- 14 Nisan 2015
- 142
- 211
- 23
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
şükür şu ana kadar hamileliğimle ilgili şikayetim hiç olmadı ama bundan sonra neler olur bilmiyorumAllah yardımcın olsun canım, kolay bir hamilelik süreci geçirirsen ve çalıştığın yer anlayışlı ise neden olmasın.. bende son 2-3 haftaya kadar çalışmak istiyorum sağolsun işverenlerim çok anlayışlı yorulunca, rengim, benzim atınca anlayıp dinlen diyorlar
Evet çalışıyorum devlet hastanesinde muhasebe biriminde birinci bebeğimde hiç zorlanmadım çalışmakta ama ikincide çok daha bitkinimaranızde çalışanlar var mı?
hoşgeldin allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsingünaydın kızlar benim sat 16 ocak fakat doktora ilk gittiğimde geç döllenme dedi 2 hafta geri dedi bende doktorun söylediği tarihten hesaplamaya başladım bir daha ki gidişimde 1 hafta önde dedi ve dün gittiğimde 1 hafta daha önde çıktı yani geç döllenme değilmiş :) bende kasım annesi olucam sanıyordum ekim annesi olacakmışım :)
Ben Bella B aldım.. Amerika da en çok bu ürün kullanılıyormuş,organik içerikli.kızlar çatlakları önlemek için krem kullanmaya başlayacağım ama ne alsam bilemedim tavsiyesi olan var mı ?
kızlar doktorum 1 ay sonrası için detaylı ultrason istedi, araştırma yapmaya başladım fiyat vs. ama çok emin değilim yaptırmak konusunda eğer bir problem varsa bile ne yapılabilir ki.. siz ne durumdasınız istendi mi yaptıracak mısınız.
bence yaptırmanda fayda var benim doktorumda 20.hafta da detaylı ultrason istedi eğer bir sıkıntı varsa müdahale ederiz dedi sonradan pişmanlık duymaktansakızlar doktorum 1 ay sonrası için detaylı ultrason istedi, araştırma yapmaya başladım fiyat vs. ama çok emin değilim yaptırmak konusunda eğer bir problem varsa bile ne yapılabilir ki.. siz ne durumdasınız istendi mi yaptıracak mısınız.
Benimde sol kasigimda devamli bi agri vardo duramiyodum agridan ara arada kahverengi akintim oluyodu. Dayanamayip doktara gittim sol tarafindaki kistten olabilir dedi.Bide solda idrar kesesi varmis yani idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi.Idrar tahlili yaptirdim biraz enfeksiyon cikti tabi bende bide böbrek taşı var bu enfeksiyon tetikliyo dedi.antibiyotik kullandim soldaki agrilarim baya bi hafifledi ama simdide kasik agrilarim var rabbim yardimcimiz olsun.Merhaba kizlar 12 haftalik hamileyim ve dünden beri sol kasigim aciyor bebekte solda. Benim gibi agrisi olan varmi sizce neden agriyor ?
Dedigin gibi enfeksiyon varmis gece dayanamayip hastaneye gittim ilac verdiler suanda iyiyimBenimde sol kasigimda devamli bi agri vardo duramiyodum agridan ara arada kahverengi akintim oluyodu. Dayanamayip doktara gittim sol tarafindaki kistten olabilir dedi.Bide solda idrar kesesi varmis yani idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi.Idrar tahlili yaptirdim biraz enfeksiyon cikti tabi bende bide böbrek taşı var bu enfeksiyon tetikliyo dedi.antibiyotik kullandim soldaki agrilarim baya bi hafifledi ama simdide kasik agrilarim var rabbim yardimcimiz olsun.
senin gectimi sol taraftaki agrilarin
gözün aydın darısı diğer testlerin başına hepimiz içingünaydın kızcelerrr ikili taramam iyi cıktııı darısısı tum sonuç bekleyenlereee
cinsiyeti belli mi galiba bu sene erkek senesi kimi duyduysam erkek mişBen de 10 Ekim gibi bekliyorum... hayırlısı herkese :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?