2015 Ekim Anneleri

Bende özellikle akşamları yıkıyorum su kokusuna uyur diyordu annem ama bizimkinde işr yaramıyor gözler banyodan sınra bile açık

Valla bende annemi dinledim ama onun tavsiyeleride işe yaramadı. neler yaptım neler bilsen.
Çocuğu yıkarken tuzladım, yıkandıktan sonra yağladım(bir sosumuz eksik:D)
Kundaklara sardım sarmaladım.
Bildiğim bütün ninnileri sıraladım.
Arabayla şehir turu bile yaptırdım. Yok... Uyumuyor. E bende zaten uyku delisiyim. Uyuyamayınca bütün gün sinirlerim tepemde dolaşıyorum. Eşim bana uyuyamadığın günler senin gazabından korkuyorum diyor.:KK53: Yazık adamcağız bir aydır her dediğime tamam diyor sinirlenmeyeyim diye:D

Bi kv krizi bendede var cnm ve dün nerdeyse çıkıp gidiyordum evden.. Eşimde gitme dicene çocuğu götüremezsin diyo bebek ağlıyodu bende verdim eline al bak o zaman bensiz dedim aradan 10 dk geçmeden ne annesi susturabildi ne de eşim hemen yanıma getiriyor ağlıyo bak diyo.. Bende napçam bilmiyorum ağzımı açıp bişe desem saygısız ben olurum ama haklı olduğumu bile bile bişe diyemiyorum
Ben artık susmuyorum da kc de tansiyon var bişey detince ağlamaya başlıyor tansiyonu çıkıyor. İyi davrandıkça ters tepti. oğlundan da soğutacak beni ve ben kocamı seviyorum :(

Ellerini boyle baglayip acamayinca once agzina alan yine olmayinca cigligi basip mallu birbirine katan bicirim var benim:) biz denedik ellerimizi yapamadik ayni sekil:) bayadirda giremedik zobiska zobiska mizin dunya guzeli hena prenseside geldigine gore bebisler tamamlandi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 176
Nasılsınız kızlar ben kızımdan fırsat bulup pek gelemiyorum. Bu arada boncuğumla ev çekimi gerçekleştirdik. Maşallahınızı eksik etmezseniz çok sevinirim. Bu ev çekimimizden ufak bir kare.
Masallah dunya guZeli kuzuyaaa allahim nazarlardan saklasin yuzu gibi guzel omru olsun dilerim❤️

Kizlar kriz geçiricem benimkini emzirdim bayada bi emdi yatirdim ama surekli aranio vermiyoncede agliyor sabahtan beri kacinciya emzirdim hatirlamiyorum 10 dk da bi emio ama doymuyor bugun saglik ocagina gittik kontrole mama verme kilo alimi gayet iyi dedi ama vermiyince doymuyor yaa napicami sasirdim sabahtan beri uyumayan doymayan bebek mamayi icince uyudu sutum mu doyurmuyor anlamadim gitti :KK43:

Valla bende annemi dinledim ama onun tavsiyeleride işe yaramadı. neler yaptım neler bilsen.
Çocuğu yıkarken tuzladım, yıkandıktan sonra yağladım(bir sosumuz eksik:KK70:)
Kundaklara sardım sarmaladım.
Bildiğim bütün ninnileri sıraladım.
Arabayla şehir turu bile yaptırdım. Yok... Uyumuyor. E bende zaten uyku delisiyim. Uyuyamayınca bütün gün sinirlerim tepemde dolaşıyorum. Eşim bana uyuyamadığın günler senin gazabından korkuyorum diyor.:KK53: Yazık adamcağız bir aydır her dediğime tamam diyor sinirlenmeyeyim diye:KK70:
Geceleri benimde oturduğum yerde kafam düşüyor gündüzde uyumuyor ki uyudukça uyusam birde annem eşimi düşünüyor işe gidiyor uyusun diye beni zorla salonda yatırıyor eşimde halimden memnun rahatça uyuyor:)

Selam kizlaarrrr!! Uzun bir aradan sonra yaziyorum, nr zaman bos kalsam okuyamadigim sayfaları okudum inatla ve bitirdim :) tecrübelerinizi okumak cok iyi geldi, bebislerinizin fotolarına bayildimhepsine bol bol maşallah dedim.. buraya yazmayı da özledim, bugün 10 günlük olduk elhamdulillah.. vakit geçiyor öyle böyle...

zobiska zobiska çarşamba yatacakti hic yazmamış, faceden de yazmistim donmemis :( canim merak ettim ins iyisinizdir..

Kizlar kriz geçiricem benimkini emzirdim bayada bi emdi yatirdim ama surekli aranio vermiyoncede agliyor sabahtan beri kacinciya emzirdim hatirlamiyorum 10 dk da bi emio ama doymuyor bugun saglik ocagina gittik kontrole mama verme kilo alimi gayet iyi dedi ama vermiyince doymuyor yaa napicami sasirdim sabahtan beri uyumayan doymayan bebek mamayi icince uyudu sutum mu doyurmuyor anlamadim gitti :KK43:
Hepimizde ayni sorun

Ilk gunler cok zordu, zor doğum sonrası ilk wc bi kabustu.. Lovely35 Lovely35 senin ne demek istediğini o zaman anladim canim.. resmen hüngür hüngür ağladım, doğum anı tekrar canlandi.. dikislerimden ziyade makatim ağrıyordu :(
Bebeğim de ilk iki gun boş emmis hep, sürekli ağlıyordu, neden anlamıyordum. Kv tepemde, gece aglayinca odaya damliyordu. Bisey yapsa neyse, ah vah yavrum nolcak bunun hali.. lafini bilmeden konusmalar.. doğumun etkisi gecmeden onun laflarina sinir oluyodum. Esim ara bulmaya çalışıyo herkes senin icin burda fln diye diye geçiriyodu sinirimi.. Meğer göğsümden süt gelmiyoms, komsudan pompa istemeye gittim kadin hemen anladi elleriyle sagdi sari süt geldi, kanallarin acilmamis dedi, elleriyle sağa sağa getirdi sütü. Kv yine devrede, o göğüste kalmis süt içirmeyin fln.. kadin dda kızdı asil bunu icmesi lazim.dedi sustu sonra.. hala yanimda muhtemelen 40 boyu burda, ve umarim ben delirmem bu değişik laflarindan..

Ilk gunler cok zordu, zor doğum sonrası ilk wc bi kabustu.. Lovely35 Lovely35 senin ne demek istediğini o zaman anladim canim.. resmen hüngür hüngür ağladım, doğum anı tekrar canlandi.. dikislerimden ziyade makatim ağrıyordu :KK43:
Bebeğim de ilk iki gun boş emmis hep, sürekli ağlıyordu, neden anlamıyordum. Kv tepemde, gece aglayinca odaya damliyordu. Bisey yapsa neyse, ah vah yavrum nolcak bunun hali.. lafini bilmeden konusmalar.. doğumun etkisi gecmeden onun laflarina sinir oluyodum. Esim ara bulmaya çalışıyo herkes senin icin burda fln diye diye geçiriyodu sinirimi.. Meğer göğsümden süt gelmiyoms, komsudan pompa istemeye gittim kadin hemen anladi elleriyle sagdi sari süt geldi, kanallarin acilmamis dedi, elleriyle sağa sağa getirdi sütü. Kv yine devrede, o göğüste kalmis süt içirmeyin fln.. kadin dda kızdı asil bunu icmesi lazim.dedi sustu sonra.. hala yanimda muhtemelen 40 boyu burda, ve umarim ben delirmem bu değişik laflarindan..
Bende ilk gün çok rahattim wcde şimdi perisanim dikiş agrim çok hafif var rahat rahat oturup kalkiyorum günlük hayatıma dönmeye başladım sukur

@fleuri canım çok cok geçmiş olsun sana da.. cok üzüldüm yaşadıklarına da hastaligina da.. takmamaya çalış canım insanların eşinin anlayissizliklarini.. biraz zor hele de bu hassas zamanimizda.. Allahim sabir versin ins daha da toparlanirsin.. ben de herlafina sinir olma modundaym kvnin.. mesela suan esim borc isteyen biarkadasna para vermeye gitti, oglum uyuyo beni yalniz odada birakmio oturma odasnda oturuyoz yani o gayet guzel kenepenin birinde uzaniyo, ben de diğer kanepede yanimda port bebede oglum yari uzanma bazen oturma halinde duruyorum.. onun sacma dizilerine maruz kalıyorum. O kadar sıkıldım ki, anlatamam..patlamak üzereyim.. Allahtan burasi var, ama benim daha 30gunum var.. aglayasim gelio düşününce :( :(

Bende ilk gün çok rahattim wcde şimdi perisanim dikiş agrim çok hafif var rahat rahat oturup kalkiyorum günlük hayatıma dönmeye başladım sukur

DR bana dikişler icin bi krem verdi canim, onu sureli daha iyiyim dikişlermin sizlamasi geçti, evin içinde dönüyorum, kv zaten rahatsız anca mutfak işini yapıyo cocuk hep bende..o konuda bi faydasi yok zaten değişik değişik konusmasindansa mutfakta olmasi daha ii.. dogumum müthiş zor oldu ama iyi ki normal olmus ki evladimla ilgileniyorum diyorum, yoksa perisan olurdum :(

Selam kizlaarrrr!! Uzun bir aradan sonra yaziyorum, nr zaman bos kalsam okuyamadigim sayfaları okudum inatla ve bitirdim :) tecrübelerinizi okumak cok iyi geldi, bebislerinizin fotolarına bayildimhepsine bol bol maşallah dedim.. buraya yazmayı da özledim, bugün 10 günlük olduk elhamdulillah.. vakit geçiyor öyle böyle...

zobiska zobiska çarşamba yatacakti hic yazmamış, faceden de yazmistim donmemis :KK43: canim merak ettim ins iyisinizdir..
Canım konstum ben kıyamam zorlu bi süreçmiş ve saatler süren zorluklardan sonra sezeryana almıslar. Kendisi ayrıntılı anlatacaktır. Sırma saçlı dünnya tatlısı bi prenses hena. Assolistimiz hastanede bile nazlanmış yani illede siz alın beni ugrastırmayın demiş

Canım konstum ben kıyamam zorlu bi süreçmiş ve saatler süren zorluklardan sonra sezeryana almıslar. Kendisi ayrıntılı anlatacaktır. Sırma saçlı dünnya tatlısı bi prenses hena. Assolistimiz hastanede bile nazlanmış yani illede siz alın beni ugrastırmayın demiş

Hadi yaa yerim onu.. biz sona kalanlar biraz fazla zorlandik sanirim :( iyi olmalarina sevindim..
Şimdi geldi aklima onun kizla bizim oglani beşik kertmesi mi yapsak :)))) zobiska zobiska

Back
X