• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Laf aramıZda benimki bir gün yedi saat uyudu uyumuşuz yaniama bu bir secreteşim duysa beni yer
Ee hadi ben uyudum
Bebişde bana guvenmesin canım

Olabilir çocuk yorgundur karnı toktur arada öyle güzellikler olur;) eşler kızmasın bende ilk defa uzun uyuduğunda bi şey oldu diye korkmustum:)

Ya inanın ki sağıyorum güzel süt çıkıyor. Sağıp verdim doymuyordur diye 60 ml süt içti yine uyumadı 10 dk sonra uyandı. Gazı var evet biliyorum hem alttan hem üstten çıkartıyor ama hiç kıvranması bitmiyor.
Ay kiyamam yavrum benmkide kivranio bide pancar gibi kizario cok zorlanio Allah yardim etsin.. uykularimiz cok duzensiz bi bakiosun deliksiz 3 saat uyumus bi bakiosun on dakkada uyanio duzene girer insaAllah en kisa zamanda

Bayanlar merhaba,
Istanbul anadolu yakasi, kozyatagi medipol hast. de dogum yapaniniz, yada hastane bilgisi olaniniz var mi?
Iyi midir?

Kizlar bebegimin gibek bagi dustu fakat gibek deliginde top gibi bi et parcasi var oda mi dusucek normal mi bu panik yaptim ya

Kizlar bebeginizn kakasi yesil oldu mu hic benimkinin dünden iki gundur yesildi dun doktora gotrduk sadece anne sutu aliyorsa arada olur dedi pek aldırış etmedi hala dvam ediyi usuttu sanirim sariydu hep cuma gotrcem baska doktora bugun toplasam 1 saat anca uyudu

Kizlar bebeginizn kakasi yesil oldu mu hic benimkinin dünden iki gundur yesildi dun doktora gotrduk sadece anne sutu aliyorsa arada olur dedi pek aldırış etmedi hala dvam ediyi usuttu sanirim sariydu hep cuma gotrcem baska doktora bugun toplasam 1 saat anca uyudu
Bizimkinin hep sarıydı dün ve bugün yeşil oldu. Doktora sordum, normal dedi. Fazla emdiyse de olurmuş. Üşütme için sadece kakanın yeşil olması belirti değilmiş.

iyi aksamlar anneler, yorucu bi gunun ardindan sikintimizi sizinle paylasmak istedim, oglum bir aylik oldukgan sonra kaka yapmasi degisti iki gunde bir yapiyor maalesef iki kere fitil kullanmak zorunda kaldim ikinci gune cok kivraniyor zaten bugun farkettim gobek fitigi da olmus minik yavrum. bugun kaka gunumuz.oldugundan cok huzursuzdu sancidan uyumayinca da fitil kullandim hic istemiyordum aslinda ama gobeginin o halini gorunce icim sizladi insallah bu sikintilarimiz biran once biter Allah sifa verir yavruma. buarada bende yutaktan başlayarak burrnum tıkanmaya başladı bunun için ne yapacağım bilmiyorum şimdilik bizde durumlar böyle Allah hepimizin yardımcısı olsun

Tırnaklarımi zi kestik eldivenleri çıkardık ama ellerini gözlerine çok götürüyor korkuyorum siz çıkardın mi eldivenleri bi şey olur mu 44 günlük olduk artik
Cnm ben ilk gunden beri ara ara sadece uyurken taktım eldivenleri bazen uyurken takmadıgım bile oldu. Doktorum hiçbişry olmaz tırnaklarını törpüle serbest bırak ellerini herseye dokunsun sana dokunsun memene dokunsun emerken dedi. Demem o ki bıçugün 2 aylığız hiçbişey olmadı şükür.

Kızlar bebeğim bugün pek bi huysuz ya. uyuyor diyelim ağlayarak uyanıyor emziriyorum resmen memeye kafa atıyor kavga ediyor. Emzireyim diye alıyorum memeye gelince 2.dakika uyuyor yatırıyorum uyanıyor. Adamakıllı emziremedim akşamüstünden beri

Arkadaşlar merhaba. İki konuda görüşlerinize ihtiyacım var.

İlki bebekleriniz kusunca beyaz mı açık sarı mı kusuyorlar? Bizim bağırsak sıkıntımız olduğu için doktor safralı kusarsa getir dedi ama bazen açık sarı bazen beyaz kusuyor. Bunlar normal midir, emin olamıyorum.

İkincisi de denk mi geldi bilmiyorum ama multitabsı kullanmaya başladığımızdan beri gaz sıkıntımız başladı. Burda benzer bi problem okumuştum sanki. Multitabs veya diğer d vitaminlerine başladıktan sonra gaz sıkıntısı ve kaka azalması problemi yaşayan var mı ?
Bizde de aynı canım trio acde kullanıyorum Kızlarıma kullanmaya başladığımdan beri gaz problemi ve kabızlık başladı en azından ben vitamin e bağladım

gittigidiyordan aldım 30 tl 6 tlde kargo ödedim. türkiyede satışı yok malesef. Amerikada yaşayan birkaç bloger anneden duymuştum bu emziği. Amerikada yenidoğanlara veriyorlarmış direkt hastanede.

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/philips-avent-soothie-emzik-pembe-194309425
Evet canım bizede hastaneden cıkarken bi set verdiler ama almıyo bnm bıcırığım. Aryrıca şaka gibiler burda 2- 3 $ arası bişey. Philipse mesaj yagdırmalı getırsınler turkıyeyede.

Y
ara ara yeşillik karaciger geliştiginden olurmus
Tamamen yesilse sıkıntılıymıs
Dr demişti

Cnm dr ne zaman demisti yani kizin ne kadarlikken soylemisti.biz 1 aylik olduk ben uyusada uyanip emdiriyorum ama bazen uyanmiyo az emiyo ben cmt dr a gidicem sorucam bakalim belki de saati uzatma vakti geldi
Cnm bnm kiz genelde uyuyor uyku problemimiz olmadi bak bebegin ii doyarsa ve gazi olmazsa emin ol uzun uyur bana saglik ocagindaki hemsirede ayni seyi dedi

Cnm ben ilk gunden beri ara ara sadece uyurken taktım eldivenleri bazen uyurken takmadıgım bile oldu. Doktorum hiçbişry olmaz tırnaklarını törpüle serbest bırak ellerini herseye dokunsun sana dokunsun memene dokunsun emerken dedi. Demem o ki bıçugün 2 aylığız hiçbişey olmadı şükür.

Şimdi daha da rahatladım bende bıraktım artık el hareketlerini izlemekte çok zevkli oluyor:)

Back
X