2015 Ekim Anneleri

Arkadaslar hepinize selamlar umarim herkes iyidir. Biz bugun servise ciktik oglusuma kavustum cok sukur. Makinalara bagliyiz hala ama olsun. Cihazlardan kurtulmak icin kilo alip cigerlerimizin ve diger solunum kaslarimizin gelismesi gerekiyor daha ne kadar kaliriz hastanede bilmiyorum ama 43 gunu devirdik burda. Belki 1 hafta belki 1 ay belki 1 yil diyorlar. Sabirla bekleyecegim insallah o gunleri. Malesef sutum yetmiyor kizlar oglumu henuz hic emziremedim de ne yapmam gerekiyor bir akil lutfen Lovely35 Lovely35 ececim sende bir ara sutunun az oldugunu yazmistin hangi mamayi kullaniyorsun? Hastanede aptamil getirdiler bize ama en iyisi hangisidir acaba? paytak_paytak_kosan_koala paytak_paytak_kosan_koala canim bizi sormussun seni de etiketliyim dedim:) umarim bebisinde sende iyisindir.
Cnm cok sevindik ins o hastahaneden en yakin zmnda cikacaksiniz mama konusuna gelince ece de sanirim sma kullaniyordu bn sma kullaniyorum kilo alimimiz guzel bizim

Kızlar Yardım,bebeğim 10 günlük üç gündür tek gözü Çapaklı ve açamıyo tek göz kapalı,doktoru burunla gözün birleştiği yere masaj yap dedi,sizlerin önereceği bişey var mı

Canim bizim minnosa yogun bakimda sutunun icine katiyorlardi zeytin yagini kilo aldirmasi icin. Tabi bizim sipa tadini begenmedi almadi sutu dogru duzgun. Sende oyle yapabilirsin.
Canım fözün aydın servise çıkmışsın. Günden güne daha iyi olacaksınız inşallah. Evet ben dr zeytinyağını içirdim 10 dk sonra bezini doldurdu rahatlasın diye vericem ara ara.

Kızlar Yardım,bebeğim 10 günlük üç gündür tek gözü Çapaklı ve açamıyo tek göz kapalı,doktoru burunla gözün birleştiği yere masaj yap dedi,sizlerin önereceği bişey var mı
Çaylı pamukla sürekli komplex yap canım geçer inşallah. masajıda ihmal etme.

Merhaba Teyzeler. Ben yarın 2 aylık oluyorum ama annem şimdiden çekti resmimi. Hepinizi öpüyorum :)

Eklentiler

• PicsArt_1447746003406.webp
    PicsArt_1447746003406.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 164
Arkadaslar hepinize selamlar umarim herkes iyidir. Biz bugun servise ciktik oglusuma kavustum cok sukur. Makinalara bagliyiz hala ama olsun. Cihazlardan kurtulmak icin kilo alip cigerlerimizin ve diger solunum kaslarimizin gelismesi gerekiyor daha ne kadar kaliriz hastanede bilmiyorum ama 43 gunu devirdik burda. Belki 1 hafta belki 1 ay belki 1 yil diyorlar. Sabirla bekleyecegim insallah o gunleri. Malesef sutum yetmiyor kizlar oglumu henuz hic emziremedim de ne yapmam gerekiyor bir akil lutfen Lovely35 Lovely35 ececim sende bir ara sutunun az oldugunu yazmistin hangi mamayi kullaniyorsun? Hastanede aptamil getirdiler bize ama en iyisi hangisidir acaba? paytak_paytak_kosan_koala paytak_paytak_kosan_koala canim bizi sormussun seni de etiketliyim dedim:) umarim bebisinde sende iyisindir.

Canim cok mutlu oldum iyi olmaniza. Rabbim ins hastaneden de een guzel en saglikli sekilde mutlu mesut yuvaniza gitmeyi en kisa zamanda nasip etsin.. sabrinla bugünlere geldiniz Allahım onun mükafatı olarak evladınla bi ömür saglik huzur versin...

srglll srglll yani bizim konuşmalar biraz cahilce canim.. bazen cevap veriyorum walla dayanamıyorum. Her lafi 100 kere duyuyorum
misal bu da sinir ediyo beni..bi yerde sussam bi yerde cevap veriyorum :/

Ca
Canim cok mutlu oldum iyi olmaniza. Rabbim ins hastaneden de een guzel en saglikli sekilde mutlu mesut yuvaniza gitmeyi en kisa zamanda nasip etsin.. sabrinla bugünlere geldiniz Allahım onun mükafatı olarak evladınla bi ömür saglik huzur versin...

srglll srglll yani bizim konuşmalar biraz cahilce canim.. bazen cevap veriyorum walla dayanamıyorum. Her lafi 100 kere duyuyorum
misal bu da sinir ediyo beni..bi yerde sussam bi yerde cevap veriyorum :/
canım benim Allah yardımcın olsun, azz kaldı az sabret..

günaydın herkese benim oğlan 2 gündür çok gaz sancısı çekiyor acaba 2 kaşık rezene verdim ondan mı napsam ki?

Kizlar kriz geçiricem benimkini emzirdim bayada bi emdi yatirdim ama surekli aranio vermiyoncede agliyor sabahtan beri kacinciya emzirdim hatirlamiyorum 10 dk da bi emio ama doymuyor bugun saglik ocagina gittik kontrole mama verme kilo alimi gayet iyi dedi ama vermiyince doymuyor yaa napicami sasirdim sabahtan beri uyumayan doymayan bebek mamayi icince uyudu sutum mu doyurmuyor anlamadim gitti :KK43:
ya bu işler üç bilinmeyenli, denklem gibi ne zor çözmek :)

benimkide öyleydi serçe parmağınla masaj yap geçiyor yapmadan önce ılık suyla sil

Back
X