- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Malesef göstermiyor bizimkiArkadaşlar Bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi.
3 hafta once gttgmzde erkk gbı demıstı canm.baklm haftaya netlesr herhalde.Arkadaşlar Bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi.
Evet cnm ben 12+4 ken öğrendim erkek dedi doktorArkadaşlar Bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi.
Hayırlısı ile Allah'ım kucağına almayı nasip etsin ben Çarşamba günü inşallah öğrenicemEvet cnm ben 12+4 ken öğrendim erkek dedi doktor
7 + 4 günlük ken mi öğrendin bebeğinin cinsiyetini erken değilmi.Merhaba güzel anneler bende şuan 7+4 hamileyim inşallah bugün kahverengi leke geliyor diye acil dr a gittim ama bir sıkıntı yokmuş. İnşallah sağlıklı hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız. Sat 27 aralık , transfer 14 ocak , 26 ocak beta hcg 846, 31 ocak beta hcg 7664, 12 yaşında bir oğlum var. Bu çok isteyerek rabbim nasip ederse 2. Evladım olacak. Transferden itibaren kadınlar klubünü takip ediyorum çok güZel bir site hepimizin hamileliği hayırlı olsun inşallah
Evet cnm hem iğne hem hap kullandım ve yaklaşık 11 haftanın başına kadar yaşadım korkma öncelikle ve ayaklarını uzattıp bol bol dinlen ve bol bol su iç .merhaba bende kısmetse ekim ayında doğum yapacak anne adayıyım.
fakat bir haftadır kahverengi lekelenme yaşıyorum. doktorum dün düşük önleyici iğne yaptı.
ve progestan isimli hapı verdi. benimle aynı durumu paylaşan varmı
Hoşgeldin Aramıza aklına takılan bişey olursa mutlaka sor burda herkes birbirine yardımcı oluyormerhaba herkese:)
Ben gebeliğimi bugün öğrendim henüz çok çok yeni :)Allah hepimize, bütün hamilelere, hamile kalmak isteyenlere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bende muhtemelen ekim sonu kasım başı gibi doğum yapıcam Allahım nasip ederse inş.2015 kasım anneleri yoktu bende buraya geliyim dedim:))
Günaydın güzel mutlu bir hafta olsun inşallahgünaydınlar herkese
Evet canım çalışıyorum ama çok şükür işim rahat genelde oturuyorumaranızde çalışanlar var mı?
günaydın güzel anne adaylarıaranızde çalışanlar var mı?
allah hepimizin yardımcısı olsun
son güne kadar çalışmak zorundayım sonra da en kısa zamanda dönmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?