- Konu Sahibi Hafizesltn
-
10 unda kontrolüm var demişin inşallah güzel haberler alırsın işe başlaman sorun olmaz. Ne iş yapıyordun yada daha rapor hakkın var mı?raporum bitecek 10 unda biticek korkuom işe başlamaya
hoşbuldum canım:)amin canım inşallah rabbim hepimizin sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...nasıl güzel bi duyguymuş ya hep merak ederdim nasıl bi duygu diye:)içinde büyüyen kendini bi an olsun unutturmayan susam kdr bi canlı var...Allahım tüm isteyenlerede tez zamanda nasip etsin inşallah kimseye aratmasın...Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah bebeğin sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin rabbim hepimizin evladı ile birlikte
cok cok geçmişler olsun canım umarım tez zamanda geçer gider.Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah...İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Cuma 10 haftayı bitireceğim günlük jel ve haftalık pruloton iğneye rağmen hala lekelerim devam ediyor benimde önceki paylaşımlarda bu şekilde hamilelik geçirip bebek sahibi olan çok kişi var. İnşallah bizde sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize.
Firmacıyım canım ben hiper marketleri geziyorum cnm koli kaldır kondur yapamıcam allahtan şeflerim biliyor gebe olduğumu10 unda kontrolüm var demişin inşallah güzel haberler alırsın işe başlaman sorun olmaz. Ne iş yapıyordun yada daha rapor hakkın var mı?
canım biz 8. haftada duyduk. karından ultrasonla baktı ondan önce görünmediarkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım yarın kalp atışı duymaya gidicez. size bişi sorucam siz kalp atışını hangi hafta duydunuz
NORMAL CANIM BEDEDE OLUYOR ARADA AYNEN ADET OLACAMIŞIM GİBİ ARADA BELİMEDE VURUYOR AMA SIKINTI DEĞİL İNŞ SAĞLIKLA OLSUNA HEPİMİZİNbenım de nasıpse 7 ekim diyor dr um.. mide bulantılarım cok fazla..ama malesef cıkartamyrm bu dahada kötü yapıyor..birde ara ara kasık ağrılarım oluyor sankı adet olcakmısım gibi..bazen geceleri artıyor bazende wc den cıktıktan sonra agrm oluyr.normal galiba bunların olmsı..
BENDE 7 HAFTA 5 GÜNLÜKKEN GÖRDÜM İLK KALP ATIŞLARINI DA DUYDUK ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞ SAĞLIKLA KAVUŞALIM ÇOCUKLARIMIZAcanım biz 8. haftada duyduk. karından ultrasonla baktı ondan önce görünmedi
bende de akıntı oluyo canım bu sıra çok yoğun şekilde. rengi koyu değil iğrenç olacağım belki ama kıvam olarak yoğun bi kıvam.Slm kızlar bişey sorcam yaa benden akıntı geliyor doktor normal demişti ama şimdi biraz daha koyu gibi sizde de oluyomu
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız seninde hamileliğin hayırlı olsun :)Arkadaşlar hepimiz bebeklerimizi sağlıkla aliriz ins kucagimiza.benimde düşük tehlikem var doktora gittim bugün keseyi göremedik küçük oldugu için ilac verdi ve tabiki dinlenme ama ben işte evden daha iyiyim 2 yasinda oğlum var rapor almadım hayırlısı rabbim gönlüme göre verir ins.
amin cnm inşallah :))Arkadaşlar merhaba :) ben de aranıza katıldım. güzel bir dayanışmayla güzel bir hamilelik dönemi geçirelim inşallah.. yarın 6 haftalık oluyoruz :) Allah meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah :) bu arada tahmini doğum tarihi 30 ekim. :*
amin cnm inşallah :))
HAYIRLI OLSUN CANIM İNŞ HEPİMİZ SAĞLIKL VE GÜZEL BİR HAMİLELİK GEÇİRİR SAĞLIKLA EVLATLARIMIZI KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞALLAHArkadaşlar merhaba :) ben de aranıza katıldım. güzel bir dayanışmayla güzel bir hamilelik dönemi geçirelim inşallah.. yarın 6 haftalık oluyoruz :) Allah meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah :) bu arada tahmini doğum tarihi 30 ekim. :*
Teşekkür ederim. inşallahhh :)) yavaştan bulantım başladıHAYIRLI OLSUN CANIM İNŞ HEPİMİZ SAĞLIKL VE GÜZEL BİR HAMİLELİK GEÇİRİR SAĞLIKLA EVLATLARIMIZI KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞALLAH
OLUR CANIM ÇOK DÜŞÜNMEMEYE VE TAKMAMAYA ÇALIŞ BİŞEY YOKMUŞ GİBİ DAVRAN KASIK AĞRIN VE BEL AĞRIN OLUYO MUTeşekkür ederim. inşallahhh :)) yavaştan bulantım başladıen zor zamanları bence.. midemin bulanmasından nefret ediyorum ><
OLUR CANIM ÇOK DÜŞÜNMEMEYE VE TAKMAMAYA ÇALIŞ BİŞEY YOKMUŞ GİBİ DAVRAN KASIK AĞRIN VE BEL AĞRIN OLUYO MU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?