- 23 Ekim 2009
- 147
- 80
- 318
- 37
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Kizlar bn progestan kullaniyorum hala fitil olarak.sabh ilk kalktigimda beyaz su gibi bi akintim olurdu.simdi ara ara oglenleri de geliyor. Norml mi sizce. İlk gebeligim oldugundan bilemiyorum
teşekküer ederimm inşallah bütün anneler bebişlerini kucağına almayı nasip eder RABBİMhoşgeldin allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
aminnnteşekküer ederimm inşallah bütün anneler bebişlerini kucağına almayı nasip eder RABBİM
Bende aynı durumdayım Allah yardımcımız olsunallah hepimizin yardımcısı olsun
son güne kadar çalışmak zorundayım sonra da en kısa zamanda dönmem gerek
bende mustela almayı düşünüyordum bir de bunu araştırayım sağol canım :)Ben Bella B aldım.. Amerika da en çok bu ürün kullanılıyormuş,organik içerikli.
Benimde 12.haftaya kadar hep bulantım oldu.baharat ve soğan sarımsak kokusu özellikle çok bulantı yaptı.şu anda da mide yapmaları başladı 1 kilo anca aldım.Istahim iyi canim Allaha sükür bulantim yemeklerden sonra oluyor ama suana kadar 2 kere kustum. Normalinde cok zayif birisiyim hic kilo almazdim hamilelik yaradi 3 kilo aldim. Bide hep canim baharatli ve aci seyler istiyo. Sende nasil ? Varmi bulantilarin ?
17.haftamdayım 1.5 kilo aldım inşallah doğuma kadar da fazla kilo almamkızlar guınaydınnn herkese guzel gunlar dılerımmm kızlar kacıncı haftalardayız kac kılo aldıkkk sizceeee ben 15 hfatalık oldumm 2 kılo aldımmm sizlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?