- 20 Nisan 2015
- 59
- 10
- 8
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
- #1.021
valla ben haidi'den aldım. http://www.haidi.com.tr/ masif yapıyorlar sağlıklı olsun diye aldım. Daha gelmedi takım gelince sizleri haberdar ederim. Ama genel olarak alana kadar inanılmaz ilgililer falan aldıktan sonra sıkıntı, herşey sıkıntı.Ben çilek natura beybi almayı düsünüyorum cok kullanışlı hercekten büyüyen beşik ve 3 kapılı dolap çamaşırlık 3100 tl cekmeceleri çok kullanışlı ve ebatları cok iyi
7.500 TL 'ye aldım bu aradavalla ben haidi'den aldım. http://www.haidi.com.tr/ masif yapıyorlar sağlıklı olsun diye aldım. Daha gelmedi takım gelince sizleri haberdar ederim. Ama genel olarak alana kadar inanılmaz ilgililer falan aldıktan sonra sıkıntı, herşey sıkıntı.
Kesinlikle gecelik çok daha rahat oluyor. 3 yaşında kızım var ekim sonu bir kızım daha olacak allah kısmet ederse. Epidural sezeryan olmuştu doğumum ağrı olduğu için bacaklardan geçir yukarı çek pijams zorluyor tuvalette falan hiç gerek yok en güzeli gecelik. Emzirme özellikliSezeryanla doğum yapacaklar pijama yerine gecelik alsınlar diyorlar. Çünkü pijamanin alt kısmının lastiği ameliyat yerine gelebiliyormus. Sanırım ikisini almadada fayda var
Sizinle günümüz aynı. Bizim kız da çok hareketli. Kıpır kıpır özellikle karpuz ve dondurma yediğim zaman sanki takla atıyor içimde . Doğumdan sonra herhalde en çok bu hissi ozleyecegimkızlar haftası benimle aynı veya yakın olanların bebek hareketleri ne durumda??? benimki çok hareketli maşallah tamam hareket demek sağlık demekte.. ne bileyim merak ettim
Aynen bnmkide öyle oluyor, herhalde erkekler böyleallahım isteyen herkese yasatsın bu duyguyu sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :)
benim oğlusumda hep aşağıya vuruyo wcden cıkamıyorum bazen altıma kaçırcak gibi oluyorum. benimki genelde tekme değilde dirsek popo çıkması gibi oluyo bi taraf sivrilip gidiyo
Aynen bnmkide öyle oluyor, herhalde erkekler böyle
Amin rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin arkadaslar ,plesanta kireclenmesi yasayan varmi aramizda??Neden korkuyorsun ki .Hiç korkma maroton bitiyo ve mesleğine kavusuyorsun.Benim de ara ara belime sancılar vuruyor.Karnim sertkesiyor.Antrenman oluyormuş bunlar.Rabbim kolaylık versin bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?