Anlatırım tabi canım.. Benim kızım ilk memeyle tanıştı ama süt gelmeyince hastanede avent natural biberonla mama verdik hay vermez olaydık.. baştan kilomuz artmadı diye doktor mama verin dedi memeyi almamaya , memeyi ittirmeye başladı son zamanlarda tabi haliyle az olan sütüm daha da azaldı.. Mama delisi olup memeyi bıraktı...Ebe de kimse açlıktan ölmez ver memeyi biberonu unutsun diyince çözüm aramaya başladım.. Kaşıkla verdim o kadar mama kaşıkla olmuyor. silikon uç kullanıyorum zaten ama çekmediği için onu da iki geveleyip çıkartoyordu. normal memeyi almıyordu uyku sersemi değilse...
Bir gün bayağı bir ağladı biberon için bende ağladım ama inat ettim vermedim biberon sadece silikon uçla meme. Gece de uyumadan önce kaşıkla mama verdim. ertesi gün silikon meme ucunu tuttu ve emmeye başladı. Sonra işte sonda aldık meme ucunu tutunca. Baştan veriyorum memeyi baktım ki süt azalıyor yanından biraz ittiriyorum sondayı ağzına mamayı yandan yandan çekiyor. Zaten uyuyor memede sonrasında da hemen yatırıyorım gazını alıpta
İşe yaradı çok şükür. Süt ateşi olan gögsümden 5 cc çıkıyordu süt sağdığımda. Şimdi 15cc civarı ve bu toplamda 4-5 günde falan çoğaldı

maşallah inşallah kızım çektikçe daha da çoğalacak

Biraz uzun oldu ama kusura bakma canım