2015 Ekim Anneleri

Kızlar oğlum az önce kusmus beyazlı hafif kahverengi li :KK43: başınıza böyle bi şey geldi mi iki göğüs ucumda yara dün biri hafif kanadı acaba emerken kanıyor farketmiyo muyum ondan mi öyle çıkardı :KK43:
Canım büyük ihtimalle ondandir.. Maalesef benimki de bir kaç kere kan emdi ve kakasından çıktı pihti gibi rengi de bir garip ti.. Umarım biran önce şu göğüs yaralarimiz geçer biz neredeyse iki aylık olacağız bitmedi gitti..

Ay su kv derdi herkesin mi basinda olur bizde girdik gecen gun telde birbirimize hiriltisi var die yok usutmus bir kat battaniye az gozunu usutuo ondan capak oluo, 40 geldi tirnaklarini kesicem diorum hayiir olmaz kendi kirilsin demezmi dedm kesicem ala ala sanki o dogurmus, actim agzimi telde dedim anne doktoru dinlioruz usutmemis biz senin dedigine gore hareket edemeyiz dedimm, bana ii bakamiosun demeye getirio aklinca ama benm yasimdayken 2. Cocugunu dogurmus yani ben ondan daha bilincli ve cocuk gelisimi mezunu oldugum halde bana bilmio muamelesi yapmasina artik katlanamadim her sozunun basindada bir yanlis anlama kizim ama bole bole dio... dedim anne yalnis anliorum artik dedim ve coook aliniorum sozlerinize alttan alttan soluosun dedm her seye oke ama evladimla ilgili ve anneligimle ilgili hic biseye karismayin karari bize birakin dedim veee sonundaaa tamam ozur dilerim dedi ve konuyu kapattik ... bu ne yaaa ben sana guveniptemi cocuk sahibi oldm ala ala... bende kv olucam ins ilerde amaaaaaa kesinlikle gelinime karismicam kiz benden nefretmi etsin yani dimi...
Aynı şeyi bende düşünüyorum, ilerde ne kızıma ne gelinime karışırım yönlendiririm ama ister yapsın ister yapmasın, kendi çocuğu kendi büyütsün istedikleri gibi :) benim Kv de anladımki hiç bişeyi kötü niyetle yapmıyo çok hevesli sadece ama herşeyi kendim yapayım istiyo üstüne Değiştirme banyo yaptırma hep onda mamayı bile elindem alıp o yediriyo bende onun elinden alıyorum kendim yediriyorum.. Bu kez banyoyu ben yaptırcam diyorum, üstünü giyindircek olsa hemen bende gidip elinden alıyorum.. Iyiki emzirme işlemi bende..:):) kızıma o an doymaya çalışıyorum. Yoksa ben devre dışı kalırım valla evlat bi yana herkes bi yana.. Kendim büyüteyim iyisi ile kötüsüyle, gerekirse işi bile bırakırım..

Ben dün kontrol oldum canım 41.gündü.
Hem dikişlere baktı hem rahim kontrolü yaptı hemde kegel egzersizini öğretti. Rahim tamamen toparlanmıs hiç doğum yapmamış gibisin anatomik olarak çok şanslısın dedi dr.um
6.ayda tekrar çağırdı smear testi yapacak. Çağırmasaydı da ben dr.umu görmek için giderdim zaten :KK66:
Doktorun cagirmasi gerekmis ztn cnm ii doktor cagirirmis bn cok sevindim bunu duyunca yoksa belkide gitmezdim bn smear testini gecen aralik ayinda vermistim dur bakalim bu sene ne zmn ister
Bu arada alttan mi muayene etti cnm
6.ayda gel bakalım ve smear alalım dedi :KK66:
Bnmde 3. Ve 6. Ay dedi bnm rahim ne durumda bakalim
Bugün dr kontrolune gittim yumurtlamaya başlamışsın aman dikkat biri kucağında birş karnında olmasın dedi:) bende spiral ne zaman takılabiliyor diye sordum şimdi takalım dedi bende taktırdım 2 ay sonra kontrole çağırdı kayıp kaymadığına bakıcakmış
Ayy aslinda ondan korkuyorum bnde ins oyle birsey yoktur yani suan zamani degil daha kizim 2 aylik dort gozle adet olmayi bekliyorum
hazal1595 hazal1595 canım senin onerdigin ilaca başladık biraz daha iyi gibiyiz en azından biraz uyuyor bizimki teşekkürler canım..
Aa cnm sevindim valla bize super geldi cnm kizim baya rahatladi ya hele uykusu cok guzel artik gunduz geceyi ayirabiliyiruz

Bugün dr kontrolune gittim yumurtlamaya başlamışsın aman dikkat biri kucağında birş karnında olmasın dedi:) bende spiral ne zaman takılabiliyor diye sordum şimdi takalım dedi bende taktırdım 2 ay sonra kontrole çağırdı kayıp kaymadığına bakıcakmış
Canımm spıral takılınca hamılelık kesın olusmaz dimi
Hamıle kalmak ısteyınce cıkarılır herhalde
Bilgim olmadıgından soruyorum

Vallahi canım kayınvalıdem yok
Goruncem evlerden ırak
Ingılızce ogretmenıyım
İki üni bitirdim pedagojık formasyonumda var
Ama ilkokul mezunu görümceyi görsen sanırsın profesör yok yok derler ya bunlara laf anlatmak deveye hendek misali
Haha iimis valla cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor tam uyar bunlara ammann uzak olsunlar ya

Doktorun cagirmasi gerekmis ztn cnm ii doktor cagirirmis bn cok sevindim bunu duyunca yoksa belkide gitmezdim bn smear testini gecen aralik ayinda vermistim dur bakalim bu sene ne zmn ister

Ayy aslinda ondan korkuyorum bnde ins oyle birsey yoktur yani suan zamani degil daha kizim 2 aylik dort gozle adet olmayi bekliyorum

Aa cnm sevindim valla bize super geldi cnm kizim baya rahatladi ya hele uykusu cok guzel artik gunduz geceyi ayirabiliyiruz
ysdeniz ysdeniz cnm spinal taktırırken acını bnde istyrm ama korkuyrm alttan muayene gibi mi

Aynı şeyi bende düşünüyorum, ilerde ne kızıma ne gelinime karışırım yönlendiririm ama ister yapsın ister yapmasın, kendi çocuğu kendi büyütsün istedikleri gibi :) benim Kv de anladımki hiç bişeyi kötü niyetle yapmıyo çok hevesli sadece ama herşeyi kendim yapayım istiyo üstüne Değiştirme banyo yaptırma hep onda mamayı bile elindem alıp o yediriyo bende onun elinden alıyorum kendim yediriyorum.. Bu kez banyoyu ben yaptırcam diyorum, üstünü giyindircek olsa hemen bende gidip elinden alıyorum.. Iyiki emzirme işlemi bende..:):) kızıma o an doymaya çalışıyorum. Yoksa ben devre dışı kalırım valla evlat bi yana herkes bi yana.. Kendim büyüteyim iyisi ile kötüsüyle, gerekirse işi bile bırakırım..
Ah ayni bizimkini anlatiosun ama artik ii niyetle oldugundan suphedeyim cnm ben cunku kocasida ayni seyi soluo anlasmislar gibi al birini vur otekine

Haha iimis valla cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor tam uyar bunlara ammann uzak olsunlar ya
Ya oyle kütük ki
Bebek ıkı gunlukken elini agzına soktu
Ac mı diye
Esime dedım ki ablan ilk insan olabılır mı hani atesı bulan olmasın
Anlatsam roman olur
Tez yazıcam sonunda

Ay su kv derdi herkesin mi basinda olur bizde girdik gecen gun telde birbirimize hiriltisi var die yok usutmus bir kat battaniye az gozunu usutuo ondan capak oluo, 40 geldi tirnaklarini kesicem diorum hayiir olmaz kendi kirilsin demezmi dedm kesicem ala ala sanki o dogurmus, actim agzimi telde dedim anne doktoru dinlioruz usutmemis biz senin dedigine gore hareket edemeyiz dedimm, bana ii bakamiosun demeye getirio aklinca ama benm yasimdayken 2. Cocugunu dogurmus yani ben ondan daha bilincli ve cocuk gelisimi mezunu oldugum halde bana bilmio muamelesi yapmasina artik katlanamadim her sozunun basindada bir yanlis anlama kizim ama bole bole dio... dedim anne yalnis anliorum artik dedim ve coook aliniorum sozlerinize alttan alttan soluosun dedm her seye oke ama evladimla ilgili ve anneligimle ilgili hic biseye karismayin karari bize birakin dedim veee sonundaaa tamam ozur dilerim dedi ve konuyu kapattik ... bu ne yaaa ben sana guveniptemi cocuk sahibi oldm ala ala... bende kv olucam ins ilerde amaaaaaa kesinlikle gelinime karismicam kiz benden nefretmi etsin yani dimi...
Yaa bebeğimizin ihtiyacını en iyi anneler olarak biz biliyorz bize birsey demelerine gerek yok ama onlar da ilgilendiklerini mi gostermeye çalışıyolar bilmiyorum

Kizlar 2 aylık aşıda çok agliyorlarmş ya bebişler. Ben de 2 aralıkta gitcem ama yanima birini çağırayim mi yoksa kendim halleder mym??? Sizler yalniz mi gittiniz yalniz gidenler zorluk çektiniz mi? Sağlık ocağı da eve cok yakın

Kızlar bu arada dr.uma özellikle sordum adet olana kadar korunmamız şart mı diye. Mutlaka korun adet olmayı bekleme, adet olmadanda hamile kalan çok hastam oldu dedi bilginiz olsun

Canımm spıral takılınca hamılelık kesın olusmaz dimi
Hamıle kalmak ısteyınce cıkarılır herhalde
Bilgim olmadıgından soruyorum

Canım komşumuz 5. Çocuktan sonra spiral taktırdı ama şuan 7 aylık hamile ;)

Kızlar 1 haftadır cbm sürekli tatlı şeyler istiyor normalde sevmem tatlıyı :KK43:
Emzirdiğim için mi acaba sizde
Durumlar nedir
O tatlı istegi bende hic dinmiyor malesef dr.umda dün her emzirmede 300 kalori harcıyorsun kıymetini bil ekmek tatlı pilav makarna yeme bak nasıl kilo veriyorsun dedi. Birde nefsime hakim olabilirsem tamamdır

Ah ayni bizimkini anlatiosun ama artik ii niyetle oldugundan suphedeyim cnm ben cunku kocasida ayni seyi soluo anlasmislar gibi al birini vur otekine
Ilk torunmu sizinkide .. Valla bende çok ona fırsat vermiyorum canım, yoksa fırsat versek ben büyütemem çocuğu :) ayy Allah korusun.. Canımm bebişler annelere emanet Kv lere değiil :)

Back
X