2015 Ekim Anneleri

arkadaşlar ben bugün farkettim benim göbek deliğimden rahme doğru hafif gölge gibi bi çizgi oluşmuş ne anlama geliyo acaba bir yerde erkek bebeklerde oluşur diye duydum

Kızlar günaydın nasilsiniz bulantilarla araniz nasil iştahınız arttimi ben bir aydır yumurta ve balık yiyemedim sizinde yiyemediginiz birsey var mi?

ben bulantıdan süt dahi içemiyorum.her gün olmasada 2 güne bi kusuyorum. ama bugün biraz daha rahattım inşallah bulantım azalıyodur

Kizlar bebeklerinizin hareketlerini hissediyormusunuz ben geceleri yattigimda hep sol tarafimda biseyler oluyor birde saga sola aniden donersem oluyor tik tik yapiyor resmen nettende okudugmda genelde gece ve sabahlari hareketli olurlarmis sizede oluyomu yoksa benmi paronayagim yaaa

Bende pıt pıt birşeyler hisseder gibi oluyorum ama daha çok küçükler acaba hissedilebilir mi ki ??

arkadaşlar ben bugün farkettim benim göbek deliğimden rahme doğru hafif gölge gibi bi çizgi oluşmuş ne anlama geliyo acaba bir yerde erkek bebeklerde oluşur diye duydum
Canım benim bebeğim erkek belli oldu cinsiyeti ama farketmedim hiç çizgi yok kontrolün ne zaman artık seninde belli olur inşallah cinsiyeti

Bende pıt pıt birşeyler hisseder gibi oluyorum ama daha çok küçükler acaba hissedilebilir mi ki ??
20.haftalarda net sekilde hissedilir yaziyor nette ama bazi anneler daha erken hissediyormus bende anlamadim dr. Randevumada daha var sormak istiyorum ama :)) 9.haftasinda ultrasonda gormustum gayet hareketliydi suan 12 yiz hissediyor gibiyim kafam karisti

Ne güzel biz hissettiğimizi düşünelim. Geçtiğimiz cuma doktor randevumuz vardı kıpır kıpır eller ayaklar o kadar hareketliydi ki minicik henüz 6-7 cm kesesini zor dolduruyor ama neden olmasın direk bebişin hareketi değil belki ama içerde yaptığı etkiyi hissediyor olabiliriz.

Evet cnm masallah bebislerre ne guzel cinsiyetinide ogrenmissin bende meraktan catliycam valla gunlerde gecmiyor :)

Canım benim bebeğim erkek belli oldu cinsiyeti ama farketmedim hiç çizgi yok kontrolün ne zaman artık seninde belli olur inşallah cinsiyeti
Aaa
13.haftada belli oluyor mu yaa :) ay heycanlndim simdi bak. Bnm kontrolum var 13.haftada.

Merhaba formlardan hiç bildirim gelmiyor bende sıkıldı herhalde kimse bir şey yazmak istemiyor diye düşünüyordum. Nasılsın nasıl geçiyor?
yok canım yha işe başladım stres + yorgunluktan buraya fırsat bulamıyorum girmeye.. valla iyi gidio sık sık idrara çıkma + ara ara kasık ağrısı hariç iyi şükür canım yani iyidir heralde haftaya kontrolümüz var :)

Aaa

13.haftada belli oluyor mu yaa :) ay heycanlndim simdi bak. Bnm kontrolum var 13.haftada.
12 de belli oldu canım erkek çabuk belli ediyor diye biliyorum ilk oğlumuda bilmişti doktoru 12. Haftada hayırlısı olsun hepimiz için inşallah canım. Senin içinde hangisi hayırlı ise o olsun hamile kaldığımdan beri ben dahil herkes erkek bebek gördü rüyasında )) sizde rüya gören yok mu ?

Teyzem dun gormus kizim oluyormus. Hadi insallahh. Bu arada ben ruyamda hep bebek emziriyorum

Canım öncelikle çok sevindim.Merak dinmiş cinsiyet belli olmuş.12. haftada hemencik belli olmuş.Bende 11.haftanın içindeyim 3 hafta sonra kontrole gidicem.Farketmez ama yinede merak cinsiyetini çok merak ediyorum.Oğlansa oğlum olacak kızsa kız olacak duygusunu benimsemek istiyorum galiba.Bende rüyamda bebek görüyorum.Geçen hafta emzirmeye çalıştğım bir bebek vardı rüyamda.Kapkara çok yoğun saçı vardı.Ama emzirmeye çalışırken cinsiyetini düşünüyorum çıkartamıyordum.Dünde rüyamda annemin evinde annem ve kız kardeşimin birlikte beni doğum yaptırdığını gördüm.Maşşallah bebek tombiş,çok güzel ve yine kapkara saçları vardı.Yine cinsiyetini bilemiyordum.Bakmaya doyamıyorum ağlaya ağlaya seviyordum.Zaten hep üstümde bir duygusallık var.Etrafımdaki herkeste senin kızın olcak diyor.Herkesin içine böyle doğuyor anlamadım.Ama bebek doğdugu andan itibaren hiç ağlamıyordu.Anneme soruyorum anne neden ağlamıyor diye.Annem korkma çok iyi görmüyormusun bak nasıl nefes alıp veriyor diyor.İçini ferah tut diyor.Kız bebek görünce kızım olsun erkek bebek görünce oğlum olsun istiyorum.Kızlarıda erkekleride çok seviyorum.Annem tarafı kıza baskın eşim tarafı erkeğe baskın bilemiyorumda.Kayınvalidemde bi kızın olsa güzel olur.Ailemizde hiç kız yok diyor. :))

ARKADAŞLAR HAMİLE KIYAFETLERİNİZİ ALDIĞINIZ YADA ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ Bİ STE VARMI ŞİRİN KIYAFETLER ALMAK İSTİYORUM KENDİME

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…