17.haftadayin hala kusuyorum ikiz olduğu için geç bitecek sanirimKizlar yarin 15. Haftama giriyorum.ve ben hala kusuyorum. Bitmedi bu kusmalar deli olmak uzereyim.
Ya canim nir de ben cok fazla bisey yiyemiyorum. Yedigimi de cikariyorum. 5. haftamda basladi. Serumlar mi yemedim neler neler...emedur fitilden tut premesin ilaclara kadar hicbirsey fayda etmedi. Cubuk krekermis vs hicccbirseyy. Tukendim artik kusmaktan... sabah sadece azcik ekmekle domates biber falan yiyebiliorum onu da felaket cikardim. Bitti midede birsey kalmadi simdide afedersin yemyesil safra cikariyorum... napcgimi sasirdim. Birde asiri halsizlik var devamli yatmak istiyorum. Kusmak butun direncim bitirdi.17.haftadayin hala kusuyorum ikiz olduğu için geç bitecek sanirim
O benim aklima gelmedi acikcasi. Ama.buyudugunu hissediyorum. Disardan belli artik.Karın çevrelerimizi ölcuyomusunuz ben geçen hafta olctugumde 100 cm di dün 104 olmuş
hayırlısı olsun canım bende gittim 12+4 de doktorumuz çok erken kesin olmadan bişey söylemek istemiyorum dedi.ama eşim dr olduğu için birisinin pipisini gördüm ama çok küçüktü dedi.bakalım hayırlısı.diğer kontrol 2 hafta sonra.cinsiyetleri ne olursa olsun önemli değil ama ben onlar için bişeyler almaya başlamk istiyorum çok cici şeyler var:)tabi gönlümden geçen 1 kız 1 erkek.rabbim herkesin gönlüne göre versinBenim doktorum 12. Haftada ikiside kıza benziyo dedi. 13. Haftada biri oğlana benziyo dedi. Yani benziyor diyorlar hep 16. Haftada kesinleşir dediler bana. Bu cuma gidicem bakalim
Yok bu kadar ağır geçmiyor ben ssabah aç karnına yeni safra kusuyorum.gun içerisinde bulantim var ama kusmuyorum ilk zamanlar bende domates peynirle yaşıyodum resmen şu an bulantim gün içinde hafif olduğu için yiyorum çok yiyorum hatta 6 kilo aldimYa canim nir de ben cok fazla bisey yiyemiyorum. Yedigimi de cikariyorum. 5. haftamda basladi. Serumlar mi yemedim neler neler...emedur fitilden tut premesin ilaclara kadar hicbirsey fayda etmedi. Cubuk krekermis vs hicccbirseyy. Tukendim artik kusmaktan... sabah sadece azcik ekmekle domates biber falan yiyebiliorum onu da felaket cikardim. Bitti midede birsey kalmadi simdide afedersin yemyesil safra cikariyorum... napcgimi sasirdim. Birde asiri halsizlik var devamli yatmak istiyorum. Kusmak butun direncim bitirdi.
Sende de boyle agir mi geciyor?
Bende horluyorum ve agzimin suyu akıyor. Geceleri neredeyse hiç uyuyamiyorum. Sürekli Burnum tıkalı. Gündüzleri bişey yok. Benim kaburgam çok batiyo. Ve Karnım taş gibi. Burun kanaması bendede var. Ayak kasilmalarida. Bu cuma hepsini sorucam doktora. Ben coraspirin progestan ve decavit kullanıyorum. Kilolu hamile kaldım ben. 78 kilo idim. Tüp bebek ilaçları sisirdi beni. Şimdi 82 oldum. 4 kilo aldım. Ama herkes karnin sivrildi diyo. Cinsiyetlerini çok merak ediyorum cuma gelsin artık.Canim ben de hissetmiyorum hala burun tikanikligu aynen bende de var gece horluyorum eşim uyandiriyo o derece..gündüz nefes alırken fosur fosur nefes aluyorum ben geçen hafta Salı kontrole gittim cinsiyetleri 2 erkek olarak kesinlesti.gecen hafta 16ydim bende senin de kesinleşir. .çok yoruldugumda karnimda sertleşme oluyo bi de ıgne batmasi şeklinde ağrılarım var..ilaç ne kullaniyosun benim.burnum kanama ya başladığı için doktor kan ilacı verdi kramp girmeye başladı onu da söyledim ona da magnezinc diye bi ilaç verdi bir de elevit kullaniyorum bakalimm kaç kilo aldin ben 6 kilo almisim
Kizlar yarin 15. Haftama giriyorum.ve ben hala kusuyorum. Bitmedi bu kusmalar deli olmak uzereyim.
Kizlar yarin 15. Haftama giriyorum.ve ben hala kusuyorum. Bitmedi bu kusmalar deli olmak uzereyim.
hayırlısı olsun canım bende gittim 12+4 de doktorumuz çok erken kesin olmadan bişey söylemek istemiyorum dedi.ama eşim dr olduğu için birisinin pipisini gördüm ama çok küçüktü dedi.bakalım hayırlısı.diğer kontrol 2 hafta sonra.cinsiyetleri ne olursa olsun önemli değil ama ben onlar için bişeyler almaya başlamk istiyorum çok cici şeyler var:)tabi gönlümden geçen 1 kız 1 erkek.rabbim herkesin gönlüne göre versin
Ayy bende 2 kız istiyordum rüyamda da ikiz kızlar görmüştüm hamile olduğumu öğrenmeden önce ikiz oğluslarim. Olacak şimdi. ..herseyin. hayırlısı canimmmBenim gönlümden geçen iki kız canım. Onları cicili bicili giydirmek istoyorum. Tabi rabbim en iyisini bilir. Sağlıklı olsunlarda.
senin de hala belli değilmi canım.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahBenim gönlümden geçen iki kız canım. Onları cicili bicili giydirmek istoyorum. Tabi rabbim en iyisini bilir. Sağlıklı olsunlarda.
.Ayy bende 2 kız istiyordum rüyamda da ikiz kızlar görmüştüm hamile olduğumu öğrenmeden önce ikiz oğluslarim. Olacak şimdi. ..herseyin. hayırlısı canimmm
Ayy bende 2 kız istiyordum rüyamda da ikiz kızlar görmüştüm hamile olduğumu öğrenmeden önce ikiz oğluslarim. Olacak şimdi. ..herseyin. hayırlısı canimmm
senin de hala belli değilmi canım.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Bende bugün gittim biri kesin kız diğeri erkek gibi dedi ama bu kendi Dr um değil devlette gittim cihazı eskiydiBen 12. Haftada gittiğimde 2 side kıza benziyo, 13. Haftada gittiğimde sanki biri erkek gibi dedi. Yani kesin değil. Cuma günü gidicem bakalim. O zaman kesinleşir artık.
Cinsiyet belirlemede ultrason kalitesi çok önemli cnm. Bide bana çikolata ye öyle git dediler. O zamn bebekler daha çok hareket ediyormuşBende bugün gittim biri kesin kız diğeri erkek gibi dedi ama bu kendi Dr um değil devlette gittim cihazı eskiydi
evet cihaz kalitesi çok önemliymiş ama benim özeldeki kontrolüm ay sonunda sabredemedim:)senin de cuma günü haberlerini bekliyoruz...Cinsiyet belirlemede ultrason kalitesi çok önemli cnm. Bide bana çikolata ye öyle git dediler. O zamn bebekler daha çok hareket ediyormuş
Hadi bakalım Allah gönlüne göre versinKizlarrr.... heyecandan uyuyamiyorum. . Neredeyse 1 ay aradan sonra bugün doktora gidicez ve kuzularimi görucem☺☺çok özledim cokkk. Bugün 16. Haftayı bitirdik. Büyük ihtimalle cinsiyetleri belli olacak. Randevum akşam 7 de. Of saatler çabuk geçsin ya...
bugün hem kandil hem cuma Allah inşallah gönlüne göre verirKizlarrr.... heyecandan uyuyamiyorum. . Neredeyse 1 ay aradan sonra bugün doktora gidicez ve kuzularimi görucem☺☺çok özledim cokkk. Bugün 16. Haftayı bitirdik. Büyük ihtimalle cinsiyetleri belli olacak. Randevum akşam 7 de. Of saatler çabuk geçsin ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?