- 3 Haziran 2010
- 203
- 126
- 323
Saol tatlim senin ameliyat yerin nasıl oldu? Iç dikisleri baktı mi doktor? Ben ilk sezeryanima göre bundan daha memnun kaldım. Doktor hiç iz kalmayacak dedi krem kullanmaya bile gerek yok dedi. Inş öyle olur. Bu günlerde daha iyi oğlum. Anladık ki kv kp bzdeyken onları kullanıyor simarikliklar yapıyor. Eşimle haftasonu biraz dizginledik onu. Dun bugun daha iyi. Artik ortak karar aldik. Disiplini elden birakmicaz cünkü biz ona kardesini kiskanmasin diye müsamaha gosredikce tepemize çıkıyor. Duzelmeseydi pedagiga gidecektik. Pazar günü katkımız çıkıyor ve lohusalik bunalımları bitiyor inşallah.Kızlar merhaba,
Bir kaç gündür okuyup çıkıyorum.
Biz hafta sonu ilk kez dışarı çıktık, bebişim avm de gezdiğimiz süre boyunca uyudu. Gittikten bir buçuk saat sonra emzirdim ağlamasına mahal vermeden :) Alışverişimizi tamamladık döndük. Yanımda annemi de götürmüştüm acemilikten :)
Dün akşam da markete gittik tekrardan, bu sefer tek başımızaydık. Çok şükür sorun olmadan geri döndük, özgüvenim yerine geldi sanırım. Kırkımız da yarın çıkacak, hayat normale dönmeye başladı yavaştan :)
Canım Allah yardımcın olsun, büyük çocuğunuzu pedagoga göstermeyi düşünüyor musunuz, zor olur tek başınıza sorunu çözmek...