• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

iyi aksamlar anneler, yorucu bi gunun ardindan sikintimizi sizinle paylasmak istedim, oglum bir aylik oldukgan sonra kaka yapmasi degisti iki gunde bir yapiyor maalesef iki kere fitil kullanmak zorunda kaldim ikinci gune cok kivraniyor zaten bugun farkettim gobek fitigi da olmus minik yavrum. bugun kaka gunumuz.oldugundan cok huzursuzdu sancidan uyumayinca da fitil kullandim hic istemiyordum aslinda ama gobeginin o halini gorunce icim sizladi insallah bu sikintilarimiz biran once biter Allah sifa verir yavruma. buarada bende yutaktan başlayarak burrnum tıkanmaya başladı bunun için ne yapacağım bilmiyorum şimdilik bizde durumlar böyle Allah hepimizin yardımcısı olsun

Çok geçmiş olsun canım zeytinyağını da öneririm göbek fıtığı olduğunu nasıl anladiniz:(

Karnı tok, altı temiz, gazı yok hatta kakasını bile yapmış bir bebek neden uyumaz aa dostlar ağlamıyor da böcek böcek etrafına bakıyor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 118
Karnı tok, altı temiz, gazı yok hatta kakasını bile yapmış bir bebek neden uyumaz aa dostlar ağlamıyor da böcek böcek etrafına bakıyor

Maşallah size tabiki muhabbet istiyo dur bizimki o şekilde keyfi yerinde olunca biz konuşuyoruz o kulakları dikiş dinliyor:)

Bugün deli ettiler beni annemde kv de çocuk 90 cc mama içti uyumadı yarım saat geçti sadece gazdan kıvranıyor ağlıyor çocuk aranıyor bir yandan ama aç değil yani yarım saat geçti sadece eee bu çocuk aranıyor aç heralde dedim aranıyor diye yarım saate 1 mama verip obez mi yapcaz çocuğu sıkıntıdan öyle o ağladıkça onlar ahlayıp vahlıyo sanki ben çok memnunum ağlamasından ama napalım gazı var çocugun çıkartmadan rahatlayamıcak mama vermiyorum diye yüzüme bakıyorlar sonunda dayanamadım size çocuk falan emanet edilmez her ağladığında aç diye mamayı dayıcaksınız çocuga dedim
Ay aynı şeyleri yaşıyoruz resmen ya. Benimki de bufün öğlen 1 den beri uyuöadı daha yeni sakinlwşri uyudu ağlasıkça bu aç dediler sütün yok dediler hatta gerizekalınıj biri sütün yaramıyor o zaman bile sesi. O nedemekse resmen moralim bozulsun da ne olursa olsun. ama sütümü sağdım maşallah diyecek kadar çıktı. Bebek huzursuz gazlı olduğundan. Ben de mutlu değilim üzülüyorum ama atlatacak yapacak birşey yok. 5 dk emdi uyudu daha yeni.

Ahahah yerimmm valla benim hiç uykum yok uyuma anniş sohbet edelim tum gun fazla uyudum sanırım demiş:))

Can

canım takma sen
Aptalllar yemin ederim sürüyle
Bebeklerin hepsi aranıyor ki
Baska uğrasları yok
Benimki de emer emer kusar
Ne zaman aglasa memeyle susuyor
Sen hıc takma muhatap dahi olma
Manyak bol diyorum ya
Bebegı dr a goturuyorum ne gerek var ben goturmezdım dıyenı duydum komedi valla
Allah bunlarla akıl saglıgımız korusun
Üftürüllllllll musallattttttt demeli bunları görünce hahaha
Valla ya artık anneme bile sinir olmaya başladım. Bebek ağlayınca benden alıp susturmaya çalışıyor resmen elinden kapıyorum bebeği.
Anne psikolojimi ve moralimi bozma dedim ağladığında sütün yok deyip ne dese beğenirsin göğsün taş gibi olması lazım seninki yumuşak. Ben daha ne diyim :)

Cok iyi canim aynen bende 12 verdim 18 kilo almistim mutlu oldum fakat eteklerim vs bicogu hala olmuyor ins eskiye döneriz saglik olsun da...bde gobek biraz sarkik gbi kuculdu epey ama yumusak szin de oyle mi
Bende 20 kilo almıştım canım 18 verdim 52 kiloyum ama göbek biraz sarkık ve yumuşak ama ikizlere göre iyi diyolar

Biz bugun pek güleçiz niyeyse sabahtan beri kendı kendımızE konusup konusup guluyoruz.annesinin içi gidyo tabi alıp geri içine sokası gelıyo:)Ikı aylık olduk bugun buyuduk sanırım:)
Allahım benim bebişim ve bütün ana kuzuları hiç ağlamasın hep böyle gülsün.AMİİİİN

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 119
Bizimkinin hep sarıydı dün ve bugün yeşil oldu. Doktora sordum, normal dedi. Fazla emdiyse de olurmuş. Üşütme için sadece kakanın yeşil olması belirti değilmiş.
Cdden mi canim icimi rahatlatdi baska bi doktordan bunu duymak annem usuttu dedi de ama bizimkinin burnuda tikaniyor temizliyorm ama Allah yavrularimiza saglik versin insallah

Bende 20 kilo almıştım canım 18 verdim 52 kiloyum ama göbek biraz sarkık ve yumuşak ama ikizlere göre iyi diyolar
Canimm maasallah sen ikiz annesi olarak az almissin ve tez vermissin insallah bizimde gider 63 um su an bi gtse hepsi tabii saglik olsun o ayrida kiyafetler yalan oldu☺☺

Cdden mi canim icimi rahatlatdi baska bi doktordan bunu duymak annem usuttu dedi de ama bizimkinin burnuda tikaniyor temizliyorm ama Allah yavrularimiza saglik versin insallah
Belirtişerde ateş falan da olur diye düşünüyorum üşütünce. Öksürük olabilir. Uzun süren yeşil kaka mesela. Az önce altını değiştirdim, yine yeşildi bizim miniğin kakası. Bugün baya emdi. Kustu, emdi, kustu, emdi.
Amin canım, Allah yavrularımıza ve herkese sağlık versin inşallah.

Maşallah size tabiki muhabbet istiyo dur bizimki o şekilde keyfi yerinde olunca biz konuşuyoruz o kulakları dikiş dinliyor:)
akşamüstü 5 ten beri konuşmaktan konu bulamadım artık hanımefendiye saçmalardan seçmeler modundayım artık :confused:

Ahahah yerimmm valla benim hiç uykum yok uyuma anniş sohbet edelim tum gun fazla uyudum sanırım demiş:))
gündüz çokta fazla uyumadı bu cadı aslında kangurusunda annesiyle ütü yaptı hatta yorgun bile :p senin aseline de maşallah canım mis gibi kokusundan öperim çok :KK37:

Y

ara ara yeşillik karaciger geliştiginden olurmus
Tamamen yesilse sıkıntılıymıs
Dr demişti
Canim bezin bi kismi yesil bi kismi sari yani karışık ama yesillikler var bende cumays kadar ayni olursa gdecem ins..ya bide her beze neredeyse kaka yapiyor dogdugundan beri bikac gun hariç gunde 10 bez oluyor normaldr ins

Valla ya artık anneme bile sinir olmaya başladım. Bebek ağlayınca benden alıp susturmaya çalışıyor resmen elinden kapıyorum bebeği.
Anne psikolojimi ve moralimi bozma dedim ağladığında sütün yok deyip ne dese beğenirsin göğsün taş gibi olması lazım seninki yumuşak. Ben daha ne diyim :)
Ben de yaaa... Sonra dusunuyorum.kendi annemle bile boyleysem diye kendimi daha da kotu hissediyorum

Belirtişerde ateş falan da olur diye düşünüyorum üşütünce. Öksürük olabilir. Uzun süren yeşil kaka mesela. Az önce altını değiştirdim, yine yeşildi bizim miniğin kakası. Bugün baya emdi. Kustu, emdi, kustu, emdi.
Amin canım, Allah yavrularımıza ve herkese sağlık versin inşallah.
Canim ates yok arada olsuruk gbi oluyor ama sut birden agzina fiskiriyo ondan sanirim bizim de bugunku bezlerde hep yesildi insallah sıkıntı olmaz

Dimi bide emerken memeyi tutuşu varki sanki kaçacak:)

Küçük balıklar gibi:):) Babası ilgileniyor konuşuyor oda oda gezdiriyor oğlum canım va diyor ama demin ağlamasından sıkılmış sinirimi bozuyo bu cocuk dedi bende gucendim bi kaç gun sevdirmicem onu düzgün konussun

Hayır onun moral vermesi lazım yani sanki sen hamileyken de memlekete gitmişti yalnız kalmıştın yanlış mı hatırlıyorum

Back
X