2015 ekim ayinda ikiz bebek sahibi olacak anneler..

Benim bildigim 15 dk yuruyosun 45 degil zaten kutunun icindede yaziyor ben oyle yapiyodum benim 12. Haftada dr kesti

Ben 16 haftalikta hissettim ilk halada ara ara cok derinlerden cok kucuk pitptlar hissediyorum tam tekmeleri 20 haftadan sonra hissediliyor eger ilk hamileliginse anlamak biraz daha zor oluyor benim ikinci oldugundan cabuk farkettim insan biran once varligini hissetmek istiyor ben kizim dogacaginda artik karnimdaki hareketlerini hissedemiyecegim icin uzuluyodum cok degisik bir duygu Allah herkese nasip etsin

Kızlar bende ikizlerime hamileyim bu Cumartesi kontrolüm var 12+4 olcam sizce cinsiyet belli olur mu
Bebegin pozisyonuna gore ogrenebilirsin ben 12+3 de dr biri kiz biri erkek benziyor 16 haftada kesin soylerim demisti biri kiz biri erkek buyuk kizimdada 13 haftalikken ogrenmistim

Ah canim cok zor geciriyomussun. Rabbim senin hamileligini kolaylastirsin zorlastirmasin. Benimde 3.hafta baslayip 14.haftada azaldi cok sukur. Insallah senikide kesilir.
Amin canim. Tesekkurederim. Dualara ihtiyacim var..

cevaplarınız için teşekkürler çok heyecanlıyım gönlümden geçen 1 kız 1 erkek ama tabi herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olmaları.cumartesi öğrenmiş olursam buraya yazarım:)

Kimse yok mu nerelerdesiniz... nasıl gidiyor..

Ben buradayım cnm. Uzun bi aradan sonra geldim.. dugunumuz vardı. 16. Haftaya geldik. Büyüyoruz yavaş yavaş. Bu cuma kontrolüm var. Bakalım ıyiler mi cinsiyetleri belli olacak mı. Bide benim son 1 haftadır Burnum tıkalı ve geçmiyo.. ben hala hissetmiyorum bebekleri sen hissediyor musun

Kızlar bende ikizlerime hamileyim bu Cumartesi kontrolüm var 12+4 olcam sizce cinsiyet belli olur mu
Benim doktorum 12. Haftada ikiside kıza benziyo dedi. 13. Haftada biri oğlana benziyo dedi. Yani benziyor diyorlar hep 16. Haftada kesinleşir dediler bana. Bu cuma gidicem bakalim

Benimkiler de biri sagda biri solda...

Canim ben de hissetmiyorum hala burun tikanikligu aynen bende de var gece horluyorum eşim uyandiriyo o derece..gündüz nefes alırken fosur fosur nefes aluyorum ben geçen hafta Salı kontrole gittim cinsiyetleri 2 erkek olarak kesinlesti.gecen hafta 16ydim bende senin de kesinleşir. .çok yoruldugumda karnimda sertleşme oluyo bi de ıgne batmasi şeklinde ağrılarım var..ilaç ne kullaniyosun benim.burnum kanama ya başladığı için doktor kan ilacı verdi kramp girmeye başladı onu da söyledim ona da magnezinc diye bi ilaç verdi bir de elevit kullaniyorum bakalimm kaç kilo aldin ben 6 kilo almisim

Kizlar yarin 15. Haftama giriyorum.ve ben hala kusuyorum. Bitmedi bu kusmalar deli olmak uzereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…