- 20 Nisan 2015
- 59
- 10
- 8
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
- #1.001
Içinde gereksiz şeylerin olduğu ve kullanışlı olmadığını söylüyorlar. Ayrı ayrı almanın daha mantikli olduğunu söylüyorlarEvet aldım iki tane.alma diyen neden alma diyor merak ettim.
Içinde gereksiz şeylerin olduğu ve kullanışlı olmadığını söylüyorlar. Ayrı ayrı almanın daha mantikli olduğunu söylüyorlar
bende öle düşünüyorum sadece beşik alcam hemde çekmeceli beşiklerden olan.ben bebek odası yapmıcam aslında çok hosuma gidiyor ama cevremdeki herkes boşa yapmışız hiç kullanmadan eskidi diyolar bende yaptrmıcam elbette bebeğime oda yaptırırcam ama oda takımı almıcam
yenidoğan takımı iki tane alicam ben.. çok bile diyolar olsun kullanirim nolucak ki:)Slm hanımlar bebisleriniz için hastane çıkış setlerinden aldiniz mi. Kimisi alma diyo kimisi de mutlaka al hatta iki tane al diyen bile var
Sizler ne diyosunuz
bende öle düşünüyorum sadece beşik alcam hemde çekmeceli beşiklerden olan.
Slm hanımlar bebisleriniz için hastane çıkış setlerinden aldiniz mi. Kimisi alma diyo kimisi de mutlaka al hatta iki tane al diyen bile var
Sizler ne diyosunuz
amin inşaALLAHbenim boş bi odam var ama çok ıvır zıvır var oraya bi yüklük bi 6 çekmeceli şifonyer yaptırıcam zaten eşimin yiğeninin herşeyi var puset oyun parkı sallanan beşik herşeyi var boş odaya oyun parkını kurucam yatak odasınada sallanan beşiği koyucam bitti :) rabbim o günleri bize nasip edrse tabi
ben almişimm hele 3 aylık hamileydim iyiki büyük almşim:)günaydınn ayrıca kızlar.. peki siz gecelik takımlarınızı nasıl almayı düşünüyosunuz ?
Sezeryanla doğum yapacaklar pijama yerine gecelik alsınlar diyorlar. Çünkü pijamanin alt kısmının lastiği ameliyat yerine gelebiliyormus. Sanırım ikisini almadada fayda varben almişimm hele 3 aylık hamileydim iyiki büyük almşim:)
laciverti felan hiç kullanmadim sakliyorum.
bide gecelik alicam.. elbise gibi bişey.
ben alicam gecelik de.. oda lazim anne sütyeni almişim. 2 tane bide lohusa kilodu da aldim..Sezeryanla doğum yapacaklar pijama yerine gecelik alsınlar diyorlar. Çünkü pijamanin alt kısmının lastiği ameliyat yerine gelebiliyormus. Sanırım ikisini almadada fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?