- 4 Mayıs 2015
- 190
- 283
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapçuk ağızlı insanlardan bıktım vallahi. Kıyamam sana. Bu insan türünden çok var. Şu Belediyeler ücretsiz Saksafon, klarnet vb üflemeli aletleri çalma kursu açsa da bunlar da nefeslerini boşa tüketmeseler. Zor canım zor. Hepimizin etrafında böylelerinden var maalesef.Kızlar sinir krizi gecirmek üzereyim. Saat 6 gibi görümcem geldi benim oglanda birkaç gündür huysuz ağlıyor sürekli. Geldiğinden beri acaba sütünmü yok, çocuk heralde boş çekiyor, hadi emzir, çocuğun karnı ac doymuyor , tatlı ye meyve suyu iç... sürekli dönüşümlü olarak bu laflarına maruz kaldım. En son patladım ben çocuğumu ne zaman doyuracağımı biliyorum diye ondan sonra sustu. Elimde kalacak ya nasıl sinir oldum anlatamam
Yok canım kendi bedenine bebeği bağlıyorsunCanım internette bağlama yöntemi var demişsin kundak mı bu dediğin?
Benim yavrumun göbek bağını kvalidem çöp poşetine atmış. Ben de poşetten çıkardım ve söylendim. Böyle önemli şey çöpe atılır mı gömülür. Allah'ın cahili. Neyse ben Fas topraklarına gömmeyi düşünmüyorum. Kısmetse yaza Türkiye ye geldiğimizde Bursa ya gömeceğim. Kızım annesinin ülke topraklarına gelsin yaşasın. Bir Türk ile evlensin veya Türk okulunda okusun ya da Türkiye de çalışsın... İsterim.Benim göbek bağımda annemlerde duruyordu hala. Ama eşim yurtdışındayken Samsuna gittiğimde eşimlerin köyüne hatta bahçelerine gömdük. 30 haftalık hamileydim, çok duygulanmıştım. Oğlumunkini de ben saklayacağım galiba.
Şu kayınvalide muhabbetleri beni baya kızdırıyor. Acaba kendi kızları doğum yaptıklarında aynı tavırlarda mı oluyorlar çok merak ediyorum.Benim yavrumun göbek bağını kvalidem çöp poşetine atmış. Ben de poşetten çıkardım ve söylendim. Böyle önemli şey çöpe atılır mı gömülür. Allah'ın cahili. Neyse ben Fas topraklarına gömmeyi düşünmüyorum. Kısmetse yaza Türkiye ye geldiğimizde Bursa ya gömeceğim. Kızım annesinin ülke topraklarına gelsin yaşasın. Bir Türk ile evlensin veya Türk okulunda okusun ya da Türkiye de çalışsın... İsterim.
Masallah canim cok güzel görüyorsuzTeyzeleeer biz de mevlidimizi yaptık sonunda. Bir dert daha çıktı aradan. Biraz kakalak çıkmışız ama olsun ^.^
Canim anne kiz bu ne guzellik maasallah ikinizde suprrsinizTeyzeleeer biz de mevlidimizi yaptık sonunda. Bir dert daha çıktı aradan. Biraz kakalak çıkmışız ama olsun ^.^
Kızlar acil cevap lütfen avent in 2 küçük 2 büyük set halinde olan biberonlarından büyük olanı 1 aylık bebeğe kullanabilir miyim?
Kapçuk ağızlı insanlardan bıktım vallahi. Kıyamam sana. Bu insan türünden çok var. Şu Belediyeler ücretsiz Saksafon, klarnet vb üflemeli aletleri çalma kursu açsa da bunlar da nefeslerini boşa tüketmeseler. Zor canım zor. Hepimizin etrafında böylelerinden var maalesef.
Teyzleer biz 2. Ayımızı ucurduk![]()
Iyi yapmışsın. Sözünü tartarak konuşsaydı. Lohusa kadının evinde aklına gelen söylenmez. Bizim halamız 9 ay boyunca kızım olacağını biliyordu. Gitmiş küpe almış. Altın diye övünüyor. Dokunduğunda şekli değişiyor. Eğiyor bükülüyor. O kadar dandik ve hafif. Teneke gibi. Insan üstüne biraz para ilave edip düzgün birşey alır. Kızımın kulağını deldirmiş olsam ve o küpeyi takacak olsam yavrumun kulağında parçalanır. Evirip çevirirken yamuldu ben de aman be dedim kopardım :) sonra da kayınvalidemin eline tutuşturdum. Çok adi ve kalitesiz ben bunu kızımın kulağına takmam elimde kaldı dedim. Kızına iade :) ne isterse neresine isterse taksın. Insan utanır yahu böyle bir şey almaya. O utanmazsa ben de utanmam :)) tuhaflar anacım. Lafları da hediyeleri deAy canım güldürdün valla benidoğumdan sonra eve ilk kez geldiler diye baya bi tuttum kendimi ama sabrimin sınırlarını çok fazla taciz edince ağzının payını aldı kalktı gitti
Peki 2 numara olanlar kaç aydan sonra kullanılabiliyor Bilgin var mı Can'ım?Canım biberondan ziyade ağız kısmının büyüklüğü önemli. 1 numaraysa sıkıntı yok ama 2 ise kullanma kendiliginden akıyor. Silikon kısımda yazar nunarası ona dikkat ettikten sonra kullanabilirsin büyük biberon da
Canm 0m+ ise biberon yenidogan icin bende 120 ml var ama büyük te oylemi bilmiyorumCanım biberondan ziyade ağız kısmının büyüklüğü önemli. 1 numaraysa sıkıntı yok ama 2 ise kullanma kendiliginden akıyor. Silikon kısımda yazar nunarası ona dikkat ettikten sonra kullanabilirsin büyük biberon da
Peki 2 numara olanlar kaç aydan sonra kullanılabiliyor Bilgin var mı Can'ım?
Masallah yakisikliyaGünaydınn :)
Biz bıgün çekirdek aile olarak ilk dışarda pazar kahvaltımızı yaptık :)
Hava cok guzel kuzumla temiz hava aldık şimdi evimize geldk annenin çok işi var :) (yemek çamaşır ütü temizlik)
Bu arada biz bugun 2 ayı devirdik teyzeleri hepinizi öptük . Buda 2 ay pozumuz :)
Çok sağol Can'ım yardımın için:)Canım onu tam bilmiyorum 3 aydan sonra falan olabilir de benim bir vakam oldu ondan hareketle söylüyorum. Avent in büyük şişe cam biberonundan almıştım kızım doğmadan önce numarasına bakmamışım geçenlerde diğer biberon kirli diye onunla süt verdim çocuk boğulur gibi içti sonra da hepsini kustu. Sen Sen ol başlığa bakmadan kullanma
Oyyy maşallah maşallah. Darısı başımıza:))Teyzleer biz 2. Ayımızı ucurduk![]()