- 25 Şubat 2013
- 1.727
- 1.270
- 133
Hiç çekinmem ben söylerim çokta takmıyorum ne dediklerine sadece emme konusu raz üzüyor onuda annrm destekliyor herşeyi denedi hala deniyor olmadıysa yapcak birşey yok diye ama alıp öpüyorlar ya laflardan çok sinir ediyor beni daha doğmadan herkese söyledim halbuki öpmeyin benim çocuğumu diyeAllah yardimcin olsun bende bunlari duymak istemedigim icin 20 dk lik mesafedeki anneme gidesim gelmiyo annem sussa komsular susmuyo. Bu cocuk ac cok zayif senin sutun yetmiyo senin sutun kalitesiz sen bu cocuga mam ver ac bu ac acikinca agliyo ama az az emdigi icin cok sik acikiyo aglayincada dr kesiliyolar bu cocugun karni agriyo buna sundan verelim sicaga gelemiyo oglum hemen yuzunde kizariklik cikiyo yok bu cocuk sivilcelenmis senin sutun dokunuyo buna kv desen onlardan beter yok bu cocugu ayaginda salla 3 cocuk buyuttum ayakta sallanmayan cocuk mu olur kahvalti yapiyoruZ bu cocuga recel verelim ben hep verdim daha neler neler kimseye dokundurmuyorum herkese cevabimi veriyorum artik saygisiz desinler isterlerse sende kulaklarini tika umursama cunku herkes cok biliyo gercekten. Esim konusunda da bende ayni senin gibiyim daha bi duskun oldum kimse ondan daha iyi anlamiyo beni gercekten guvenemiyorum kimseye