurdum ki oğlum 3900 gr. Doğdu.. Sadece 6 cm açılmadan sonra çok Ağrı çekiyorsun ama sonrası çok hızlı ilerliyor zaten 2 saat dayanacaksın, dayanırsınız.. Allah kolay doğum nasip etsin, hurma yemeyi ihmal etmeyin..

Selam kızlar yardıma ihtiyacım var ilgilenir misiniz????? 2 ekimde 36 haftalık ikizlerim dünyaya geldi şimdi 32 günlükler iki buçuk haftadır gaz problemleri var sürekli ıkınıp kızarıyolar biogaia damla kullanıyorum aptamil conformil kullanıyorum ama fayda etmedi çözüm bulabilen oldu mu ????
Yokcnm benimde aynı durum ama doktorum iyiki ıkınıyr ıkınmasa morarana kadar ağlar dedi o ıkındıkça içim acıyr ama yapcak bişi yok galiba

Merak etme doğurursun CNm, ben 3,5 cm açılmayla yattım ve suni aldım, epidural normal doğurdum ki oğlum 3900 gr. Doğdu.. Sadece 6 cm açılmadan sonra çok Ağrı çekiyorsun ama sonrası çok hızlı ilerliyor zaten 2 saat dayanacaksın, dayanırsınız.. Allah kolay doğum nasip etsin, hurma yemeyi ihmal etmeyin..

Ay canım biraz ferahlattin sagol. Benim oglum da 3600 civarı çıkıyor, hatta dr karnin cok ufak acaba eksigi var midir ki dedi; daha kolay olur diye düşünüyorum öyle olursa dedi.. bakalim ins... hurma koca yürüyüş... bi de evi süpürme planim var tozlar gitsin madem hem yatisim verilecek hem de bi hareket olsun diye:KK51:

Alın benden de o kadar. Göbegimde sanki ikinci bi bebek var 50 gün oldu
Benimde 50 gün oldu ama ben çok çabuk verdim eski kıyafetlerimi giyebiliyrm 3-4 kilo fazlam war sırrımı açıklıyrm kaynana görümce işkenceleri hmn iştah kesiyr eriyip bitiyrsn sütünde olmuyr onunda suçlusu sen oluyrsn bide ona üzülüyrsn hopp gitti kilolar

Can'ım bizde sma golf kullanıyoruz ben günde iki defa bir çay kaşığı zeytin yağı koyuyorum iyi yapıyo kakasını öncelerde koymuyodum iki üç gün yapamadığı oluyodu
Yaa bir zararı falan olmaz dimi her gün yapıyor bizimki şimdilik ama çok zorlanıyor yaparken kıvranıyor altını açıp bacaklarına karnına masaj yapıyoruz da anca öyle yapabiliyor

Can'ım ben memnunum başta aptamil kullanıyodum gdo varmış onda hipp i de önermediler sma gold ve golden goat Hakkı'nda hiç olumsuz bişi duymadım kilo alımıda güzel
Biz ilk golden goat kullanıyorduk dr önermedi onun dışında ne kullanırsanız kullanın dedi bıraktık bizde en eskisi en iyisidir diyerekten sma ya başladık

Benimde 50 gün oldu ama ben çok çabuk verdim eski kıyafetlerimi giyebiliyrm 3-4 kilo fazlam war sırrımı açıklıyrm kaynana görümce işkenceleri hmn iştah kesiyr eriyip bitiyrsn sütünde olmuyr onunda suçlusu sen oluyrsn bide ona üzülüyrsn hopp gitti kilolar
Bende çok kilo almasaymışım heöen gidicekmiş bir buçuk haftada 15 kg gitti ama ben 25 kilo almıştım benimde sırrım sıkıntı emmiyor diye takıyorsun iştahın kesiliyor ne yesen zorla yutuyorsun sırf süt olsun diye ama o sıkıntıya süt artıyor mu maalesef

Bi arkadas isilik dedi dikkat edicem çok kat kat giydirmiycem inş geçer en kisa zamanda insan ufacık birseyden bile tedirgin oluyo
Annem de isilik dedi. Ama biz çok da kat kat giydirmiyoruz ki. Atlet, tulum. İnce battaniye ile kundak, üzerine az daha kalın battaniye. Hem isilik olsa vucudunda da olmaz mı ki?

Back
X