- 21 Mart 2014
- 167
- 107
- 103
maşallah çok tatlı ama minikAhaha evet canım. Bir de büyük gösteriyor sankiArkadaşlarım falan yeni doğmuş bebek değil bu diyor. Senin ki nerede onu getir diyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah çok tatlı ama minikAhaha evet canım. Bir de büyük gösteriyor sankiArkadaşlarım falan yeni doğmuş bebek değil bu diyor. Senin ki nerede onu getir diyor
![]()
Canım ben hemen çanta hazırladım. Hastaneye dışarı çıkarken yanımıza aldığımız çanta harici bi sırt çantası hazırladım yedek. Ne olur ne olmaz annem dedi. Allah göstermesin, o çantayı alıp dışarı koşturmam inşallah. Allah esirgesin. Ben de başladım valla duaya.Ay sorma kaptim yagizi bnde dua etmeye basladim Allah beterinden saklasinnn yaa
Canim maasallah cok guzel gorunuyorsunuz nazar degmesin tatlim☺Yagizimin tatli teyzeleri, biz 40 imizi ucurduuuk,ilk pastamizida kestik, evimize geldik, soyunduk dokunduk, emzirme seansi oncesi bikac kareyide sizinle paylasmak istediiikk, masaAllah dileklerinizi bekliyoruzz, sevgilerrrr![]()
Bu forumds kv den tiksinen bıkan eşi ile neredeyse boşanma dereesine gelen bir ben sanıyorum. Benim annem doğumuma geldi kv yakınımda oturuyor annem yanımda diye beneği sevmeye bile gelmedi. gaceden gizli gizli gitsinler artık çok kaldılar yazdı birde anneme iftiraa artı annem artık yüzüne bakmıyor şimdi neden amnen benle konuşmuyor diye acıtasyon yapıyor oğlunun yanında. Bencil cahil kadının teki. evi sobalı 2 aylık bebekle şimdi orda kalalım diye baskı yapacak oğluna niye çünkü ben 1 haftadır il dışındaki annemdeyim bu akşam eşim almaya geliyor artık eşime ben de de kalacaksınız diye surat yapar. bir kere gittikte ne soba yakmış ne evş ısıtmış. soba tüttü. sona yandı dedi ev buz gibi. eve geldik bebeğim kömür kokuyordu. Kıskançlıkta aştı kendisini. Ne ben eşime annen artık gelmesin diyebilirim ne o bana diyebilir ama benim annem geldiğinde annesi yüzünden neredeyse öyle diyecek. Simir krizlerine giriyorum uykularım kaçıyor yeter diyorum yeter.Canım merhabalar öncelikle geçmiş olsun ve Allah kolaylık versin. Bebişlerle hayatımızın düzeni değişti ve her birimiz farklı süreçlerden geçiyoruz. Yalnız olmadığını bilmeni istiyorum. Benim eşim de doğumdan sonra bütün yıllık izinlerini kullanmaya başladı ve 23 kasıma kadar da evde olmaya devam edecek. Allah razı olsun gündüzleri uyanıkken ilgileniyor kızımızla ama geceleri hep uyuyor ve kalkıp bana uyku düzenim kalmadı hiç diyor. Yorgunum bile diyemiyorum çünkü ne hikmetse ben de çok yorgunum oluyor hep karşılığı. 11. Günümüzden beri yalnızız ve inan eşime hizmet etmekten bıktım. Hatta durumumuz öyle ki kızım uyanıkken besleme altını almayla uğraşıyorum uyuyunca ya da onu bırakınca da eşimin isteklerine koşturmakla uğraşıyorum. Bu gece 12 de canı istedi diye gidip helva yaptım. Gündüzleri de gece uyuyamadığım için öğlene kadar yatıyorum günü bitirdin hep yatıyorsun diye laf ediyor. İşe gideceği günü iple çekiyorum. Evimizde lohusalık sendromunu tek yaşayan kişi eşim. Kayınvalideye gelince dile kolay tam 50 gün bizde kalmasının ardından gönderdik artık yaptığı söylediği her şey kanıma dokunuyordu. Annem buradayken de gitmedi kadın ve sürekli anneme laf söylemeye çalışıp duruyordu. Annem de kız annesi ya gerginlik olmasın diye sustu hep. Benim elimden bir kaza çıkacaktı neredeyse. Neyseki annem 7. Günümde gitti de yaşadığım gerginlik sayısı azaldı. Kv yi de 11. Gün gönderince çok şükür rahatladım. Eşim de beni sinir etse de buna şükür diyorum. Çok yazdım ama paylaşabileceğim beni anlayacak kimse yok burada anlatmak istedim ve yalnız olmadığını anlaman için. Bugünler de geçecek sadece biraz sabır gerekiyor.
Saol canm aminCanim maasallah cok guzel gorunuyorsunuz nazar degmesin tatlim☺
Evey canim bende hissettim depremi bebeği emziriyordum Allah korusun yasatmasin boyle felaketiAy sorma kaptim yagizi bnde dua etmeye basladim Allah beterinden saklasinnn yaa
Bi kv krizi bendede var cnm ve dün nerdeyse çıkıp gidiyordum evden.. Eşimde gitme dicene çocuğu götüremezsin diyo bebek ağlıyodu bende verdim eline al bak o zaman bensiz dedim aradan 10 dk geçmeden ne annesi susturabildi ne de eşim hemen yanıma getiriyor ağlıyo bak diyo.. Bende napçam bilmiyorum ağzımı açıp bişe desem saygısız ben olurum ama haklı olduğumu bile bile bişe diyemiyorumBu forumds kv den tiksinen bıkan eşi ile neredeyse boşanma dereesine gelen bir ben sanıyorum. Benim annem doğumuma geldi kv yakınımda oturuyor annem yanımda diye beneği sevmeye bile gelmedi. gaceden gizli gizli gitsinler artık çok kaldılar yazdı birde anneme iftiraa artı annem artık yüzüne bakmıyor şimdi neden amnen benle konuşmuyor diye acıtasyon yapıyor oğlunun yanında. Bencil cahil kadının teki. evi sobalı 2 aylık bebekle şimdi orda kalalım diye baskı yapacak oğluna niye çünkü ben 1 haftadır il dışındaki annemdeyim bu akşam eşim almaya geliyor artık eşime ben de de kalacaksınız diye surat yapar. bir kere gittikte ne soba yakmış ne evş ısıtmış. soba tüttü. sona yandı dedi ev buz gibi. eve geldik bebeğim kömür kokuyordu. Kıskançlıkta aştı kendisini. Ne ben eşime annen artık gelmesin diyebilirim ne o bana diyebilir ama benim annem geldiğinde annesi yüzünden neredeyse öyle diyecek. Simir krizlerine giriyorum uykularım kaçıyor yeter diyorum yeter.
bende aynı dertten muzdaribim canım çözüm bulursan banada söyle:)Kızlar bi sorum olucak yine.. Sütüm. Yetmediği için mama takviyesi yapıyoruz Ama bi kaç gündür sütümün arttığını hissediyorum..bizim kız emiyo hafif Kusuyo yada uyuyo.. Ama bazende kussa bile uyutamıyorum mama verdiğimizde hepsini yiyor 60cc.. Acaba sütümün yettiğini nasıl anlarım, ne yapmalıyım birde süt artırma için işe yarayan Önerileriniz nelerdir
böyle kvleri allah bildiği gibi yapsın onun üzüldüğünden daha gazla uzuluyosun zaten niye hayatı zorlastiriyosunYa bu kv herkese sütümün olmadığını söylerek eline ne geçiyor ne istiyo benden yha valla bunaldım artık sütüm var ama memede çok ağlıyor oğlum misafir vardı bugün herkesin içinde ayy benm oğlanlarım hiç ağlamazdı bi sütü gelemedi yemek yemiyo çocuğa bakamiyo felan dedi napıcağımı bilemedim![]()
Bizdede ayni durum var.sabah 6:00 dan 14:30 kadar uyumadi ve sürekli ağladı. Sonra biraz uyudu.uyandi karnini doyurdu.simdi yine uyumuyor ve niyetide yok uyumaya.hic böyle degildi niye böyle yapiyor anlamadim.Sabah 5 :30 dan 12:00 ye kadar kızım uyumadı uyutmadı. Canıma okudu. Aç kaldım. Yoruldum. Tuvalete bile koştur koştur gittim... En son enerjimi onu yıkamaya kullandım. Uyusun rahat edeyim diye. Yıkadım. Uyudu çok şükür. Karnımı henüz doyurdum. Keyif çayı demledim. Birazdan uyuyacağım. İnşallah. Karar verdim haftada 2 gün yıkayacağım. Babasından ayrı kızından ayrı yoruldum
Ewet gelde anlat işte off off =(böyle kvleri allah bildiği gibi yapsın onun üzüldüğünden daha gazla uzuluyosun zaten niye hayatı zorlastiriyosun
Evet sav simplexi günde 3 kez biogaia 1 kez 5 damla veriyorum doktor öyle söyledi bize.
Gece banyo yaptır 5 saat uyurKızlarrr selamsız sabahsız giriyorum ama bana bir çare bulun21 günlük bebeğimin hiç gece uykusu yok
onun olmayınca benimde olmuyor haliyle. 1 aydır gözüme uyku girmedi
bana bir akıl verin
![]()
Onuda denedimGece banyo yaptır 5 saat uyur
Aynen kaka destek ünitesi. Çekiştiriyo, ucunu iyice uzatıyo, ıhlar mıhlar sonra gelen pırtlarMememi karnını doyurmak için değil kaka yapmak için destek amaçlı kullanıyor. Sayesinde göğsümden üşüttüm![]()
yatmadan önce banyo yaptır :) Allah kolaylık versinKızlarrr selamsız sabahsız giriyorum ama bana bir çare bulun21 günlük bebeğimin hiç gece uykusu yok
onun olmayınca benimde olmuyor haliyle. 1 aydır gözüme uyku girmedi
bana bir akıl verin
![]()
Bende özellikle akşamları yıkıyorum su kokusuna uyur diyordu annem ama bizimkinde işr yaramıyor gözler banyodan sınra bile açıkGece banyo yaptır 5 saat uyur