2015 Ekim Anneleri

ben bebek odası yapmıcam aslında çok hosuma gidiyor ama cevremdeki herkes boşa yapmışız hiç kullanmadan eskidi diyolar bende yaptrmıcam elbette bebeğime oda yaptırırcam ama oda takımı almıcam

Slm hanımlar bebisleriniz için hastane çıkış setlerinden aldiniz mi. Kimisi alma diyo kimisi de mutlaka al hatta iki tane al diyen bile var
Sizler ne diyosunuz

Valla benim aldıklarında hiç gereksiz yok.gayet de şık hepsi takım olunca güzel duruyor.çorapları penye battaniye felan hepsi aynı desen.ayrı takımlarda aldım ayrıca.3. Bebeğim olucak bu Rabbim nasip ederse.

ben bebek odası yapmıcam aslında çok hosuma gidiyor ama cevremdeki herkes boşa yapmışız hiç kullanmadan eskidi diyolar bende yaptrmıcam elbette bebeğime oda yaptırırcam ama oda takımı almıcam
bende öle düşünüyorum sadece beşik alcam hemde çekmeceli beşiklerden olan.

Slm hanımlar bebisleriniz için hastane çıkış setlerinden aldiniz mi. Kimisi alma diyo kimisi de mutlaka al hatta iki tane al diyen bile var
Sizler ne diyosunuz
yenidoğan takımı iki tane alicam ben.. çok bile diyolar olsun kullanirim nolucak ki:)

bende öle düşünüyorum sadece beşik alcam hemde çekmeceli beşiklerden olan.

benim boş bi odam var ama çok ıvır zıvır var oraya bi yüklük bi 6 çekmeceli şifonyer yaptırıcam zaten eşimin yiğeninin herşeyi var puset oyun parkı sallanan beşik herşeyi var boş odaya oyun parkını kurucam yatak odasınada sallanan beşiği koyucam bitti :) rabbim o günleri bize nasip edrse tabi

Sizler ne diyosunuz

meraba canm , evet 1 tane hastane çıkışı aldım bide eşimin yiğeninin beşiktaşlı vardı tam takım 2 3 tanede takım aldım nasip olursa hafif serinlemiş olucağı için hava bol bolsa penye yelek aldım . aldım aldım diyorum ama ben daha bi zıbın almadım bunları hep anneannesi aldıı

amin inşaALLAH
biz aldik herşeyi :)
komidinli beşik aldik. 4 tane çekmece bi dolap var beşikte..
beşli seti aldik anakucagi bebek çantasi felan. felan
2 tanede yenidoğan zıbın takımı..
biberon emzik firça gögüs pompasi aldik baya aldik yani
bide çekyat alicam.. küçük odada durcaz eşimle..
yatak odasinda yer yok
oyunparkı bebek arabasi pusat felan biraz büyüyünce almayı düşünüyorum

ben almişimm hele 3 aylık hamileydim iyiki büyük almşim:)
laciverti felan hiç kullanmadim sakliyorum.
bide gecelik alicam.. elbise gibi bişey.
Sezeryanla doğum yapacaklar pijama yerine gecelik alsınlar diyorlar. Çünkü pijamanin alt kısmının lastiği ameliyat yerine gelebiliyormus. Sanırım ikisini almadada fayda var

Sezeryanla doğum yapacaklar pijama yerine gecelik alsınlar diyorlar. Çünkü pijamanin alt kısmının lastiği ameliyat yerine gelebiliyormus. Sanırım ikisini almadada fayda var
ben alicam gecelik de.. oda lazim anne sütyeni almişim. 2 tane bide lohusa kilodu da aldim..
daha alicaklarim var
pijama da önü düğmeliydi 35 liraya almişim. lacivertli.. çok büyük oda rahat olur.:)

BENDE ALDIM BİTANE BORDO ELBİSE GÖĞÜS AÇMALI 2 TANEDE ALTLI ÜSTLÜ PİJAMA TAKIMI ALDIM TURKUAZ MAVİ HEPSİNİN ÜZERİNEDE KREM RENGİ Bİ SABAHLIK ALDIM AMA DAHA NE EMZİK NE BİBERON NE BEZ ONLARI ALMADIK

Kizlar dun gogsume bebe yagi surecekken farkettim ki gogus ucumdan cok az su gibi bise gelmis. Bu ne oluyor. ? İnternetten baktim fakst cok bisey anlamadm.

Slm kizlar artiiik sayılı gumlernkaldi bebislere kavusmak icjn rabbim jepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

ben lohusa takımlarimi aldim 1tane krem 3lu set aldim foto cekimleri iicn giyinecegim boyle afilli bisi sabahligini diger pijamalarimla da kullanabilirim onden dugmeli deil ama lohusa takimlarinda o da dusunulmus tam gogus hizasinda gizli bolmeler oluo gogsunuzu cikarip emzirebiliyorsunuz. Bir pembe bir de gri pijama takimi aldim bambudan. Bide sezeryan icin pijama giyilemio diyen arklar icin bu pijamalarin lastigi coook yukarda oluo denk gelicegjni sanmiorum ama bi tane uygun fiyatli gecelik de alacagim sanci cekerken giyyinmek icin. O sira kulot giyinemiomusuz zati.
Bebek besigini aldik dolabim zaten vardi.
Anakucagi puset bebek arabasini aldik.
Biberon emzik kuvet kova kuvet sungeri lifi sampuani losyonu bebek bezini islak mendilleri hepsini aldik bu hafta hastanr cantasini hazirlayip kenarda bekleticem nr olur ne olmaz diye

kızlar haftası benimle aynı veya yakın olanların bebek hareketleri ne durumda??? benimki çok hareketli maşallah tamam hareket demek sağlık demekte.. ne bileyim merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…