2015 ekim ayinda ikiz bebek sahibi olacak anneler..

Karın çevrelerimizi ölcuyomusunuz ben geçen hafta olctugumde 100 cm di dün 104 olmuş

17.haftadayin hala kusuyorum ikiz olduğu için geç bitecek sanirim
Ya canim nir de ben cok fazla bisey yiyemiyorum. Yedigimi de cikariyorum. 5. haftamda basladi. Serumlar mi yemedim neler neler...emedur fitilden tut premesin ilaclara kadar hicbirsey fayda etmedi. Cubuk krekermis vs hicccbirseyy. Tukendim artik kusmaktan... sabah sadece azcik ekmekle domates biber falan yiyebiliorum onu da felaket cikardim. Bitti midede birsey kalmadi simdide afedersin yemyesil safra cikariyorum... napcgimi sasirdim. Birde asiri halsizlik var devamli yatmak istiyorum. Kusmak butun direncim bitirdi.
Sende de boyle agir mi geciyor?

Benim doktorum 12. Haftada ikiside kıza benziyo dedi. 13. Haftada biri oğlana benziyo dedi. Yani benziyor diyorlar hep 16. Haftada kesinleşir dediler bana. Bu cuma gidicem bakalim
hayırlısı olsun canım bende gittim 12+4 de doktorumuz çok erken kesin olmadan bişey söylemek istemiyorum dedi.ama eşim dr olduğu için birisinin pipisini gördüm ama çok küçüktü dedi.bakalım hayırlısı.diğer kontrol 2 hafta sonra.cinsiyetleri ne olursa olsun önemli değil ama ben onlar için bişeyler almaya başlamk istiyorum çok cici şeyler var:)tabi gönlümden geçen 1 kız 1 erkek.rabbim herkesin gönlüne göre versin

Yok bu kadar ağır geçmiyor ben ssabah aç karnına yeni safra kusuyorum.gun içerisinde bulantim var ama kusmuyorum ilk zamanlar bende domates peynirle yaşıyodum resmen şu an bulantim gün içinde hafif olduğu için yiyorum çok yiyorum hatta 6 kilo aldim

Bende horluyorum ve agzimin suyu akıyor. Geceleri neredeyse hiç uyuyamiyorum. Sürekli Burnum tıkalı. Gündüzleri bişey yok. Benim kaburgam çok batiyo. Ve Karnım taş gibi. Burun kanaması bendede var. Ayak kasilmalarida. Bu cuma hepsini sorucam doktora. Ben coraspirin progestan ve decavit kullanıyorum. Kilolu hamile kaldım ben. 78 kilo idim. Tüp bebek ilaçları sisirdi beni. Şimdi 82 oldum. 4 kilo aldım. Ama herkes karnin sivrildi diyo. Cinsiyetlerini çok merak ediyorum cuma gelsin artık.

Kizlar yarin 15. Haftama giriyorum.ve ben hala kusuyorum. Bitmedi bu kusmalar deli olmak uzereyim.
Kizlar yarin 15. Haftama giriyorum.ve ben hala kusuyorum. Bitmedi bu kusmalar deli olmak uzereyim.

Ben şanslı annelerdenim. 16. Haftadayım ve şimdiye kadar bir kere bile kusma dim. Midem de bulanmadi. Kusma çok zordur. Allah yardimcin olsun cnm

Benim gönlümden geçen iki kız canım. Onları cicili bicili giydirmek istoyorum. Tabi rabbim en iyisini bilir. Sağlıklı olsunlarda.

Benim gönlümden geçen iki kız canım. Onları cicili bicili giydirmek istoyorum. Tabi rabbim en iyisini bilir. Sağlıklı olsunlarda.
Ayy bende 2 kız istiyordum rüyamda da ikiz kızlar görmüştüm hamile olduğumu öğrenmeden önce ikiz oğluslarim. Olacak şimdi. ..herseyin. hayırlısı canimmm

Evet cnm herseyin hayırlısı
Ayy bende 2 kız istiyordum rüyamda da ikiz kızlar görmüştüm hamile olduğumu öğrenmeden önce ikiz oğluslarim. Olacak şimdi. ..herseyin. hayırlısı canimmm
.

herseyin hayırlısı cnm bende rüyamda hep erkek bebek görüyorum. Mavi kıyafetler alıyorum . Bakalım benimkiler ne olacak..

Ben 12. Haftada gittiğimde 2 side kıza benziyo, 13. Haftada gittiğimde sanki biri erkek gibi dedi. Yani kesin değil. Cuma günü gidicem bakalim. O zaman kesinleşir artık.
Bende bugün gittim biri kesin kız diğeri erkek gibi dedi ama bu kendi Dr um değil devlette gittim cihazı eskiydi

Bende bugün gittim biri kesin kız diğeri erkek gibi dedi ama bu kendi Dr um değil devlette gittim cihazı eskiydi
Cinsiyet belirlemede ultrason kalitesi çok önemli cnm. Bide bana çikolata ye öyle git dediler. O zamn bebekler daha çok hareket ediyormuş

Cinsiyet belirlemede ultrason kalitesi çok önemli cnm. Bide bana çikolata ye öyle git dediler. O zamn bebekler daha çok hareket ediyormuş
evet cihaz kalitesi çok önemliymiş ama benim özeldeki kontrolüm ay sonunda sabredemedim:)senin de cuma günü haberlerini bekliyoruz...

Kizlarrr.... heyecandan uyuyamiyorum. . Neredeyse 1 ay aradan sonra bugün doktora gidicez ve kuzularimi görucem☺☺çok özledim cokkk. Bugün 16. Haftayı bitirdik. Büyük ihtimalle cinsiyetleri belli olacak. Randevum akşam 7 de. Of saatler çabuk geçsin ya...

Hadi bakalım Allah gönlüne göre versin

bugün hem kandil hem cuma Allah inşallah gönlüne göre verir

merhaba bayanlar öncelikle hepinize hayırlı kandiller diliyorum sayfayı bu gün gördüm 9 yaşında bir kız annesiyim Allah nasip ederse ikiz annesi de olacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…