2015 Ekim Anneleri

Slm kızlar bişey sorcam yaa benden akıntı geliyor doktor normal demişti ama şimdi biraz daha koyu gibi sizde de oluyomu

Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah bebeğin sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin rabbim hepimizin evladı ile birlikte
hoşbuldum canım:)amin canım inşallah rabbim hepimizin sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...nasıl güzel bi duyguymuş ya hep merak ederdim nasıl bi duygu diye:)içinde büyüyen kendini bi an olsun unutturmayan susam kdr bi canlı var...Allahım tüm isteyenlerede tez zamanda nasip etsin inşallah kimseye aratmasın...

cok cok geçmişler olsun canım umarım tez zamanda geçer gider.Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah...

10 unda kontrolüm var demişin inşallah güzel haberler alırsın işe başlaman sorun olmaz. Ne iş yapıyordun yada daha rapor hakkın var mı?
Firmacıyım canım ben hiper marketleri geziyorum cnm koli kaldır kondur yapamıcam allahtan şeflerim biliyor gebe olduğumu

NORMAL CANIM BEDEDE OLUYOR ARADA AYNEN ADET OLACAMIŞIM GİBİ ARADA BELİMEDE VURUYOR AMA SIKINTI DEĞİL İNŞ SAĞLIKLA OLSUNA HEPİMİZİN

ARKADAŞLAR BENİM GEBELİĞİM 9. HAFTA BİTTİ 10UN İÇİNDEYİM ARADA BEL VE KASIK AĞRIM OLUYOR VE SANKİ ŞİŞKİNLİK VAR KARNIMDA AMA GAZ MI BEBEK Mİ BİLEMİYORUM 10.HAFTANIN İÇİNDE BEBİŞ BELLİ OLMMAYA BAŞLARMI

ARKADAŞLAR HAMİLELEİĞİM 10. HAFTANIN İÇİNDE ARADA BEL VE KASIK AĞRIM OLUYOR VE ADET OLACAKMIŞIM GİBİ ŞİŞKİNLİK VAR KARNIMDA BEBEK BELLİ OLMAYA BAŞLAMIŞ OLABİLİR Mİ GÖBÜŞÜM BÜYÜYOR OLABİLİRİM GERÇİ ZATEN KİLOLU ANNE ADAYIYIM NORMAL Mİ SİZCE BU SIKINTILAR?

Arkadaşlar hepimiz bebeklerimizi sağlıkla aliriz ins kucagimiza.benimde düşük tehlikem var doktora gittim bugün keseyi göremedik küçük oldugu için ilac verdi ve tabiki dinlenme ama ben işte evden daha iyiyim 2 yasinda oğlum var rapor almadım hayırlısı rabbim gönlüme göre verir ins.

Slm kızlar bişey sorcam yaa benden akıntı geliyor doktor normal demişti ama şimdi biraz daha koyu gibi sizde de oluyomu
bende de akıntı oluyo canım bu sıra çok yoğun şekilde. rengi koyu değil iğrenç olacağım belki ama kıvam olarak yoğun bi kıvam.

Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız seninde hamileliğin hayırlı olsun :)

Arkadaşlar merhaba :) ben de aranıza katıldım. güzel bir dayanışmayla güzel bir hamilelik dönemi geçirelim inşallah.. yarın 6 haftalık oluyoruz :) Allah meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah :) bu arada tahmini doğum tarihi 30 ekim. :*

amin cnm inşallah :))

HAYIRLI OLSUN CANIM İNŞ HEPİMİZ SAĞLIKL VE GÜZEL BİR HAMİLELİK GEÇİRİR SAĞLIKLA EVLATLARIMIZI KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞALLAH

OLUR CANIM ÇOK DÜŞÜNMEMEYE VE TAKMAMAYA ÇALIŞ BİŞEY YOKMUŞ GİBİ DAVRAN KASIK AĞRIN VE BEL AĞRIN OLUYO MU

öyle yapmaya çalışıyorum ama belli ediyor kendini
bel ve kasık ağrım ara ara oluyor ama rahatsız edici boyutta değil.
4 hafta öndesin :) tecrübelerinden faydalanırız artık
bu arada cinsiyet ne zaman öğreniliyor? yaklaştın sanırım sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…