• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Küçük balıklar gibi:):) Babası ilgileniyor konuşuyor oda oda gezdiriyor oğlum canım va diyor ama demin ağlamasından sıkılmış sinirimi bozuyo bu cocuk dedi bende gucendim bi kaç gun sevdirmicem onu düzgün konussun
Elleme biraz babada ağlasında anne neler çekıyomus anlasın:) insanın zoruna gidiyo dimi. Bizimde bi arkadas asele hıysuzmusun sen dedi. Küfür etseler bukadar alınmazdım sanırım:)

Biz bugun pek güleçiz niyeyse sabahtan beri kendı kendımızE konusup konusup guluyoruz.annesinin içi gidyo tabi alıp geri içine sokası gelıyo:)Ikı aylık olduk bugun buyuduk sanırım:)
Allahım benim bebişim ve bütün ana kuzuları hiç ağlamasın hep böyle gülsün.AMİİİİN

Amin canımm maşallah size rabbim nice güleç aylar gostersin

akşamüstü 5 ten beri konuşmaktan konu bulamadım artık hanımefendiye saçmalardan seçmeler modundayım artık :confused:

gündüz çokta fazla uyumadı bu cadı aslında kangurusunda annesiyle ütü yaptı hatta yorgun bile :p senin aseline de maşallah canım mis gibi kokusundan öperim çok :KK37:

:-):-)çok iyi bende sacmalayinca ne mal annen var oğlum vi şey bulamadı diyorum:-)

Canim icimi rahatlattin sagolasin hepimizin bebisi iyi olsun kakalari emmeleri duzgun olsun hep Insallah☺
Maşallah subannallah sağlık göstergesi..sindirim sistemleei calışıyor. Allahim hepimizin bebişlerine saglik sihhat versin

Elleme biraz babada ağlasında anne neler çekıyomus anlasın:) insanın zoruna gidiyo dimi. Bizimde bi arkadas asele hıysuzmusun sen dedi. Küfür etseler bukadar alınmazdım sanırım:)

Hayır zaten ter şu içinde kalmışım yine alt değiştir süt sağ süt ver kamış haldeyim bi de çocuk sinirimi bozuyor deyip beni moralmen çökertiyo tabi yemeği ütü şu hepsi tikirinda Hayır yoruluyorsun deyip aciyo ama arada da böyle çocuğa kızıp dengesizlik ediyor

Canimm maasallah sen ikiz annesi olarak az almissin ve tez vermissin insallah bizimde gider 63 um su an bi gtse hepsi tabii saglik olsun o ayrida kiyafetler yalan oldu☺☺
Canım zaten normalde kilo alabilen biri değilim bide ikiz olunca uyku dinlenme yok beşer onar gitti hepsi ama gobeğimden resmen tiksiniyorum kara sarkık bişey

Hayır onun moral vermesi lazım yani sanki sen hamileyken de memlekete gitmişti yalnız kalmıştın yanlış mı hatırlıyorum
Doğeu hatırlıyorsum canım hamileyken yalnız bırakıyorlar dite üzülüyordum şimdi de sakinlik arıyorum. Allah razı olsun ne istesem yapıyor ama arada da tepemi attırıyor.

Canim evet ya rengi niye eskiye donmedi benimde kara sanki benim vucuda ait degil epey kara kuculdu ama insallah kilolar gder
Bunlar da benim çirkinlerim bu kadar esmer değiller ama kameradan

Eklentiler

• WP_20151106_22_12_19_Pro.webp
    WP_20151106_22_12_19_Pro.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 163
Biz bugun pek güleçiz niyeyse sabahtan beri kendı kendımızE konusup konusup guluyoruz.annesinin içi gidyo tabi alıp geri içine sokası gelıyo:)Ikı aylık olduk bugun buyuduk sanırım:)
Allahım benim bebişim ve bütün ana kuzuları hiç ağlamasın hep böyle gülsün.AMİİİİN
Oy ağzını yerim damaksız dişlerle pek bi sevimliler :)

Ya kızlar ilk defa bir komşumuzu boğasım geldi ki kendisini çok severim yani. Kızım bugün 1 den beri uyumuyor bağrıyor. Uykuya dalsa 10 dk sonra uyanıyor. Dün doktor çok iyi kilo almışta dedi. Bana diyorki aç bu, sütün yetmiyor, az biraz mama dene. Sinirimden havaya sıçradım. Ne saçmalıyorsun sen dedim doktor iyi kilo almış diyor sen sütün yetmiyor diyorsun dedim. Bu sefer yaramıyor mu demez mi. İnsan inadına mı yapıyor napıyor. Ne saçmalıyorsun ya doktor iyi kilo almış diyor sen sütün yaramıyor mu diyorsun dedim. Ay içime korku düştü moralim bozuldu. zaten bebeğim 5 dk emdikten sonra deli gibi ağlamaya başlıyor kafayı öteye beriye sallıyor annem sürekli sütüi yok ondan deyip duruyor valla olan sütüm de gidecek ya.
Ne alakası var bizimki de gecen aynı oldu ve mama takviyesi alıyo.sabah 8 den akşam 5 e kadar uyanıktı

Back
X