• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Bizde de aynı sorun var canım Hiril Hiril sürekli yavrum. Emmiyor uyuyamıyor sürekli serum fizyolojik damlatiyirum iri bebeyle çekiyorum günde 1 -2 kere. Nasıl geçicek bilmiyorum yine aynı. Bıktım sumuklerdeno_O:KK14::KK14:
Bebeklerimiz rahatlasa yeterki ben raziyim hep cekmeye ama iste gecmiyor tam gecio gece baslio gece ceksem bu sefer uykusu tamamen gidio sadece damla damlatiorum geceleri

Dün sabah Faranjit ile merhaba dedim güne. Sebep belli... Doğum, doğum sonrası yaşananlar, 5 haftalık kayın valide Sendromu, uykusuzluk, yeni sürece adapte olmak, kızımın gaz ve kaka sorununa ağlamasına ağlamak, ziyarete gelenler... psikolojim defalarca tecavüze uğradı :( başka nasıl tanımlanabilir ki? Bastırılmış öfkem Faranjit ile hortladı. Neyseki erken farkettim, ilaç kullanıyorum. 3 güne geçer inşallah

Kizlar oda Termometresi olarak memnun kaldığınız ürünleri paylaşir msnz. Nemi göstermesini de istiyorum
Aynenn cnm bizde alicaz karar veremedik dijital olanlardan istio esimde nemide gostersin die olmassa oda nemlendiriciside alicaz ii bi marka varsa paylasalim birbirimizle :KK5:

Dün sabah Faranjit ile merhaba dedim güne. Sebep belli... Doğum, doğum sonrası yaşananlar, 5 haftalık kayın valide Sendromu, uykusuzluk, yeni sürece adapte olmak, kızımın gaz ve kaka sorununa ağlamasına ağlamak, ziyarete gelenler... psikolojim defalarca tecavüze uğradı :KK43: başka nasıl tanımlanabilir ki? Bastırılmış öfkem Faranjit ile hortladı. Neyseki erken farkettim, ilaç kullanıyorum. 3 güne geçer inşallah
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Kızlar günaydın pişikle bizimde başımız dertte
İnanın her kakadan sonra belden altını yıkıyorum musluk altında
Çişten sonra siliyorum
Banyoda yıkama işi zor gelıyor hem soy hem kurula suyun ılışmasını bekle...Sebamed pişik kremide var
Ama anlamıyorum bebegın poposu kıpkırmıZı
Eşim dün gördü sen hıc mı yıkamıyosun dıyo..
Kakadan sonra onerebılecegınıZ bır yontem var mı
bizim bebişin de poposu pişik olmuştu doktoragötürdük pamuklu ılık suyla silin ve kırulaayın dedi. sudocrem ve bi krem daha verdi. bezimizi de değiştirdik primaya başladık bir iki güne geçti pişiğimiz. yıkadıktan sonra güzel kurulamak gerekiyo pişiğe ıslak kalması sebep okuyomuş. bez de alerji yapabilir

Arkadaslar belliki bazi bebislerde burun tikanikligi sorunu var biz bunun icin dokrora gittik kuzumun uykusunda iskence cekmesine dayanamadm amma velakin doktor sadece burnu aspire edelim dedi ve tekrar odasina aldi neyseki ciddi bisey yokmus sadece burnu ve genzi tikaliymis bizi yarim saat 15 dk arayla buhar makinasina bagladilar icine serum koyup burnunun acilmasini bekledik biraz rahatladk ama bize sadece bol bol serum fizyolojik ile temizle dedi gunde 4,5 kez emmelerden once ve uykudan once temizlioruz ama hala cok kotu olmasada hiril hiriliz... bu sorunu yasayan bebislere Rabbim sifa versin ve beterinden saklasin..

Aynenn cnm bizde alicaz karar veremedik dijital olanlardan istio esimde nemide gostersin die olmassa oda nemlendiriciside alicaz ii bi marka varsa paylasalim birbirimizle :KK5:
Birazdan bizimkini paylaşıcam kızlar. Bebeği emziriyorum. Markayı da anımsayamadım. Bitince çekip atarım foto. alyasmom alyasmom

Tmm cnm cok cok saoll beklioruzzz
Kızlar bizde ki termometre bu. Nemi de ölçüyor. Memnunuz.
Bizim evde de nem sorunumuz var maalesef :( Kombi kapalı olması rağmen sıcaklığımız bu. Açtığımızda nem %90a çıkıyor. Sıcaklık da fırlıyor. Hastanede 24 derece iyi bebek için demişlerdi.
Kombiyi açınca salonun balkon kapısını da hafif aralık açıyoruz.

Eklentiler

• 20151111_100528-1.webp
    20151111_100528-1.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 61
Günaydın kızlar dün gaz için kimyon tarifini uyguladım bebegime gaz ilacı veriyordum kimyon verince gaz ilacini vermedim sizce vermeli miyim

Bizim evde de nem sorunumuz var maalesef :KK43: Kombi kapalı olması rağmen sıcaklığımız bu. Açtığımızda nem %90a çıkıyor. Sıcaklık da fırlıyor. Hastanede 24 derece iyi bebek için demişlerdi.
Hmm sizin de loobex demek ki canım. Teşekkürler

Bizim evde de nem sorunumuz var maalesef :KK43: Kombi kapalı olması rağmen sıcaklığımız bu. Açtığımızda nem %90a çıkıyor. Sıcaklık da fırlıyor. Hastanede 24 derece iyi bebek için demişlerdi.
Bi arkadasta bu markayi yazmis cnm saol bu ihtiyacimizi karsilar sanirim, birde bizimde salonumuz cok sicak yatak odamizda buz gibi oluyor odadan odaya okadar fark ediorki bizde cocuk dogdugundan beri salona transfer olduk usutmeyellim die valla cnm evin sicakligini dengelemek cok zor...

Bi arkadasta bu markayi yazmis cnm saol bu ihtiyacimizi karsilar sanirim, birde bizimde salonumuz cok sicak yatak odamizda buz gibi oluyor odadan odaya okadar fark ediorki bizde cocuk dogdugundan beri salona transfer olduk usutmeyellim die valla cnm evin sicakligini dengelemek cok zor...
Aman dikkat edin canım. Çok oda da değiştirmeyin sıcaklık farkı fazlaysa. Bizim kombi açılmadan sıcaklık bu evde. Hele akşam 25-27 arası oluyor. Balkon kapısı açıyoruz yoksa nemden nefes alınmıyor. Bakalım ne olacak böyle.

Aman dikkat edin canım. Çok oda da değiştirmeyin sıcaklık farkı fazlaysa. Bizim kombi açılmadan sıcaklık bu evde. Hele akşam 25-27 arası oluyor. Balkon kapısı açıyoruz yoksa nemden nefes alınmıyor. Bakalım ne olacak böyle.
Aynn cnm o yuzdn su termomtreyi acil almamz lazm ins yavrularimizi hasta etmeyz mevsim olarak zor zamnda dogurmusuz tam gecis zamani

Back
X