- 23 Haziran 2013
- 675
- 418
- 33
Günaydın :)Günaydın millet gaz sancisiyla uyandm uyuyamıyorum geri@paytak_paytak_kosan_koala yavrum merak ettim yazmamşsn ne oldu ne bitti, umarm iyisnzdir :) :*
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın :)Günaydın millet gaz sancisiyla uyandm uyuyamıyorum geri@paytak_paytak_kosan_koala yavrum merak ettim yazmamşsn ne oldu ne bitti, umarm iyisnzdir :) :*
inş canım bizmki de gazını çıkarıyo ama hala sıkıyo kendini kıpkırmuzı oluyo sonra başlıyo ağlamaya uyku süresi yarım saati geçmiyoCanim uyumuyo baslayinca da agliyo susmuyo anlamiyormda gazini cikarmaya ugrasiyorm daha cok alttan cikaryo kipkirmizi kesiliyo Allah hepimize kolaylik versin smdu izin ama is baslayinca nolcak kara kara düşünüyorum insallah duzene grer hepimizin tatlim
Canım ben göğüs kalkani kullanıyorum sürekli hava aldığı ve temas olmadığı için çok rahata ettim. Bir de yarım çay bardağı kaynamış Soğumus suya ayva çekirdeği koyduk epeyce fazla. Dolapta 1 gün bekleyince ağzın kapalı jel haline geliyor. Bekledik ce hatta daha da kıvamlı oluyor. O çok iyi geldi bana. En önemlisi ama saglik ocagunda bana emzirmeyi ogretiler. Ne kadar bunları yapsam da yanlış emzirince yine yara oluyordu.Göğüslerimin acısı aldı başını gidiyor
Ne okuduysam ne duyduysam denedim ama yok geçmiyorGözle görünen yara ya da çatlak yok. Tahin yağı, lansinoh krem, garmastan pomad, kendi sütüm çözüm olmadı bana. Bebeğim emmeye başladıktan 5 dakika sonra acı geçiyor ya da uyuşuyor hissetmiyorum. Ama emzirme sonrası bir sonraki emzirmeye kadar mahvoluyorum. Gündüz evde göğüslerim açık geziyorum. Yeterince hava da alıyorlar. Neden böyleler ki? Yara mı olacaklar? 22 gündür aynı acı
Bebeğim uyanmaya başlayınca strese giriyorum, terler akıyor sırtımdan. Nereye kadar gidecek bu
![]()
bizim ikünci emzik hiç emmek istemiyo sen nasıl bi emzik kullandın kiİlk oğlum 5.emzik seçiminde aldı. Okadar nuk cikko emzikler denedim bi dunya para verip.ama 1.5 tl olan bakkala satılan emzogi aldi
Şimdi yükleyebildim resmini. Böyle birşey çok ince ve yumuşak. Hemşireden isteyince veriyorÇok ince ve yumuşak bir hortum var. Şırıngaya mamayı çekiosun ucuna hortum bağlanıyo bulursam resmini yolliim. Memeyi tutunca agzının yanındanda hortumu sokuyosun çok ince rahat giriyo zaten. Emerken azar azar şırıngadan veriosun ağzı dolduğu için daha çok emmeye çalışıyo en fazla 20-30 cc mamaya çok alışmasın diye böyle böyle emmeye alışıyor biz bir iki kere yaptık bi daha gerek kalmadı
Bence önce memeye tut mamasınıda o sırada şırıngadan hortumla ver nasıl olsa mamayı yicek memeyede alışırBenim kızım şu an 90 cc ye yakın mama yiyiyor öncesinde meme versek ona da hayır demez bizde işe yarar mı ki![]()
Omerim 1 aydir bu hortumla burnundan besleniyorŞimdi yükleyebildim resmini. Böyle birşey çok ince ve yumuşak. Hemşireden isteyince veriyor
Canim insallah zamanla duzelir gecen gece kizdim bebegime sonra vicdanim sizladi uyumayinca cdden beynim donuyo sukur Rabbim.bize bu mucizeyi yaşattı hamd olsun bde sabir versin insallah ole davranmak cok kotuydu..uykulari düzelir insallahinş canım bizmki de gazını çıkarıyo ama hala sıkıyo kendini kıpkırmuzı oluyo sonra başlıyo ağlamaya uyku süresi yarım saati geçmiyo
Anne memesi gibi tek duze bişi. Bakkala satiliyobizim ikünci emzik hiç emmek istemiyo sen nasıl bi emzik kullandın ki
Canim ben 15 dk falan sagiyorum ikisini bazen 90 bazen 120 130 cikiyor bebege bagli biraz da memeyi bosaltamiyor tam..tek anne sutu smdilik mama yok umarim yetyodur olmadi mamaya baslarim bebislerimiz doysun daSüt sağanlar bir seferde kaç cc çıkarıyorsunuz? Kaçar dakika sağıyorsunuz göğüslerinizi?
Canim benim insallah tez vakitte evinize donersinz Allahim sifa versin omerimize daha da iyi olacak insallahHerkese merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir. Icinizi karartmamak icin burdan uzak durmaya calisiyorum. Oglum dun tam 1 aylik oldu. 1 aydir hala yogun bakimda. Hala makinalara bagli. Bogazindan trekeostomi acildi. Bebegi agliyor diye uzulen anneler sakin uzulmeyin ben daha oglumun sesini hicc duyamadim ve trekeostomi acik oldugu muddetcede hic duyamayacagim...
Canım inşallah tez zamanda her şey yoluna girer. Dualarımız hep sizinle, Allah Ömer bebeğe de sana da eşine de sabır versin. Tedavimiz bitti evimize dönüyoruz yazacağın günü dört gözle bekliyoruz.Herkese merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir. Icinizi karartmamak icin burdan uzak durmaya calisiyorum. Oglum dun tam 1 aylik oldu. 1 aydir hala yogun bakimda. Hala makinalara bagli. Bogazindan trekeostomi acildi. Bebegi agliyor diye uzulen anneler sakin uzulmeyin ben daha oglumun sesini hicc duyamadim ve trekeostomi acik oldugu muddetcede hic duyamayacagim...
Bizler iyiyiz ve sizin de ii olmanız için hep dua ediyoruz uzun zAmndır haber alamadık senden merak ettik çok. İnş en yakın zamnda sende bebeğinle birlikte eve dönersin Allahım tez vakitte acil şifalar versin Ömer imize sanada sabırlar diliyorum canım inş sabrın sonu selamet olacakHerkese merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir. Icinizi karartmamak icin burdan uzak durmaya calisiyorum. Oglum dun tam 1 aylik oldu. 1 aydir hala yogun bakimda. Hala makinalara bagli. Bogazindan trekeostomi acildi. Bebegi agliyor diye uzulen anneler sakin uzulmeyin ben daha oglumun sesini hicc duyamadim ve trekeostomi acik oldugu muddetcede hic duyamayacagim...
Mama verdiğin zamnlar kendi sütünü sağmazsan azalıyor cnm. Her 2 saate bir bebek emmezse sağmak gerekiyor böylece azalmıyor benimki şükür ki hiç iştahım yok canım hiçbişey yemek istemiyor resmen aç yaşıyorum ona rağmen sütüm ii çk şükür yara hariç her gün 1 kg eksiliyorumKızlar benim sütüm az o zaman benim 30-40 cc çıkıyor toplamda ikisindende.