2015 Ekim Anneleri

şükür şu ana kadar hamileliğimle ilgili şikayetim hiç olmadı ama bundan sonra neler olur bilmiyorum

hoşgeldin allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Ben de 13+4 ken doktora gittim.İkili testimin sonucunu aldım.Sonuç gayet iyiymiş.Gitmeden önce şu çikolata olayını uyguladım.Doktora girmeden 1 saat önce kocaman bir bitter yedim.Üstünede bol su içtim.Gerçektende resmen bütün vücudu ekran dönüktü ve suratı resmen ekrana bakıyordu.Bacağının arasındnda çıkıntı falan hiç bişey görünmedi.Doktor cisiyetini söylemedi.Cinsiyeti belli değil mi,diye sordum.Belli değil ya da belli demedi.Daha küçük cinsiyeti söylemek için erken 4 hafta sonra 3lü teste geldiğinde öğrenirsin dedi.Bence biliyor ama söylemiyordu sanki.Çünkü incelemesi için bebek ultrasonda her fırsatı verdi.offf çatlıycam.

kızlar doktorum 1 ay sonrası için detaylı ultrason istedi, araştırma yapmaya başladım fiyat vs. ama çok emin değilim yaptırmak konusunda eğer bir problem varsa bile ne yapılabilir ki.. siz ne durumdasınız istendi mi yaptıracak mısınız.

benim bebeğimde bi sorun görmediler ama yine de yaptırcam.. arkadaşım yaptırmadı: bebek doğduğunda yarık damak, kalbi delikmiş ve iç organlarında sıkıntı varmış keşke yaptırsaydık önceden bilmemiz daha iyi olurdu dedi.. benim doktorum da mutlaka yaptır 20. haftadan sonra iç organları normal ultrasonla göremiyoruz dedi..

bence yaptırmanda fayda var benim doktorumda 20.hafta da detaylı ultrason istedi eğer bir sıkıntı varsa müdahale ederiz dedi sonradan pişmanlık duymaktansa

Merhaba kizlar 12 haftalik hamileyim ve dünden beri sol kasigim aciyor bebekte solda. Benim gibi agrisi olan varmi sizce neden agriyor ?
Benimde sol kasigimda devamli bi agri vardo duramiyodum agridan ara arada kahverengi akintim oluyodu. Dayanamayip doktara gittim sol tarafindaki kistten olabilir dedi.Bide solda idrar kesesi varmis yani idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi.Idrar tahlili yaptirdim biraz enfeksiyon cikti tabi bende bide böbrek taşı var bu enfeksiyon tetikliyo dedi.antibiyotik kullandim soldaki agrilarim baya bi hafifledi ama simdide kasik agrilarim var rabbim yardimcimiz olsun.
senin gectimi sol taraftaki agrilarin

Dedigin gibi enfeksiyon varmis gece dayanamayip hastaneye gittim ilac verdiler suanda iyiyim

Kızlarrrr bugün doktora gittim bayağı inceledi baktı baktı ./.90 kız dedi sevinemiyorum acaba değişirmi diye ama çokda meraktayım; gerçi bende bir çıkıntı falan görmedim oğullarımda 12. Haftada görmüştüm bakalım hayırlısı umarım yanılmamıştır:)

Daha belli değil haftaya belli olacak inşallah Mayca.. ben de erkek istiyorum ama hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…