- Konu Sahibi Hafizesltn
-
- #1.041
Canm nasl sancilarin tarif edermisin adet agrisi gbimiKizlar merhaba,
36+3teyim bugün doktora gittiğimde ntsde sancim cikti ve 2 cm acilmam varmis her an gelebilir diye eve gönderdiler sancilari evde cek diye.basina böyle gelen varmi? Çok şiddetli agrim yok ama
Evet adet sancisi gibi sanciyla birlikte gobegim tas gibi oluyor.Caasl sancilarin tarif edermisin adet agrisi gbimi
Bi iki gundur benimde adet sancisna bnzer sancilarim var bugun biraz daha artti gibi gobegim cok tas gibi olmuyor ama karnm biyerr toplaniyor senle gunumuz ayni 36+3 benmde canm bebegin hareketleri naslEvet adet sancisi gibi sanciyla birlikte gobegim tas gibi oluyor.
Normal gunlere gore biraz daha hareketsiz sanki nst bile ilk defa hareketsizdi sizin nasilBi iki gundur benimde adet sancisna bnzer sancilarim var bugun biraz daha artti gibi gobegim cok tas gibi olmuyor ama karnm biyerr toplaniyor snormalenle gunumuz ayni 36+3 benmde canm bebegin hareketleri nasl
Benim bugun hareketli herzmaankine gre cok harketli anlam veremedm normalde daha az ve korkup bikac sefer nst girrdigim oldu.. Tok gitseydin nst bi cikkolata yiyip aksi takdirde hareket etmiyo kuzucuklar ☺☺☺Normal gunlere gore biraz daha hareketsiz sanki nst bile ilk defa hareketsizdi sizin nasil
Olabilir canim senlede ayni safaklar bi gun var aramizda ☺☺Rahim doğuma hazırlanıyor kızlar.:)
Valla bugun cok hareketliyiz nedense bi tuhaflk mi vae bu kadar hareketli olmadgimiz icin aliskn degilim ☺ hareker ettikce karnm aciyorBen dün girdim nst ye .herşey Normaldir.20 ile 25 arasında idi değerin.bebeğim çok hareketli olduğu zamana denk geldi kalp atışları da 160 ile 170 idi.
Evet alttan muayenede anladilarAlttan muayene ile mi anladı 2 cm açıklığı.doğum yapanlar buradan paylassalar ne güzel olur hikâyelerini.
Can aynı durumdayım o kadar çok ve sert hareket ediyorki canımı yakıyor ve aşagıya çok baskısı var bayram sürprizi yapacak diye aklıma gelmiyor değil:)Valla bugun cok hareketliyiz nedense bi tuhaflk mi vae bu kadar hareketli olmadgimiz icin aliskn degilim ☺ hareker ettikce karnm aciyor
Aynen zaten cuma gunu kazayla doguruyordum doktorum iki cm aciklik oldugunu soyledi kendi tatile cikti ertesi gun dogurtayim seni beni beklemez bayram sonrasina dedi ben korkuma kabul etmedim beklerse bekler artik ☺☺Can aynı durumdayım o kadar çok ve sert hareket ediyorki canımı yakıyor ve aşagıya çok baskısı var bayram sürprizi yapacak diye aklıma gelmiyor değil:)
Bu arada gunlerimiz ayniymis canmm kim once dogurcak acaba☺☺☺☺Can aynı durumdayım o kadar çok ve sert hareket ediyorki canımı yakıyor ve aşagıya çok baskısı var bayram sürprizi yapacak diye aklıma gelmiyor değil:)
Hadi bakalım haber verelim birbirimize artık devamlı rüyamda bebek ve doğum senaryoları görüyorum heyecan doruktaBu arada gunlerimiz ayniymis canmm kim once dogurcak acaba☺☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?