- 23 Ocak 2015
- 217
- 65
- 48
- 38
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
bende yumurta yiyemedim tatlı miyde bulantısı yaptıKızlar günaydın nasilsiniz bulantilarla araniz nasil iştahınız arttimi ben bir aydır yumurta ve balık yiyemedim sizinde yiyemediginiz birsey var mi?
Bulantim hic olmadi cok sukur.ama sadece yumurta yiyemiyorm.cok kotu geliyor tadi.Kızlar günaydın nasilsiniz bulantilarla araniz nasil iştahınız arttimi ben bir aydır yumurta ve balık yiyemedim sizinde yiyemediginiz birsey var mi?
Merhaba formlardan hiç bildirim gelmiyor bende sıkıldı herhalde kimse bir şey yazmak istemiyor diye düşünüyordum. Nasılsın nasıl geçiyor?Merhaba Ekim anneleri :)))
Bende pıt pıt birşeyler hisseder gibi oluyorum ama daha çok küçükler acaba hissedilebilir mi ki ??Kizlar bebeklerinizin hareketlerini hissediyormusunuz ben geceleri yattigimda hep sol tarafimda biseyler oluyor birde saga sola aniden donersem oluyor tik tik yapiyor resmen nettende okudugmda genelde gece ve sabahlari hareketli olurlarmis sizede oluyomu yoksa benmi paronayagim yaaa
Canım benim bebeğim erkek belli oldu cinsiyeti ama farketmedim hiç çizgi yok kontrolün ne zaman artık seninde belli olur inşallah cinsiyetiarkadaşlar ben bugün farkettim benim göbek deliğimden rahme doğru hafif gölge gibi bi çizgi oluşmuş ne anlama geliyo acaba bir yerde erkek bebeklerde oluşur diye duydum
20.haftalarda net sekilde hissedilir yaziyor nette ama bazi anneler daha erken hissediyormus bende anlamadim dr. Randevumada daha var sormak istiyorum ama :)) 9.haftasinda ultrasonda gormustum gayet hareketliydi suan 12 yiz hissediyor gibiyim kafam karistiBende pıt pıt birşeyler hisseder gibi oluyorum ama daha çok küçükler acaba hissedilebilir mi ki ??
Ne güzel biz hissettiğimizi düşünelim. Geçtiğimiz cuma doktor randevumuz vardı kıpır kıpır eller ayaklar o kadar hareketliydi ki minicik henüz 6-7 cm kesesini zor dolduruyor ama neden olmasın direk bebişin hareketi değil belki ama içerde yaptığı etkiyi hissediyor olabiliriz.20.haftalarda net sekilde hissedilir yaziyor nette ama bazi anneler daha erken hissediyormus bende anlamadim dr. Randevumada daha var sormak istiyorum ama :)) 9.haftasinda ultrasonda gormustum gayet hareketliydi suan 12 yiz hissediyor gibiyim kafam karisti
Evet cnm masallah bebislerre ne guzel cinsiyetinide ogrenmissin bende meraktan catliycam valla gunlerde gecmiyor :)Ne güzel biz hissettiğimizi düşünelim. Geçtiğimiz cuma doktor randevumuz vardı kıpır kıpır eller ayaklar o kadar hareketliydi ki minicik henüz 6-7 cm kesesini zor dolduruyor ama neden olmasın direk bebişin hareketi değil belki ama içerde yaptığı etkiyi hissediyor olabiliriz.
AaaCanım benim bebeğim erkek belli oldu cinsiyeti ama farketmedim hiç çizgi yok kontrolün ne zaman artık seninde belli olur inşallah cinsiyeti
13.haftada belli oluyor mu yaa :) ay heycanlndim simdi bak. Bnm kontrolum var 13.haftada.Canım benim bebeğim erkek belli oldu cinsiyeti ama farketmedim hiç çizgi yok kontrolün ne zaman artık seninde belli olur inşallah cinsiyeti
yok canım yha işe başladım stres + yorgunluktan buraya fırsat bulamıyorum girmeye.. valla iyi gidio sık sık idrara çıkma + ara ara kasık ağrısı hariç iyi şükür canım yani iyidir heralde haftaya kontrolümüz var :)Merhaba formlardan hiç bildirim gelmiyor bende sıkıldı herhalde kimse bir şey yazmak istemiyor diye düşünüyordum. Nasılsın nasıl geçiyor?
12 de belli oldu canım erkek çabuk belli ediyor diye biliyorum ilk oğlumuda bilmişti doktoru 12. Haftada hayırlısı olsun hepimiz için inşallah canım. Senin içinde hangisi hayırlı ise o olsun hamile kaldığımdan beri ben dahil herkes erkek bebek gördü rüyasındaAaa
13.haftada belli oluyor mu yaa :) ay heycanlndim simdi bak. Bnm kontrolum var 13.haftada.
Teyzem dun gormus kizim oluyormus. Hadi insallahh. Bu arada ben ruyamda hep bebek emziriyorum12 de belli oldu canım erkek çabuk belli ediyor diye biliyorum ilk oğlumuda bilmişti doktoru 12. Haftada hayırlısı olsun hepimiz için inşallah canım. Senin içinde hangisi hayırlı ise o olsun hamile kaldığımdan beri ben dahil herkes erkek bebek gördü rüyasında)) sizde rüya gören yok mu ?
12 de belli oldu canım erkek çabuk belli ediyor diye biliyorum ilk oğlumuda bilmişti doktoru 12. Haftada hayırlısı olsun hepimiz için inşallah canım. Senin içinde hangisi hayırlı ise o olsun hamile kaldığımdan beri ben dahil herkes erkek bebek gördü rüyasında)) sizde rüya gören yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?