2015 Ekim Anneleri

aynı şeyleri yaşayan kişilerle duygularımı paylaşınca daha çok heyecanlanıyorum :)) isteyen herkes bu duyguyu tatsın inşallahhhh
amin cnm bebeklerimiz akran olacak :) hayırlı evlat olsunlar inşallahh vatana millete anaya babaya ailesine hayırlı olsunlar inşallahh benm ilk annelik deneyimim çok heyecanlıyız eşimin yaklaşımları bile değişti alakası daha daha arttı üstümüze ayrı bi titrer oldu

izmirde misin canım sen ? ben izmirdeyim

Allah yardımcın olsun canım ilk bebeğinde küçükmüş daha sağlıcakla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza

Güzel anneler bugün bir arkadaşımın bebeğini gelişmediği ve kalbi durduğu için kürtaj ile alacaklarını öğrendim 8 haftalıkmış. Çok üzüldüm sabah bende kontrol için doktora gideceğim dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Küçük meleklerinizle mutlu akşamlar

Çok geçmiş olsun arkadaşına ben bir şeyi merak ediyorum gelişmeyen gebelikler de alarm veriyor mu anneye kanama veya ağrı gibi

bende de akıntı oluyo canım bu sıra çok yoğun şekilde. rengi koyu değil iğrenç olacağım belki ama kıvam olarak yoğun bi kıvam.
cevabın için teşekkürler cnm evt benimde kıvamı koyu Allahım korusun bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallah

çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun,bu arada dualarımız seninle inşallah güzel haberlerle dönersin cnm.bebeğin kalbinin durduğu nasıl anlaşılıyor onu bende merak ediyorum kanama filan mı oluyoki

canım 14 ile 16cı haftalar arasında belli oluyomuş cisiyeti tabi bebeğin duruşunada bağlı çok tecrubeli sayılmam ama elimden gelen bişey olursa seve seve yardımcı olurum benim 12. hafta bitince bi kontrolum var ama ozaman daha belli olmaz sanırım

Teşekkür ederim canm. İlk bebeğin mi senin de?
Bulantıların oldu mu?

evet il bebeğim bulantılarım ara sıra hala oluyor kokulara karşı duyarlıyım ama sürekli değil bulantım ben piskolojik olarak daha çok rahatsızım kaygılarım arttı kendimi mutsuz hissediyorum endişeli ve kaygılıyım sürekli içimde sıkıntı bunaltı çok zor in atlatırım

İzmirdeydim.. Çanakkaleye transfer oldum:)) evlenip geldim yani.. Benim de ilk bebeğim.. 4 ay denedik.. Olmayacak diye çok korkmuştum.. 87liyim bu arada. Sen?
bende 88liyim izmir bucadayım canım :) eşim karşıyakalı bende eşimi transfer ettim bucaya

Kızlar merhaba minik mucizemi gördük ve kalp sesini duyduk şükürler olsun bundan sonra kaygılarımızı bir kenara bırakıp olumsuz düşüncelere yer vermeyelim güzel düşünelim güzel olsun burda okuduğumuz kötü haberler hepimizi çok etkiliyor nede olsa hassas dönemdeyiz nolur etraftan aldığımız kötü haberleri paylaşmayalım

CAnım çok yakın bebişler bizim bende 7+3.haftamdayım :)
kızlar bebeğim diye bi uygulama indirdim telefonuma orda 7+0 gösterio burda 6+küsür gösteriyor hangisi doğru anlamadım 16 ocak adet tarihim sizce ben kaç haftalık hamileyim ?

CAnım çok yakın bebişler bizim bende 7+3.haftamdayım :)
evet. Bulantin var mi peki canim. Benim hic olmuyor bulantim. Doktora sordum ne guzel iste daha ne istyrsn dedi ama bilmiyorum. Tup bbek bnmki. Zor olunca insan herseyden tedrgin oluyr.

evet. Bulantin var mi peki canim. Benim hic olmuyor bulantim. Doktora sordum ne guzel iste daha ne istyrsn dedi ama bilmiyorum. Tup bbek bnmki. Zor olunca insan herseyden tedrgin oluyr.
Canım benimde tüp bebek ikinci hamileliğim benim ilk bebeğimde tüpbebek dediğin gibi herseyden tedirgin oluyoruz benim bulantılarım çok hafif ara ara oluyo daha çok midemde sorun ilk hamileligimde 2ay kusmalarim olmustu siddetli bunda cok şükür daha rahat geçiyor

kızlar bebeğim diye bi uygulama indirdim telefonuma orda 7+0 gösterio burda 6+küsür gösteriyor hangisi doğru anlamadım 16 ocak adet tarihim sizce ben kaç haftalık hamileyim ?
7
kızlar bebeğim diye bi uygulama indirdim telefonuma orda 7+0 gösterio burda 6+küsür gösteriyor hangisi doğru anlamadım 16 ocak adet tarihim sizce ben kaç haftalık hamileyim ?[/QQUOTEcanım bence 7+0 sın

Sen tecrubeliymissin. bnm ilk gebeligim. Cok fazla kafa yoruyorum herseye. Kalp atisini dinlemistin sen di mi. Oyle hatrliyorm yazdiklarindan.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…