2015 Ekim Anneleri

Kizlar bn progestan kullaniyorum hala fitil olarak.sabh ilk kalktigimda beyaz su gibi bi akintim olurdu.simdi ara ara oglenleri de geliyor. Norml mi sizce. İlk gebeligim oldugundan bilemiyorum

Doktorlar koyu kirmizi kan gelmedigi sürece korkmayin diyorlar.benim bir ara kanamam oldu progesteron kullandim şimdide ara ara kahverengi akintim oluyo.Beyaz su gobi akinti hakkinda bilgim yok.Doktorun ne diyor.insallah saglicakla bebeklerimizi kucagimiza aliriz.
senin bebisin kaç haftalik

slm kizlar hepinize hayirli saglikli hamilelikler diliyorum.bana ilk 11 ayin 1 dogum dendi bende kasim annelerindeydim.sonra ultrasonda olcumlerden sonra tam tarih belli oldu 31 ekim dendi bende araniza bugun katiliyorum 13 haftalik oluyorum daha yeni yeni kendime geliyorum kusmalardan ve bulantilardan hepimiz icin hayirlisi olsun

Merhabalar benim de sat 19 ocak doğum 25 ekim görünüyor ama ikiz olduğu için o tarihe kadar kalmaz dedi doktorum..şu an 14+2 haftalugim. .yaklaşık 4 kilo aldım bazen 5 te olabiliyor. .lierac çatlak kremine 12.haftada başladım. .12+5te cinsiyet lerinde erkek dedi ikisinede giderken çikolata yemistimm gerçekten etkili bebekler hareketliydi..bi de bir arkadas beyaz şu gibi akintiyi sormuş bende oluyodu canım hamilelik ilerledikçe azalıyor korkma...hepimize hayırlı doğumlar. .

Benimde 12.haftaya kadar hep bulantım oldu.baharat ve soğan sarımsak kokusu özellikle çok bulantı yaptı.şu anda da mide yapmaları başladı 1 kilo anca aldım.

Kizlar hepinize ii haftasonlari.biz yarin doktora gitcez bakalim cinsiyeti ogrenebilecek miyiz. Bi heycan basladi nedense. :) :)

merhaba kızlar ben doğumu eylüle bekliyorum ama yinede kağıt üzerinde ekim yazdığı için buraya katılmak istedim. cinsiyetimiz tahminen kız, ilk bebeğim olacak çok heyecanlıyım. salı günü randevumuz var bebeğimizi çok özlüyoruz randevuları iple çekiyoruz :) benimde 13. haftada kanamam olmuştu progestan kullandım aynı gün kahverengi akıntıya dönüştü ve yaklaşık 3-4 hafta sonra tamamen geçti; 2 kutu progestan kullandım. hepinize sağlıklı hamilelik ve kolay doğumlar dilerim...

kızlar guınaydınnn herkese guzel gunlar dılerımmm kızlar kacıncı haftalardayız kac kılo aldıkkk sizceeee ben 15 hfatalık oldumm 2 kılo aldımmm sizlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…