Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok değilsindir öyle şüphelenin kendinizden diye yazmadım yahuYaa ben olmadım hamile olabilir miyim yoksa aman allahım... Hiç aklıma gelmemişti böyle birşey ya. Ben ne zaman olacağım bakalım
Çok teşekkürler canım. Bize bizden başkasından fayda yok sanırım. Sen de rahatsızlanmıştın, ne kadar zormuş hem bebiş ile ilgilenip hem de hasta olmakBizimki de tam gün çalışıyorum diyor :)) hepsi aynı sanırım. Kv gıccığı da oğluna toz kondurmazdı bizde kalırken. Bir gece bebeğim çok ağladı bende onunla ağladım diye gülmüştü kadın. Kendi, Suudi Arabistan da çalışan kazzık kadar oğlunun (41 yaşında) resmini gördü de ağladı el kadar bebeğin ağlamasına ağlayan lohusa kadına gülmüştü. Ne bileyim kv denilen canlının fıtratında var manyaklık sanırsam :)) kocalardan da gelecek hayır belliçok geçmiş olsun canım.
Bizimkisi actirmio benm fonn makinam elektiriklenmeyi onleyici ions mu ne bisey gonderio kapatma yeri var kullanalim diorum ama yok cok pipirikliyiz herseye karsi, dedigin gibi bazen uyumayinca hemen netten sesini aciorum 5 dakkada uyuyo hosuna gidio
Bizde aynıyız cnm ya uyuyo ıyanıksada aglıyorkızlar maşallah sizin bebekleriniz uyumadığında etrafa bakınıp durabiliyo. benim bebeğim uyanık olduğu zamanlar sürekli ağlıyor. ne yapacağımı şaşırdım. memem sürekli ağzında yoksa durmuyor. 51.gündeyiz çok çaresizim gece en uzun uykusu bir saat. bi akıl verin bana deliricem
Korunmuyomusn cnmYaa ben olmadım hamile olabilir miyim yoksa aman allahım... Hiç aklıma gelmemişti böyle birşey ya. Ben ne zaman olacağım bakalım
Canım bizde 5 kiloyuz ama bir süre daha ikide kalırız yan bantları güzelce düzeltince pek çıkmıyor.. Buarada facedeki resminize bayıldımMaşallah
![]()
@htysLadyCedar Kizlar etikeeyemedim hepinizi bu bana etki etti baya rengini acmis ve uzun uzun gorunen yariklar ufalmis veeee beyazda gorunmuo enteresan tarafi hic bi iz yok, ama simdi alirsiniz sizde bendeki etki olmassa uzulurum ama denemekten zarar gelmez, ben cok sasirdim bu hale gelmesine artik karnimada uygulicam siyahlik ve cizgi belki gider,eczanede de satilio ama esim gratis ten aldi cogu avm de vardir bence cokta ucuz ama 60ml sise kucuk ama yag halinde oldugu icin surumu kolay az bisey bile yetio, ben esasinda hamilelikte yuzumde onceden olusan gunes lekelerimin artmasi yuzunden aldirmistim ama totomada sureyim dedim ve hic bakmamistm bir haftadir simdi daha yogun ve masaj yaparak uygulamayi dusunuorum insaAllah sizede yarar bi guzellige sebep olursaam cok mutlu olurum ya...
Biz bayadır 3 deyiz 5350 yken geçmiştik
inşallah benim kızımada iyi gelir canım ya bugün 2. gün bakalım.. bende zincodan sonra metsil kullandım biraz idare etti bizi sonra alıştı sanırımCnm bn once veriyorum ama baya etkisini gordum hic zinco kullanmadim metsil kullandim kizima hic ii gelmedi
Cnm omnivit herb baby bitkisel damla bi cok ii geldi bize
Cnm sen nerden yaziyorsun isim soyisim benzerligimi var bilmem ama tanidigimda senle qyni isim ve hamile :)
Hahah çok iyi ya :)) tek lokmada yuttuk :)Hahahah çok hoşuma gitti Eki Görüntüle 1701320
Cnm 3 büyük olur bizim kg 5900 2 kullanıyrm hala bir haftaya feln gecicem 3 numarayaKızlar 3 numara beze geçen var mı?
Benim minik 5300 civarı şuanda, kakası bezden taşacak gibi oluyor bu aralar.
Acaba 3 mü almalıyım bir sonraki sefere?
Hepimiz de oluyo normaldir bak biz yikiyoruz eşimle sonra o kurutma makinesini tutuyorum hem ısınıyor hem sesine suauyor bende rahatça yagliyorum giydiriyorum :)
bebek bezi değiştirip memnun kaldığınız marka varmı? ben huggies kullanıyorum değişiklik yapacağım ama karar veremedim prima ile molfix arasında kararsız kaldım
Ya kızlar hepimiz neredeyse 1,5-2 aylık olduk. Hala k.çımızı başımızı toparlayamadik bir türlübebişler bir yandan gazdı kakaydı memeydı . Biz halen göbişli saç baş o biçim . Ne zaman normal hayata gecicez. ( yanında annesi kayinvalidesi olanlar daha olayın tam farkında değiller. Şenlik yalnız kalınca başlıyor
) Ben hep bakımlı anne olucam diye geziyordu Hahahaha . Bir tane kotum var popomdan geçen. İkinci derim gibi oldu.ilerde ameliyatla kaziyacaklar üstümden. Ay vallahi gülüyorum aynada artık halimi gördükçe. Dur bakalım ben kendime 1 ay daha süre verdim. Kız 3 aylık olunca toparlarız façayı diye düşünüyorum
![]()
Cnm 3 büyük olur bizim kg 5900 2 kullanıyrm hala bir haftaya feln gecicem 3 numaraya
Yaa bende alayım kesin cok cirkin duruyo hamilelik cizgim cok koyu kahverengi inş bende de işe yarar.Tobe tobee kizlar bugun sok ustune sok eve geldik dusumu aldim neyse karnimada bio sureyim dedm iyice surdum totoma ve gobegime ustumu giymeye basladim neyse dar olan atletimi giymisim geri cikardim atletimi duzune cevirip koyayim derken baktim kir gibi izler ala ala dedm yikanmamsmi biseymi surulmus derken on kisimda gobek tarafimda oldugunu fark ettm neyse kapkara olan gobegimi peceteyle sileyim dedm bide ne goreyim kapkara oldu pecete kir gibi cikio gobek cizgim Allahim ya korktum bi an kizlar bu bio zararli olmasin ama hamilelikte ve sonrasinda kullanilabilen bi urun oldugunu biliorum bu cikmayan kapkara izleri nasi bi anda cikarir anlamadim hafifledi baya esimde banyodandir keseleniosun yavas yavas deri bu sekilde atio dedi artik herneyse bu kotu goruntu biraz olsun hafifliyor ya ona seviniorum yine sizinle paylasayim eger sizede olursa korkmayin...
Dene cnm sende ins ise yararki bence yaricak bi urun baya etkili bende baya takiodum su gobegimi ve popomdaki catlaklari cozum varmista haberim yok tesadufen aldirdigim minnacik yag sip die duzeltioYaa bende alayım kesin cok cirkin duruyo hamilelik cizgim cok koyu kahverengi inş bende de işe yarar.bide cnm senin doğum yapalı ne kadar oldu benim 1 ay oldu çizgimin geçmesi ne kadar sürer acaba
52 günlük olduk sanırım canım 6 ekim doğumluyuz zoruma gitmiyoru yorgunluk gerçekten allah nasıl bir güç veriyor anlayamadım hep bu şekilde devam eder İNŞALLAHalllah nazarlardan korusun maşallah kızına bu gülücüklerini görünce insanın tüm yorgunlugu gidiyo valla
kaç günlük oldunuz?
İnş geçer göbeğime bakmaya çekiniyorum.Dene cnm sende ins ise yararki bence yaricak bi urun baya etkili bende baya takiodum su gobegimi ve popomdaki catlaklari cozum varmista haberim yok tesadufen aldirdigim minnacik yag sip die duzeltio
Kaç günlük oldunuz canım aynı şeylere bende sinir oluyorum psikolojik 40 ımız çıkınca nşraz daha rahatladık sanki daha relax oldum gibi. Kiloya çok takıyorum geçen akşam kv ile kp akşam bizde yemektelerdi gömleğimin düğmeleri gergin duruyordu kp kızım sen kilo mu aldın dedi şok oldum masada baba normal değil mi bebek var ya dedim geçmesi gerekmezmi artık dedi koskoca 70 yaşında adama hiç yakışmadı diye düşündüm oğlum ile eltimin oğluda vardı aynı yaştalar gülmeye başladılar ben kızardım kendi annem aa daha küçük ama kızımız dedi savunmaya geçti çok üzüldüm ama emdiği için çok acıkıyorum ve yiyorum gerçekten bu tempoya çoktan dal gibi olmam gerekirdi aslında iştahın basıl canım seninBi insan neden cinnet geçirir lohusalikta çok daha iyi anladım bebeğim zaten misafir sevmiyor huysuz bi bebek bide gelen misafirlerin Aaa kucağa alışmış bu, keşke sallamaya alistirmasaydin ,sen koKuna alistirmissin bunu senin işin var,gobegin de duruyo hala kizz yoksa içerde Bi tane daha mı var vs.vs.vs cildircak üzereyim insanlar bunaltinca minigim de sürekli aglayinca bebegime kızıyorum sonra vicdan azabı duyuyorum.eşim de odunun önde gideniymis ben bunu doğumdan sonra gördüm bi işin ucundan tut bi yardım et zaten canim burnumda bi guzel söz söyle dimi ama yok ancak herseye muhalefet şeytan diyo ki zaten bi işe yaramiyo kov evden hiç değilse sinir harbi yaşatmasin en kötüsü de ona karşı olan kirginliklarim ve bunu hiçbi zaman telafi edemeyecek olması...Bu kadar kötü şey içinde tek iyi şey kayınvalidem allah ondan binlerce kez razı olsun elim ayağım resmen evin bütün işi onda bebeğe de yardım ediyo sağolsun.Ayy ne yazdım bee depresyonda miyim ne![]()