- 17 Mart 2014
- 12.405
- 10.694
- 228
- 35
Laf aramıZda benimki bir gün yedi saat uyudu uyumuşuz yaniama bu bir secreteşim duysa beni yer
Ee hadi ben uyudum
Bebişde bana guvenmesin canım
Olabilir çocuk yorgundur karnı toktur arada öyle güzellikler olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Laf aramıZda benimki bir gün yedi saat uyudu uyumuşuz yaniama bu bir secreteşim duysa beni yer
Ee hadi ben uyudum
Bebişde bana guvenmesin canım
Bende günde 1 kere mamasının içine koyuyorum
Ay kiyamam yavrum benmkide kivranio bide pancar gibi kizario cok zorlanio Allah yardim etsin.. uykularimiz cok duzensiz bi bakiosun deliksiz 3 saat uyumus bi bakiosun on dakkada uyanio duzene girer insaAllah en kisa zamandaYa inanın ki sağıyorum güzel süt çıkıyor. Sağıp verdim doymuyordur diye 60 ml süt içti yine uyumadı 10 dk sonra uyandı. Gazı var evet biliyorum hem alttan hem üstten çıkartıyor ama hiç kıvranması bitmiyor.
Oyy ozamn durum baska :) sen birazdaha bekle cnm :)Benim normal doğum bu kısmı atladım sanirim:)
Bizimde göbek bağı düştükten 3 gün sonra düştü o parçadaKizlar bebegimin gibek bagi dustu fakat gibek deliginde top gibi bi et parcasi var oda mi dusucek normal mi bu panik yaptim ya
Bizimkinin hep sarıydı dün ve bugün yeşil oldu. Doktora sordum, normal dedi. Fazla emdiyse de olurmuş. Üşütme için sadece kakanın yeşil olması belirti değilmiş.Kizlar bebeginizn kakasi yesil oldu mu hic benimkinin dünden iki gundur yesildi dun doktora gotrduk sadece anne sutu aliyorsa arada olur dedi pek aldırış etmedi hala dvam ediyi usuttu sanirim sariydu hep cuma gotrcem baska doktora bugun toplasam 1 saat anca uyudu
Benimkide bi müddet sonra düştü cnm.. yanii korkma =)Kizlar bebegimin gibek bagi dustu fakat gibek deliginde top gibi bi et parcasi var oda mi dusucek normal mi bu panik yaptim ya
Cnm ben ilk gunden beri ara ara sadece uyurken taktım eldivenleri bazen uyurken takmadıgım bile oldu. Doktorum hiçbişry olmaz tırnaklarını törpüle serbest bırak ellerini herseye dokunsun sana dokunsun memene dokunsun emerken dedi. Demem o ki bıçugün 2 aylığız hiçbişey olmadı şükür.Tırnaklarımi zi kestik eldivenleri çıkardık ama ellerini gözlerine çok götürüyor korkuyorum siz çıkardın mi eldivenleri bi şey olur mu 44 günlük olduk artik
Ayyyy yatısını sevsınler maşallahhh2 gün önce 20 günümüz bitti teyzeleri =) buda bizden gelsin ( içine giydirdiğim kırmızı noktalı donumuzda gözüküyor ama napalım artık idare ediverin aman oğlum duymasın)
Bizde de aynı canım trio acde kullanıyorum Kızlarıma kullanmaya başladığımdan beri gaz problemi ve kabızlık başladı en azından ben vitamin e bağladımArkadaşlar merhaba. İki konuda görüşlerinize ihtiyacım var.
İlki bebekleriniz kusunca beyaz mı açık sarı mı kusuyorlar? Bizim bağırsak sıkıntımız olduğu için doktor safralı kusarsa getir dedi ama bazen açık sarı bazen beyaz kusuyor. Bunlar normal midir, emin olamıyorum.
İkincisi de denk mi geldi bilmiyorum ama multitabsı kullanmaya başladığımızdan beri gaz sıkıntımız başladı. Burda benzer bi problem okumuştum sanki. Multitabs veya diğer d vitaminlerine başladıktan sonra gaz sıkıntısı ve kaka azalması problemi yaşayan var mı ?
Evet canım bizede hastaneden cıkarken bi set verdiler ama almıyo bnm bıcırığım. Aryrıca şaka gibiler burda 2- 3 $ arası bişey. Philipse mesaj yagdırmalı getırsınler turkıyeyede.gittigidiyordan aldım 30 tl 6 tlde kargo ödedim. türkiyede satışı yok malesef. Amerikada yaşayan birkaç bloger anneden duymuştum bu emziği. Amerikada yenidoğanlara veriyorlarmış direkt hastanede.
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/philips-avent-soothie-emzik-pembe-194309425
Hee oda dusuo demek tamam canim cok saolBizimde göbek bağı düştükten 3 gün sonra düştü o parçada
ara ara yeşillik karaciger geliştiginden olurmusKizlar bebeginizn kakasi yesil oldu mu hic benimkinin dünden iki gundur yesildi dun doktora gotrduk sadece anne sutu aliyorsa arada olur dedi pek aldırış etmedi hala dvam ediyi usuttu sanirim sariydu hep cuma gotrcem baska doktora bugun toplasam 1 saat anca uyudu
Cnm bnm kiz genelde uyuyor uyku problemimiz olmadi bak bebegin ii doyarsa ve gazi olmazsa emin ol uzun uyur bana saglik ocagindaki hemsirede ayni seyi dediCnm dr ne zaman demisti yani kizin ne kadarlikken soylemisti.biz 1 aylik olduk ben uyusada uyanip emdiriyorum ama bazen uyanmiyo az emiyo ben cmt dr a gidicem sorucam bakalim belki de saati uzatma vakti geldi
Cnm ben ilk gunden beri ara ara sadece uyurken taktım eldivenleri bazen uyurken takmadıgım bile oldu. Doktorum hiçbişry olmaz tırnaklarını törpüle serbest bırak ellerini herseye dokunsun sana dokunsun memene dokunsun emerken dedi. Demem o ki bıçugün 2 aylığız hiçbişey olmadı şükür.