Ben biseyler hisseder gibiyim..bazan bagirsaklarima baski yapiliyo bazan gobegin az asagsinda su dalgasi geliyo gibi..acaba bunlar bebeklerin hareketi mi..Yaa bende diyorum bende mi bi sorun var
Normalde 3,5 ayda belli oluyo ama benimkiler 14.haftada hala gostermemislerdi.Kızlar bende ikizlerime hamileyim bu Cumartesi kontrolüm var 12+4 olcam sizce cinsiyet belli olur mu
Benim bildigim 15 dk yuruyosun 45 degil zaten kutunun icindede yaziyor ben oyle yapiyodum benim 12. Haftada dr kestiCrinone Jel kullananlar, transferden hemen sonraki dönemde jeli koyduktan sonra 45 dk yürüyüş yapmamız gerektiğini söylemişti doktorum. 16.haftada hala kullanıyorum, yine yürüyüşe devam etmeli miyiz acaba. önceki sayfa mesajlarınızda bundan hiç bahsetmemişsiniz.
Bebegin pozisyonuna gore ogrenebilirsin ben 12+3 de dr biri kiz biri erkek benziyor 16 haftada kesin soylerim demisti biri kiz biri erkek buyuk kizimdada 13 haftalikken ogrenmistimKızlar bende ikizlerime hamileyim bu Cumartesi kontrolüm var 12+4 olcam sizce cinsiyet belli olur mu
Benim 11+5 te belli oldu giderken çikolata yeKızlar bende ikizlerime hamileyim bu Cumartesi kontrolüm var 12+4 olcam sizce cinsiyet belli olur mu
Amin canim. Tesekkurederim. Dualara ihtiyacim var..Ah canim cok zor geciriyomussun. Rabbim senin hamileligini kolaylastirsin zorlastirmasin. Benimde 3.hafta baslayip 14.haftada azaldi cok sukur. Insallah senikide kesilir.
Ben duş aldığımda bebek yağı kullanıyorum. Akşamları da lierac sürüyorum ama has zeytinyağı alfim ona başlayacam bu araKızlar karniniz catlamasin die birşey kullanmaya başladınız mi
Kimse yok mu nerelerdesiniz... nasıl gidiyor..
Benim doktorum 12. Haftada ikiside kıza benziyo dedi. 13. Haftada biri oğlana benziyo dedi. Yani benziyor diyorlar hep 16. Haftada kesinleşir dediler bana. Bu cuma gidicem bakalimKızlar bende ikizlerime hamileyim bu Cumartesi kontrolüm var 12+4 olcam sizce cinsiyet belli olur mu
Canım ben mustelanın çatlak kremi ni kullanıyorum. Biraz pahalı ama işe yarayacağını soyledilerKızlar karniniz catlamasin die birşey kullanmaya başladınız mi
Günaydın arkadaşlar, siz bebeklerin hareketlerini hangi haftada hissetmeye başladınız, nasıl bişey oluyo acaba... ikisinin de hareket ettiğinden nasıl emin olabiliriz. ikili testte biri karnımın sağında diğeri solunda demişlerdi.. sizde de bebeklerin yerleşmeleri öyle mi?
Canim ben de hissetmiyorum hala burun tikanikligu aynen bende de var gece horluyorum eşim uyandiriyo o derece..gündüz nefes alırken fosur fosur nefes aluyorum ben geçen hafta Salı kontrole gittim cinsiyetleri 2 erkek olarak kesinlesti.gecen hafta 16ydim bende senin de kesinleşir. .çok yoruldugumda karnimda sertleşme oluyo bi de ıgne batmasi şeklinde ağrılarım var..ilaç ne kullaniyosun benim.burnum kanama ya başladığı için doktor kan ilacı verdi kramp girmeye başladı onu da söyledim ona da magnezinc diye bi ilaç verdi bir de elevit kullaniyorum bakalimm kaç kilo aldin ben 6 kilo almisimBen buradayım cnm. Uzun bi aradan sonra geldim.. dugunumuz vardı. 16. Haftaya geldik. Büyüyoruz yavaş yavaş. Bu cuma kontrolüm var. Bakalım ıyiler mi cinsiyetleri belli olacak mı. Bide benim son 1 haftadır Burnum tıkalı ve geçmiyo.. ben hala hissetmiyorum bebekleri sen hissediyor musun
Benimkiler altli üstlu 17.haftadayim hareketlerini hissetmiyorum dahaBenimkiler de biri sagda biri solda...
Canım ben mustelanın çatlak kremi ni kullanıyorum. Biraz pahalı ama işe yarayacağını soylediler
Canım ben mustelanın çatlak kremi ni kullanıyorum. Biraz pahalı ama işe yarayacağını soylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?