2015 Ekim Anneleri

Arkadaşlar ben geçen hafta kanamam sürekli yatıyorum.. progestan ve iğne kullanıyorum canlarım. Annemlerde kafama erkek çocuğu erken seğirir kız çocukları 3-4 ay kıpırdamaz balık gibi kayar dedi. bende şimdi sürekli kendimi dinliorum kıpır kıpır oluyo göbeğimin altı böle bişi olabilir mi duyum oldunuz mu ??

Yaaa aynilarini bende yasiyorum canim huzursuzluk var surekli sanki dunyanin en dertli insaniymisim gibi hissediyorum yemeklerden tat alamiyorum birde kendimi cok cirkin hisdediyorum insallah bir an once atladitiriz bu durumu

Hiç bilmiyorum canım ama ben de aynıyim 2 kızım Dada hiç hissetmedim aylarca şimdi hissediyorum gaz da değil hissediyorum bakalım büyüklerin sözleri tutacakmi

Çok geçmiş olsun arkadaşına ben bir şeyi merak ediyorum gelişmeyen gebelikler de alarm veriyor mu anneye kanama veya ağrı gibi
Malesef canım tüp bebekle hamile kaldığı için kullandığı progestronlar sebebi ile hiç bir belirti yokmuş. Dr kontrolünde 6. Haftada kesenin biraz küçük olduğunu söylemiş dru bekleyeceğiz demiş sonra 8 haftada kontrolde malesef bebek gelişmemiş progestranları kullanıyor olmasaydın leken gelir ve kese düşmeye başlardı demiş

Daha çok küçük canım belli olmaz bence daha sonraki hamileler için sen dinle bakalım senin tecrübelerin paylaşılsın . Oğlum 12 yaşında ben unuttum ama 4 aya kadar hiç birşey hissetmemiştim .

Maşllah canım hayırlısı ile kucağınada almayı nasip etsin rabbim.

Canım bebişim sağlıklı çok şükür tüp bebekle hamile kaldım 2 transfer yapılmıştı 2. Kese oluşmuş ama bebek yok içinde oda düşmeye çalışıp lekelenmeye sebep oluyormuş. 2-3 hafta daha dikkat edip kalkmamam ve progestron iğne vurulmam gerekiyor. Dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Arkadaşımada 6 haftalık iken dr kese küçük demiş 8 haftalık muayenede gelişmediği için alacağız demiş. Tüp bebekle hamile kaldığı için oda progestron kullanıyordu o yüzden kalbi durmasına rağmen bebek düşememiş anladığım ilaç kullanmasa kanama ile daha erken düşecekmiş kese ve bebek

Aynı durumu ben de yaşıyorum iki kızım da da 4 5 ay hic birsey hissetmedim bunda şimdiden hissediyorum varlığını kipir kipir büyüklerin dediklerini yabana atmamak lazim bakalım tutacakmi

CANIM KESENİN İÇİNİN DOLU YADA BOŞ OLDUĞUNU NSL ANLAŞILIYOR EVHAMLANDIM BAK ŞİMDİ ((

Aynı msj iki kere yazmışım kusura bakmayın cvp verirken sarj bitmişti son dak yollamis demek akıl küpü telim

Gözün aydın canim bebeğin iyi olmasına sevindim demek ikiz olacaktı biri tutunamadı hayırlısı sağlıklı olsun tek olsun aman dikkat et su kritik don atlatana kadar allahım korusun

Yaaa aynilarini bende yasiyorum canim huzursuzluk var surekli sanki dunyanin en dertli insaniymisim gibi hissediyorum yemeklerden tat alamiyorum birde kendimi cok cirkin hisdediyorum insallah bir an once atladitiriz bu durumu
çok zor bi durum çocuğa odaklanamıyorum sürekli kötü bişeyler olacakmış gibi geliyor Allah yardımcımız olsun inş bir an önce atlatırız duaedelim bol bol

Kizlar bisey sorcam. Sabah afedersiniz klozetten kalkarken kasigimda bi agri oldu.simdi de elimle bastirinca hafif bi aci oluyor. Ne ki bu simdi.sadece sag kasigimida oluyor.kistim var o yuzden olabilir mi.

Gözün aydın canim bebeğin iyi olmasına sevindim demek ikiz olacaktı biri tutunamadı hayırlısı sağlıklı olsun tek olsun aman dikkat et su kritik don atlatana kadar allahım korusun
Canım teşekkür ederim bakalım 2-3 hafta daha dikkat edeceğiz mecbur. Önceki paylaşımlarda yaşayanlar varmış internetteki adı topta kaybolan ikiz sendromuymuş. inşallah sağlıcakla tamamlarız hamileliğimizi havalar güzelleşip bahar gelmeye başlayınca sıkılmaya başlıyor insan evde aylar sonra kuaföre gidebildim bugün çok mutluyum korkumdan araba kullanamıyorum eşimin bırakma fırsatı olduğu zamanları değerlendireceğim artık

Kızlar bende ekim annesi olacağım 8.HAFTAM bitti.Benimde korkularım var sol tarafımda hep bir ağrı var.Çocuğa bir şey oluyor diye düşünüyorum.Rüyamda hep bebeğimin düştüğünü görüyorum uyanıyorum moralim çok bozuluyor ağlıyorum.Bu korkularımı nasıl yeneceğim hiç bilmiyorum.

Ayni seyler bende de var. Kontrollere hep korkuyla gidiyorum. Heran bisey olacak gibi tedrginim. Artk hamileligimin tadini cikarmak istiyorum ama olmuyor.

Ayni seyler bende de var. Kontrollere hep korkuyla gidiyorum. Heran bisey olacak gibi tedrginim. Artk hamileligimin tadini cikarmak istiyorum ama olmuyor.
Korkularınızın sebebi ne sizde tedavi ile mi hamile kaldınız? Oğlum 12 yaşında ben 32 çok küçük olduğumdan mı ne anlamadım ilk hamileliğimde ne dikkat ettim ne doğru düzgün doktora gittim iyi tamam hamileymişim bitti. 2. Hamileliğim şuan tüp bebek olunca sanırım çok tedirginim bir oh deyip rahatlayamadım . Sizin kaçıncı gebeliğiniz daha önce bir düşüğünüz yada sıkıntılı bir durumunuz yok normal yollarla hamile kaldıysanız bence hamileliğinizin tadını çıkarın rabbim korusun meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…