2015 Ekim Anneleri

Ay bende seni merak ediyorum.normal oldu değil mi cnm.zor muydu.şimdi nasılsın.bebisin nasıl.geçmiş olsun dize.bende bugün Dr daydım.hanfendinin keyfini beklicez herşey normal gorunuyor dedi.

Normaln
Ay bende seni merak ediyorum.normal oldu değil mi cnm.zor muydu.şimdi nasılsın.bebisin nasıl.geçmiş olsun dize.bende bugün Dr daydım.hanfendinin keyfini beklicez herşey normal gorunuyor dedi.
Normal oldu canm persembe cagrmisti doktorum gitmedim bigundaha verdim kendime cuma sabahi giderim sancim gelir belki dedim.persembe hicbi belirtim yoktu aksam 12y e dogru hafif sanci oldu esime ben bugce dogururum sen dinlen dedim uyu bana inanmadi saat 3te uyandm sancim var 5er dakika aralikla basladi hemen birazbekkedim dus falan aldm dua ettim hazirligimi yaptim esim kaldirdim 5-6cm acilma varmis gittigimde acilmada iyiydi ama benden sizlere tavsiye doktorlarinizi dinleyin nst girdim dogumhaneye ben zannediyorum odamda agri cekcem ben girdim dogumhaneye cikamadim :) beni cok bekletmediler dogumu hizlandirdilar cunk bebegim kakasini yapmis simdi kuvozde kontrollerine dikkat et canm doktorunu dinle oyuzden belki dun gelsek boyle olmucakti

Merhabalar. Benim de çok ağrım oluyor bazen. Hatta belim kopacak gibi oluyor. Bir haftadır iki üç dakikaya bir tuvalete gidiyorum. 39+6 günlük hamileyim. Kızımız üç hafta önden gıdıyor. Kilosu dört kilo ikiyüz gram. Geçen ay iki üç damla kanamam olunca doktor erken gelebileceğini söyledi. Biz de bir aydır ha bugün doğdu doğacak diye bekliyorduk. Kardeşlerim günde iki üç defa arayıp doğdu mu diye soruyor. Allah'ım çok zormuş hamilelik. Sanki şeyimden şiş sokuyorlar o kadar ağrıyor çocuk hareket ettikçe. Canım yanıyor. Nefes alamıyorum zaten. Uyuyamıyorum yatamıyorum. Zaten yatırmıyor Elif Zehra'mız. Yana yatsam bile itekliyor küçük boğam.. Bu arada ismini rüyamda gördüm. Ama bilinçaltı rüyasıdır dıye düşünmüştüm. Rüyadan iki üç gün sonra bir arkadaşım gelmişti bir sürü bebek hediyesi almış gelmiş. İsmini ne koyacaksınız dıye sorunca eşime baktım. Tam cevap verecektik ki Zehra mı olacak dıye sordu. Kafama dank etti. Biz elif diye düşünmüştük. Ve rüyayı hafife almıştım. O an anladım bunun bir mesaj olduğunu.
beklemedeyiz biz hala. Bebişimizin geleceği yok. Tabi kardeşim sabah mesaj attı doğum oluyordu diye. Bugün olacak sanırım dedi. Ama ben dün olmasını çok istemiştim. Ne güzel onuncu ayın onuncu günü doğmuş olurdu.
sanırım uzun yazdım kusura bakmayın.
Midem yanıyor . Sürekli yanma var. Sanki tüm organlarımı cayır cayır yakan bir ateş var içimde. Ayrıca bır aydır midem çok bulanıyor. Hatta hamileliğimin ilk zamanlarında bir kere bile kusmayan ben don bir aydır kaç kere kustum. Normal mi sizce bu.??? Normal doğum istiyorum lütfen kolay bir doğum için dua eder misiniz bana.

Canım merhaba inşallah normal doğum yaparsın dua edeceğim sana.bende bir hafta önce bugün normal doğum yaptım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Merhabalar. Doktorum bugün yatış verdi. Yarın sabah sezeryan oluyorum
o kadar çok o kadar çok istemiştim ki normal doğumu..
çok üzülüyorum.
bebeğimin baş çevresi büyük. Ayrıca en son bir hafta önce dört kilonun üzerindeydi. Bugün sordum kilosunu bakmıcam dedi. Ama baktı ve bu sefer de söylemedi, doktorum harika bir doktor bu arada. Bana hep normal doğum taraftarı olduğunu söyledi. Hakikatten de öyle biri, ama bebek bize çok sorun yaratacak mecburuz ameliyata dedi.

üç haftadan beri suni sancıyla yapalım diyorum bebek çok iri çok riskli dedi. Sırf öyle dedi diye başka doktora gittim o da suni sancı çok riskli dedi.
Dua ediyorum her şey yolunda gitsin. Yarın sabah Elif Zehra'mız geliyor..

Hayirli olsun arkadaslar ins hepiniz aliesiniz yavrularinizi kucaginnizza bn aldim cok sukur simdi gazla sutle mamayla ugrasiyoruz sutum yetmiyo mama veriyoruz dr 30 cc yeter diyo ama yetmiyo ciglik ciglik agliyo bi 30 cc daha veriyorum mecburen napacam bilemedim daha 6 gunluk kizim

Canım benim üzülme normal olmayacak diye hakkında böylesi hayırlıymış Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin şimdiden geçmiş olsun hayırlı doğumlar doğumdan sonra kendini iyi hissettiğinde haber ver bekliyorum

Canım merhaba benim de bebeğim 8 günlük bende msma veriyorum 60 veriyorum hem de anne sütü de alıyor inşallah sütlerimiz bol olur da mamayı bırakırız

Allah razı olsun. İnşallah güzel olur. Çok güzel moral oldunuz çok teşekkür ederim. Yazıcam inşallah.

Canım merhaba benim de bebeğim 8 günlük bende msma veriyorum 60 veriyorum hem de anne sütü de alıyor inşallah sütlerimiz bol olur da mamayı bırakırız
Aynen ya ins canim sutumuz bol olur dr 30 yeter dedi ama yetmiyoavaz avaz bagiriyo bnde bi 30 daha veriyorum mecburen korktum bi terslik olur diye ama normal demekki

Merhabalar doğum yapan annelerimiz gözünüz aydın. Benimde son iki haftam kaldı şu anda normal doğum gözüküyor. İnşallah bir değişiklik olmaz ben de normal istiyorum. Hepimize kolay doğumlar olsun  

Amin canm insallah hayrlisiyla hepimiz atlatiriz. Iyi senin yine agrin var benm gunum dolmak uzre aman aman bi agri yasamiyorum cok hafif rahatsz bile etmiyor sancimizin gelmeye niyeti yok
Ayy canım ya inşallah hayirli zamanda kavusursun yavruna. bnm ki de ağrı sancı değilki kaburgalarimi kırdı velet ona dayanamiyorum artik 38 haftam btck ama hergün ağlayarak uyaniyorum kaburgalarim diye ki sanırım bu doğum belirtisi fln degil ama doğurmak istiyorum artık yha

Sağol canım benim inşallah. Allah im tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inşallah aratmasin kimseye..
Allah razi olsun canm benim nolursun duanda eksik etme cok ugrasiyoruz tup bebege baslicaz bu ay sonu.. Allahim kolaylikla dogurmani nasip etsin insaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…