• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Herkese merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir. Icinizi karartmamak icin burdan uzak durmaya calisiyorum. Oglum dun tam 1 aylik oldu. 1 aydir hala yogun bakimda. Hala makinalara bagli. Bogazindan trekeostomi acildi. Bebegi agliyor diye uzulen anneler sakin uzulmeyin ben daha oglumun sesini hicc duyamadim ve trekeostomi acik oldugu muddetcede hic duyamayacagim...
Cnm bnm Allah yardımcınız olsun hep dualarımızdasınız hepimiz inanıyoruz ömer daha güçlü bir şekilde annesinin kollarına gelecek . Ne kadar zor olsada sen hep güçlü ol ömerde senden güç alsın
İnşlh iyi olup burda daha güzel paylaşımlarda buluncaksın

Canim insallah zamanla duzelir gecen gece kizdim bebegime sonra vicdanim sizladi uyumayinca cdden beynim donuyo sukur Rabbim.bize bu mucizeyi yaşattı hamd olsun bde sabir versin insallah ole davranmak cok kotuydu..uykulari düzelir insallah
inşallah biz bugün bir aylık olduk aşısını yaptırdık ebe 2 aya düzelir ağlaması dedi. kusması da süt yaramış o yüzden fazlalığı kusuyo dedi. kilo alımı iyi maşallah. bi de iki tane gaz ilacı önerdi hiçbi zararı yok dedi.

Mama verdiğin zamnlar kendi sütünü sağmazsan azalıyor cnm. Her 2 saate bir bebek emmezse sağmak gerekiyor böylece azalmıyor benimki şükür ki hiç iştahım yok canım hiçbişey yemek istemiyor resmen aç yaşıyorum ona rağmen sütüm ii çk şükür yara hariç her gün 1 kg eksiliyorum:KK43:
Ben iki akşamdır sağıyorum ela kolaya alıştı çok az emiyor bundan sonra 2 saatte bir sağıp çoğaltayım ama yalnızızda biz artık wc gidecek vaktim olmuyor.

Kızlar benim sütüm az o zaman benim 30-40 cc çıkıyor toplamda ikisindende.
Ece hala emzirirken silikon uc mu kullanıyorsn ? Uctan dolayı tam kuvvetli çekemediğinden sütün tam gelmez benm sol göğsümun ucu cok kücük o yuzden ememiyor sağmama ragmen az cok dolduysa 60 yoksa daha az cıkıyor

Kızlar benim sütüm az o zaman benim 30-40 cc çıkıyor toplamda ikisindende.
Benim de emzirmenin üstüne 20 cc bişey çıkıyor canım. Kızların maşallahı var çok iyi çıkıyor. Göğüslerim çok dolu gibi görünüyor ama yok çıkan miktar belli. Süt kanalları mı tam açılmadı acaba

Ben iki akşamdır sağıyorum ela kolaya alıştı çok az emiyor bundan sonra 2 saatte bir sağıp çoğaltayım ama yalnızızda biz artık wc gidecek vaktim olmuyor.
Bnde aynı durumdayım cnm yalnz bkmak gerçekten çok zor oluyor ve benimki uyanıkken illa kucakta olmak istiyor uyumaktada zorluk çekiyor bebek hamağı aldk onu denicem bakalım bugün gece 3 saat uyutmak için uğraştık sürekli uyanıp durdu başından ayrılamayınca hiçbir iş yapılmıyor evde ama elinden geldiğince sağ çok etkisini göreceksin

Ece hala emzirirken silikon uc mu kullanıyorsn ? Uctan dolayı tam kuvvetli çekemediğinden sütün tam gelmez benm sol göğsümun ucu cok kücük o yuzden ememiyor sağmama ragmen az cok dolduysa 60 yoksa daha az cıkıyor
Canım ikiside çok küçük benim alamıyor göğüs uçlarıyla emzirmeye devam o yüzden ama mamaya çok alıştı eskiden 1 saat emzirirdim şimdi 10 dakika emerse şükrediyorum.

Hahahhaa bugün alttan muayene oldu dur bakalım koca desteği şart oldu bugün :KK70: benim de pazartesi gel açılma ayniysa salı müdahele dedi valla, gün verdi yani... tamam tamam yavrum ben senin yolundan gidiyorum :KK70:
paytak_paytak_kosan_koala paytak_paytak_kosan_koala kızlar sizin kuzuların keyfi baya yerinde azcık rahatsız edin onları çıkmak istesinler artık :KK70:
:KK30:

Benim de emzirmenin üstüne 20 cc bişey çıkıyor canım. Kızların maşallahı var çok iyi çıkıyor. Göğüslerim çok dolu gibi görünüyor ama yok çıkan miktar belli. Süt kanalları mı tam açılmadı acaba
Benim 3. Göğsümden bile süt gelio o kdr yani :KK70: şaka deil valla gerçek

Canım ikiside çok küçük benim alamıyor göğüs uçlarıyla emzirmeye devam o yüzden ama mamaya çok alıştı eskiden 1 saat emzirirdim şimdi 10 dakika emerse şükrediyorum.
Sık sık sağ ozaman cnm biraz büyüdüklerinde memenin komple kahverengine kadar ağızlarına alıp cop cop emiyorlar .
Bende emziriyrm en fazla 10 dk emiyr sonra yorulup resmen biberon istiyor sağdığım sütü veriyorum eğer fırsat bulup sağamamışsam mama :(

Benimde çok küçüktü ama oğlum çektik ce buyuyo mesela ben sol tarafı sagiyorum sağınca ucu buyuyo hemen veriyorum ağzına öyle alıyor sende öyle yapabilirsin canim

Günaydın kızlar
Baya sıkıntılı bir gece geçirdik yine yavrum uykusunda çığlık çığlığa ağlıyarak uyandı uyutuyrm 5 dk geçmeden yine aynı kıvranıyor :KK43:
Birde 2 gündür serum fizyolojik kullanıyorum dün hırıl hırıldı burnu aspiratörle boşalttım yine aynı sizde aynı mı oldu ?üşüttümü acaba evden de dışarı çıkmıyorum kaç gündür ama burnu şırıl şırıl yavrumun gaz yetmezmiş gibi birde bu çıktı

Geçmiş olsun:( hırıltı bizdede oluyor malesef usutmeyelim olabilir bi dr a danis istersen acaba serum dan mi akıyor onuda bilemedim:( çığlık çığlığa uyanması normal ama bolca oku geçecek zamanla bence

Herkese merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir. Icinizi karartmamak icin burdan uzak durmaya calisiyorum. Oglum dun tam 1 aylik oldu. 1 aydir hala yogun bakimda. Hala makinalara bagli. Bogazindan trekeostomi acildi. Bebegi agliyor diye uzulen anneler sakin uzulmeyin ben daha oglumun sesini hicc duyamadim ve trekeostomi acik oldugu muddetcede hic duyamayacagim...

Rabbim onu verdi sıfasini da verip tüm sıkıntıları bırakıp eve Döneceksiniz inşallah mübarek günde rabbim yardımcınız olsun

canım inşalah tez vakitte ömerin iyileşir. benim oğlum da ömer çok dua ediyorum inş ömerini de alır evine dönersiniz.

Kizlar szle dertlesmek ve akil almak istedigim bir konu var. Bn daha 2 yillik evliym.27 yasindaym.bebegim tup bebek.kimse bilmiyor. Nedeni ise bir tupum kapali yumurtalar tembel ve daha kotusu yumurtalik rezervim cok azalms.yumurtalik yasim 42 yasindaki biriyle ayniymis.yani erken menopoz olcam. :KK43: zaten annem 36 ablam 32 yasndaykn oldu.bu durum bni cok uzuyor cunku doktorum tekrar hamile kalamayabilirsin dedi. :KK43: boyle bir durumunuz olsa korunur muydunuz ikinci bebek icin bekler miydiniz ya da ne kadar beklerdiniz.?

Back
X