- 7 Mayıs 2014
- 148
- 43
- 123
- 37
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
amin cnm bebeklerimiz akran olacak :) hayırlı evlat olsunlar inşallahh vatana millete anaya babaya ailesine hayırlı olsunlar inşallahhaynı şeyleri yaşayan kişilerle duygularımı paylaşınca daha çok heyecanlanıyorum :)) isteyen herkes bu duyguyu tatsın inşallahhhh
izmirde misin canım sen ? ben izmirdeyimöyle yapmaya çalışıyorum ama belli ediyor kendini
bel ve kasık ağrım ara ara oluyor ama rahatsız edici boyutta değil.
4 hafta öndesin :) tecrübelerinden faydalanırız artık
bu arada cinsiyet ne zaman öğreniliyor? yaklaştın sanırım sen :)
izmirde misin canım sen ? ben izmirdeyim
Allah yardımcın olsun canım ilk bebeğinde küçükmüş daha sağlıcakla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımızaArkadaşlar hepimiz bebeklerimizi sağlıkla aliriz ins kucagimiza.benimde düşük tehlikem var doktora gittim bugün keseyi göremedik küçük oldugu için ilac verdi ve tabiki dinlenme ama ben işte evden daha iyiyim 2 yasinda oğlum var rapor almadım hayırlısı rabbim gönlüme göre verir ins.
Çok geçmiş olsun arkadaşına ben bir şeyi merak ediyorum gelişmeyen gebelikler de alarm veriyor mu anneye kanama veya ağrı gibiGüzel anneler bugün bir arkadaşımın bebeğini gelişmediği ve kalbi durduğu için kürtaj ile alacaklarını öğrendim 8 haftalıkmış. Çok üzüldüm sabah bende kontrol için doktora gideceğim dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Küçük meleklerinizle mutlu akşamlar
cevabın için teşekkürler cnm evt benimde kıvamı koyu Allahım korusun bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallahbende de akıntı oluyo canım bu sıra çok yoğun şekilde. rengi koyu değil iğrenç olacağım belki ama kıvam olarak yoğun bi kıvam.
Güzel anneler bugün bir arkadaşımın bebeğini gelişmediği ve kalbi durduğu için kürtaj ile alacaklarını öğrendim 8 haftalıkmış. Çok üzüldüm sabah bende kontrol için doktora gideceğim dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Küçük meleklerinizle mutlu akşamlar
canım 14 ile 16cı haftalar arasında belli oluyomuş cisiyeti tabi bebeğin duruşunada bağlı çok tecrubeli sayılmam ama elimden gelen bişey olursa seve seve yardımcı olurum benim 12. hafta bitince bi kontrolum var ama ozaman daha belli olmaz sanırımöyle yapmaya çalışıyorum ama belli ediyor kendini
bel ve kasık ağrım ara ara oluyor ama rahatsız edici boyutta değil.
4 hafta öndesin :) tecrübelerinden faydalanırız artık
bu arada cinsiyet ne zaman öğreniliyor? yaklaştın sanırım sen :)
canım 14 ile 16cı haftalar arasında belli oluyomuş cisiyeti tabi bebeğin duruşunada bağlı çok tecrubeli sayılmam ama elimden gelen bişey olursa seve seve yardımcı olurum benim 12. hafta bitince bi kontrolum var ama ozaman daha belli olmaz sanırım
bende 88liyim izmir bucadayım canım :) eşim karşıyakalı bende eşimi transfer ettim bucayaİzmirdeydim.. Çanakkaleye transfer oldum:)) evlenip geldim yani.. Benim de ilk bebeğim.. 4 ay denedik.. Olmayacak diye çok korkmuştum.. 87liyim bu arada. Sen?
CAnım çok yakın bebişler bizim bende 7+3.haftamdayım :)Kizlar merhaba.
Ben de ekim annesi olacagim insallah. 7+2 yim.
kızlar bebeğim diye bi uygulama indirdim telefonuma orda 7+0 gösterio burda 6+küsür gösteriyor hangisi doğru anlamadım 16 ocak adet tarihim sizce ben kaç haftalık hamileyim ?CAnım çok yakın bebişler bizim bende 7+3.haftamdayım :)
CAnım çok yakın bebişler bizim bende 7+3.haftamdayım :)
Canım benimde tüp bebek ikinci hamileliğim benim ilk bebeğimde tüpbebek dediğin gibi herseyden tedirgin oluyoruz benim bulantılarım çok hafif ara ara oluyo daha çok midemde sorun ilk hamileligimde 2ay kusmalarim olmustu siddetli bunda cok şükür daha rahat geçiyorevet. Bulantin var mi peki canim. Benim hic olmuyor bulantim. Doktora sordum ne guzel iste daha ne istyrsn dedi ama bilmiyorum. Tup bbek bnmki. Zor olunca insan herseyden tedrgin oluyr.
7kızlar bebeğim diye bi uygulama indirdim telefonuma orda 7+0 gösterio burda 6+küsür gösteriyor hangisi doğru anlamadım 16 ocak adet tarihim sizce ben kaç haftalık hamileyim ?
kızlar bebeğim diye bi uygulama indirdim telefonuma orda 7+0 gösterio burda 6+küsür gösteriyor hangisi doğru anlamadım 16 ocak adet tarihim sizce ben kaç haftalık hamileyim ?[/QQUOTEcanım bence 7+0 sın
Sen tecrubeliymissin.Canım benimde tüp bebek ikinci hamileliğim benim ilk bebeğimde tüpbebek dediğin gibi herseyden tedirgin oluyoruz benim bulantılarım çok hafif ara ara oluyo daha çok midemde sorun ilk hamileligimde 2ay kusmalarim olmustu siddetli bunda cok şükür daha rahat geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?