2015 Ekim Anneleri

Kizlar merhaba,
36+3teyim bugün doktora gittiğimde ntsde sancim cikti ve 2 cm acilmam varmis her an gelebilir diye eve gönderdiler sancilari evde cek diye.basina böyle gelen varmi? Çok şiddetli agrim yok ama

Kizlar merhaba,
36+3teyim bugün doktora gittiğimde ntsde sancim cikti ve 2 cm acilmam varmis her an gelebilir diye eve gönderdiler sancilari evde cek diye.basina böyle gelen varmi? Çok şiddetli agrim yok ama
Canm nasl sancilarin tarif edermisin adet agrisi gbimi

Beklemekte fayda var.sen yine de temkinli ol.gerçek sancı da olabilir.yalancı da.Allah kolaylık versin.

Evet adet sancisi gibi sanciyla birlikte gobegim tas gibi oluyor.
Bi iki gundur benimde adet sancisna bnzer sancilarim var bugun biraz daha artti gibi gobegim cok tas gibi olmuyor ama karnm biyerr toplaniyor senle gunumuz ayni 36+3 benmde canm bebegin hareketleri nasl

Bi iki gundur benimde adet sancisna bnzer sancilarim var bugun biraz daha artti gibi gobegim cok tas gibi olmuyor ama karnm biyerr toplaniyor snormalenle gunumuz ayni 36+3 benmde canm bebegin hareketleri nasl
Normal gunlere gore biraz daha hareketsiz sanki nst bile ilk defa hareketsizdi sizin nasil

Normal gunlere gore biraz daha hareketsiz sanki nst bile ilk defa hareketsizdi sizin nasil
Benim bugun hareketli herzmaankine gre cok harketli anlam veremedm normalde daha az ve korkup bikac sefer nst girrdigim oldu.. Tok gitseydin nst bi cikkolata yiyip aksi takdirde hareket etmiyo kuzucuklar ☺☺☺

Ben dün girdim nst ye .herşey Normaldir.20 ile 25 arasında idi değerin.bebeğim çok hareketli olduğu zamana denk geldi kalp atışları da 160 ile 170 idi.

Slm kızlar ekim annesi olacaktım ama paşam eylülde gelmek istedi 35+0 doğum yaptım kuzum biraz küçük doğdu ama olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma verdi binlerce şükür,çok zor şeyler yaşadık çooookkk

Ay baya erken olmuş.tansiyon problemimi oldu.kuveze aldılar mi.benim arkadaşın da 35 haftalık doğmuştu.,1 ay juvezde kaldı.şimdi çok iyi ama .size de geçmiş olsun.

Benimde dun kontrolumde 2cm acilmam cikti doktor az kalsin yatiriyodu suni sanci verecekti ben yatmadim bakalm kacgune olur sancimda var ama cok az

Valla bugun cok hareketliyiz nedense bi tuhaflk mi vae bu kadar hareketli olmadgimiz icin aliskn degilim ☺ hareker ettikce karnm aciyor
Can aynı durumdayım o kadar çok ve sert hareket ediyorki canımı yakıyor ve aşagıya çok baskısı var bayram sürprizi yapacak diye aklıma gelmiyor değil:)

Can aynı durumdayım o kadar çok ve sert hareket ediyorki canımı yakıyor ve aşagıya çok baskısı var bayram sürprizi yapacak diye aklıma gelmiyor değil:)
Aynen zaten cuma gunu kazayla doguruyordum doktorum iki cm aciklik oldugunu soyledi kendi tatile cikti ertesi gun dogurtayim seni beni beklemez bayram sonrasina dedi ben korkuma kabul etmedim beklerse bekler artik ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…