- 20 Temmuz 2015
- 6.899
- 9.940
- 198
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok trşkkür ederm durum biz de de benzer. Benek 2 kiloudu meme tutamadı bir de 3 gün sütüm yoktu natural biberon kullanmak zor da kaldık. Yolsa kuveze girecektik. Sonra süt gelince zar zor silikonla turturduk. Bir hafta snra da bir memede silikonu tamaörn bıraktıl öbüründe nadiren silikonauz çekiyor. Ama emzirme olayı kabus hep ağlama krizleri tutuyor aöa başta ağlayaral bir iki çekip itiyor başta hep biberon isriyor siye düşünüyprum. Bugün 1 aylık olduk kilpmuz 3,6 olmuş. Artık aç bırakabilirim uğraştrabilirm dye düşünüyorum. Yoksa çok geçöeden 3 aylıklen tamamen brkar memeyi.
Saol canim cok tesekkur ederimCanım yazdım yukarda @balbnck sormuş
Yine yazayım ama Eczaneden siparişle getirttik 6 numara ama çok akıyor gibi geldi bana şimdi 4 numara sipariş ettik onun gelmesini bekliyoruz.. Beslenme sondası adı o şekilde tanıdık bir eczaneden istetebilirsin tanesi 1 lira mı ne öyle bişi o yüzden çoğu eczane uğraşmak istemedi yok getirmiyorlar vs dedi..
İstersen medikallerle de görüşebilirsin.. Ben babam rahatsızken burnundan besliyorduk o dönemde de kullanmıştım bu sondalardan ama onlar kocamandı.. @ipekbocee
söylemese aklıma bile gelmezdi ama sağolsun çok işime yaradı
![]()
Canim uyanır uyanmak ilk işim siparis vermek oldu. İnşallah bunu da atmaz bizim kuzu ağzından. Şimdiki bebeklerde işi biliyor valla. Eskiden bakkalda satılırdı emzik. Böyle özellikli falan nerdeeeee. .. bizim 4. Emzik olacak buBebek house . com da var http://www.bebekhouse.com/avent-0-bpa-soothie-emzik-0-3-ay-2li-pembe-ayicik
Merhaba canim valla sonda takilmasini cok hissetmedim desem yalan olur ama cok bi acisi yok bir igne vurma gibi saniyelik takilio o merak etme o an onu dusunmezsin bile ben cok korkardim ama gic ole bi korkusu yok yani sakin dusunme dusunmek insani korkutur ben doguma bilmeden gittim dusunmeden yani o en guzeli oyle olmasi bende ikinci gun ayaktaydım yuruyordum hep zatrn dogumdan bikac saat sonra kendinu birakipta yatma yoksa sonra zorluk cekersin hep yurumeye calis ama is yapma ben valla deli gibi kalkip 3 uncu gunu ütü yaptimhissettin mi sen pekı takıldıgını? kimisine anestezı de takılıyormus.
ayy ne guzel yaa siz kurtuldunuz :=) çok korkuyorum ben
Tonimer damla ve aspiratorle uc gunde bır temızlıyoruzGünaydın anneler burun tikanikligi yasayanlar varmi?temizliyorum ama geceleri yine oluyor gunduz pek biseyimiz yok tikanikliktan gelen bi hiriltimiz var
Canim sudokrem kullan. Gerçekten mucize. Ben daha doğum yapmadan arkadaşlar onermisti. Şimdi kızımın doktoru da önerdi. Sadece onu kullanıyoruzKızlar günaydın pişikle bizimde başımız dertte
İnanın her kakadan sonra belden altını yıkıyorum musluk altında
Çişten sonra siliyorum
Banyoda yıkama işi zor gelıyor hem soy hem kurula suyun ılışmasını bekle...Sebamed pişik kremide var
Ama anlamıyorum bebegın poposu kıpkırmıZı
Eşim dün gördü sen hıc mı yıkamıyosun dıyo..
Kakadan sonra onerebılecegınıZ bır yontem var mı
sudocrem gerçekten mucize canım. Bizim 1 kere pişiğimiz oldu ama gğnde geçirdiKızlar günaydın pişikle bizimde başımız dertte
İnanın her kakadan sonra belden altını yıkıyorum musluk altında
Çişten sonra siliyorum
Banyoda yıkama işi zor gelıyor hem soy hem kurula suyun ılışmasını bekle...Sebamed pişik kremide var
Ama anlamıyorum bebegın poposu kıpkırmıZı
Eşim dün gördü sen hıc mı yıkamıyosun dıyo..
Kakadan sonra onerebılecegınıZ bır yontem var mı
Bizde de kaç gündür hırıltılı var canım serum fizyolojik damlatıyorum sürekli ama geçmedi bir türlü. Termometreye göre odadaki nem oranı %65-70 lerde ama yeterli gelmiyor mu ki?Tonimer damla ve aspiratorle uc gunde bır temızlıyoruz
Banyodan sonra yapabılırsın yumusatıyor bebegı
Benım bebekte de var hava kurulugundan olurmus
Kalorıferın yanına su kapları koydum işe yaradı .
Canim uyanır uyanmak ilk işim siparis vermek oldu. İnşallah bunu da atmaz bizim kuzu ağzından. Şimdiki bebeklerde işi biliyor valla. Eskiden bakkalda satılırdı emzik. Böyle özellikli falan nerdeeeee. .. bizim 4. Emzik olacak bu
Tatlim bendede baby fizz var serum fizyolojik aspiratorlede cekiyorum ben hergun buhar makinesi aldim bide bakalim ise yaricakmi doktora soruyoruz normal diyor benim icin rahat etmiyorTonimer damla ve aspiratorle uc gunde bır temızlıyoruz
Banyodan sonra yapabılırsın yumusatıyor bebegı
Benım bebekte de var hava kurulugundan olurmus
Kalorıferın yanına su kapları koydum işe yaradı .
Biz iki aylik olduk bile canim gercekten de alisiliyor allahim boyle guzelligi her isteyene nasip etsin insallah cocuk. Baska bisey bir gulumsemesi butun dunyadaki guzelliklere bedel o kadar guzelki kizimin kokusunu cekince sanki yeniden doguyorum o an oyle bi huzur geliyorki icime anlatilcak gibi deilGünaydın kızlar. Ekim annesi olup ta halen doğurmayan varsa kesin sat ı yanlış hesaplamıştır artık diyorum. Anneler yavrularına kavuştu. Kimisi 40 uçurdu bile :)) ilk 2 hafta deli zorladı fakat uykusuzluğuna da ağlamasına da alışıyor insan. Allah o gücü veriyor. Kısmetse Haftasonu bizim de 1 ay dolacak. Evin neşesi derler çocuk için. Kesinlikle çok doğru. Allah yavrularımızı bize bağışlasın. Sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin. Anne olmak çok güzel bir duyguymuş. Allah isteyen her kadına bu duyguyu yaşatsın.,sağlıklı güzel 1 gün diliyorum
Bizde de aynı sorun var canım Hiril Hiril sürekli yavrum. Emmiyor uyuyamıyor sürekli serum fizyolojik damlatiyirum iri bebeyle çekiyorum günde 1 -2 kere. Nasıl geçicek bilmiyorum yine aynı. Bıktım sumuklerdenGünaydın anneler burun tikanikligi yasayanlar varmi?temizliyorum ama geceleri yine oluyor gunduz pek biseyimiz yok tikanikliktan gelen bi hiriltimiz var
Buhar makinesi de Termometremde loobex marka memnunum canımKizlar oda Termometresi olarak memnun kaldığınız ürünleri paylaşir msnz. Nemi göstermesini de istiyorum
Tmm cnm sen sabah ve aksam olmak uzere duzenli ver dusurur o sekerli suya gerek yok ayri olarakCanm 37 gunluk bebegim. Ben 4 gndr rezene ve kimyon veriyorum sabah aksam 3- 4 cay kasigi.doktrm da verebiliran dedi. Ben ona cok az seker atiyorum.tekrardan sekerli su gerekir mi bilmiyorum.
Bn 2. Gunu ayaklandim ve her isimi kendim yaptimsezeryan olan anneler, şuan nasılsınız
ne zaman ayaklandınız?