2015 Ekim Anneleri

SELAM KIZLAR GENE LEKELENMEM GELDİ AÇIK RENK AMA ARADA KIRMIZI KILCAL GİBİ BİŞEYLER VAR DAHA ÖNCE DÜŞÜK TEDAVİSİ GÖRDÜM HASTANEDE YATMISTIM 5 AYLIKKEN ALLAH KORUSUN ŞİMDİDE ERKEN DOĞUM OLMASIN

Ben çilek natura beybi almayı düsünüyorum cok kullanışlı hercekten büyüyen beşik ve 3 kapılı dolap çamaşırlık 3100 tl cekmeceleri çok kullanışlı ve ebatları cok iyi
valla ben haidi'den aldım. http://www.haidi.com.tr/ masif yapıyorlar sağlıklı olsun diye aldım. Daha gelmedi takım gelince sizleri haberdar ederim. Ama genel olarak alana kadar inanılmaz ilgililer falan aldıktan sonra sıkıntı, herşey sıkıntı.

Kizlar merhaba, istanbulda yasiyorum bende ekim annelerindenim evim küçük olduğundan kirk mevludunu disarda yapmak istiyorum simdiden yer arastiyorum.istanbul anadolu yakasi icin bildiginiz yerler var mi?

Sezeryanla doğum yapacaklar pijama yerine gecelik alsınlar diyorlar. Çünkü pijamanin alt kısmının lastiği ameliyat yerine gelebiliyormus. Sanırım ikisini almadada fayda var
Kesinlikle gecelik çok daha rahat oluyor. 3 yaşında kızım var ekim sonu bir kızım daha olacak allah kısmet ederse. Epidural sezeryan olmuştu doğumum ağrı olduğu için bacaklardan geçir yukarı çek pijams zorluyor tuvalette falan hiç gerek yok en güzeli gecelik. Emzirme özellikli

kızlar haftası benimle aynı veya yakın olanların bebek hareketleri ne durumda??? benimki çok hareketli maşallah tamam hareket demek sağlık demekte.. ne bileyim merak ettim
Sizinle günümüz aynı. Bizim kız da çok hareketli. Kıpır kıpır özellikle karpuz ve dondurma yediğim zaman sanki takla atıyor içimde . Doğumdan sonra herhalde en çok bu hissi ozleyecegim

ayy çok güzel hiss bendede oluyor oğlumun hareketleri.. Maşşallah yaa maşallahh:)
çok seviyorum yaa özlüycem..:)
çok mutlu oluyorum.
dün babasi kulagindan karnimi dinliyorduu. vurduu bile

allahım isteyen herkese yasatsın bu duyguyu sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :)
benim oğlusumda hep aşağıya vuruyo wcden cıkamıyorum bazen altıma kaçırcak gibi oluyorum. benimki genelde tekme değilde dirsek popo çıkması gibi oluyo bi taraf sivrilip gidiyo

Aynen bnmkide öyle oluyor, herhalde erkekler böyle

Slm ben de 33 haftalik hamileyim ikinci gebeligim ama yine de korkuyorum.kismetse kizim olacak.sizler bu haftada neler yasiyorsunuz paylasir misiniz

Bazen kendimi heran patlıcak gibi hissediyorum.Bazen de gergin.İzne ayrıldım.Evdeydim.O yüzden rahat geçiyor. Evu işlerini kendimi yormadan yapıyorum.Bebisin kıyafetlerini henüz yıkayıp utulemedum.Benim de 3. Bebisim.iki oğlum vardı sşimdi kiz bekliyorum.Normaldir diğerleri bunu da normal düşünüyorum.Bazı günler doğumun kolay olması için duaları okuorum.Hurma yemeye gayret ediyorum.Magnezyum ve demir damlası kullanıyorum .10 kilo aldım ki bana gore normal diğerlerinde daha fazlaydı .İşte böyle..

Kizlar gunaydin, 35.haftadayim dun nstde sancim cikti serumdan sonra sancim cikmadi fakat dun aksamdan beri adet sancisi gibi agri cekiyorum bu durumu yasayan var mi?

33.haftaya yeni girdim bnmde artık sancılarım artıyor , bebekte çok hareketli hiç durmuyor ev işlerini artık bıraktım çünkü biraz ayakta kalsam hemen sancım oluyor. Dün gece bel ağrım oldu ilk defa , magnezyum çok rahatlatıyor.Onu içince uyuyabildim

Benimde ikinci hamileliğim kısmetse oğşum kendi doğum tarihimde gelicek 21 ekimde ama erken doğum falan dediler kızımla cok farklı sancılar bulantılar içinde geçti hep

Kizlar son 1 haftadir geceleri belimden karnima agri vuruo bugun dr a gittim hersey normal gorunuo bi tek kurban bayraminda gelebilir dedi korkuorum ben ya

Neden korkuyorsun ki .Hiç korkma maroton bitiyo ve mesleğine kavusuyorsun.Benim de ara ara belime sancılar vuruyor.Karnim sertkesiyor.Antrenman oluyormuş bunlar.Rabbim kolaylık versin bize.

Neden korkuyorsun ki .Hiç korkma maroton bitiyo ve mesleğine kavusuyorsun.Benim de ara ara belime sancılar vuruyor.Karnim sertkesiyor.Antrenman oluyormuş bunlar.Rabbim kolaylık versin bize.
Amin rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin arkadaslar ,plesanta kireclenmesi yasayan varmi aramizda??

Merhaba kızlar bzde 33+2 deyiz ve felaket bel ağrısı çekiyorum ayrica ara ara karnim sertlesiyo ve tuvaletim varms gbi hissediyorum snra geçiyo bu normal mi bu haftada? Oglusum olucak inşallah perşembe günü kontrolüm var o zmna kdr doğurmam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…