2015 ekim ayinda ikiz bebek sahibi olacak anneler..

merhabalar kızlar... öncelikle aramıza yeni katılanların da bebekleri hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun inşallah....ün doktora gittim en başından beri bebeğimin biri bir hafta geriden geliyordu bunu doktor ilk ay söyledi sonrada üzerinde durmadı zaten.. doktor umursamayınca bizde ikizlerden biri kilo olarak az oluyor diye düşünerek kafaya takmadık....bebeklerim altlı üstlü duruyor karnımda alt taraftaki sağıma daha yakın üstteki göbek deliğime yakın... üstteki bebeğim daha küçük 2 hafta önce küçüğüme erkek deyip pipisini gösteren doktorum dün aynı bebeğe kız dedi... diğer büyük olana ise hiç bişey demedi bana tuhaf geldi bu durum... birde küçüğüme net konuşmadan bu bebek ufak olduğu için gelişmesinde anormallik olabilir vs. dedi yurt dışında yapılan kan testini yaptırın hatta hastane ve doktor ismide verdi... aklım çok karıştı moralim çok bozuldu tüp bebek doktorum bu adam 2 muayenede bir 300 lira alıyor bizden maddi olarak tüp bebekti ilaçlardı muayenelerdi çok yıprandık manevi olarakta çok seviniyorduk... 2 haftadır Rabbim gönlümüze göre bir erkek bir kız verdi diye ama şimdi doktorun bu söyledikleri ve cinsiyet konusundaki tutarsızlıkları bir yana acaba maddi olarak sömürülmek içinmi bu test diye aklımız karıştı şimdi...(((((. ankarada olan arkadaşlar doktor olarak birini önerebilirseniz çok sevinicem moralim çok bozuk nasıl güvenicez bu doktorlara doktorum doğum için başka hastaneye geleceğini tabi ekstra ücretle ama 2 hastaneden birini ( güven yada hrs) seçmemi söyledi tabii ikisinde de doğum 5 bin 6 bin den başlıyor iyice güvenim kırıldı kızlar ne olur bir akıl verin

İnsallah herşey yolundadır baştan beri anlamamismi bi terslik varsa bile baştan beri geriden geliyor diyorsun Rabbim dr da hayirlisini versin benimde tüp beni dr çok pahalı 300 tl bu ay BiDe ayrıntılı ultrason için 700tl istediler ben dr degisiyorum zaten dr doğum parasını karsilayamam valla somurulmek.İ dersin i nsafsizlikmi bu kadarda olmaz 320 tl aynı ayrıntılı ultrasonu cektiricem Allah eblatlarimizi hayırlısıyla sağlıkla kuc/agimiza almayı nasip etsin iinşallah

merhaba bayanlar öncelikle hepinize hayırlı kandiller diliyorum sayfayı bu gün gördüm 9 yaşında bir kız annesiyim Allah nasip ederse ikiz annesi de olacağım :)

hayırlı olsun cnm. Allah kucağına almayi nasip etsin inş ☺

Canım cinsiyetin değişmesi normal çünkü 16. Haftaya kadar yanılma oranı çok yüksek.bizim doktorumuzda yurt dışına giden kanı istedi bizde araştırdık kadın doğumcu arkadaşlarımıza sorduk gerekli olduğuna karar verip kanı verdik haftaya sonucu gelecek. Bence sende Dr una güvenmelisin

Arkadaşlar bilimsel araştırmalara göre ikili ve üçlü test ikizlerde çok anlamlı değil benimde ikili testim iyi çıktı ama yinede %99.8 olan harmony için kan verdim.tabiki herkesin kendi kararı

Ogrendinmi cinsiyet lerini inşallah herşey yolundadir

Kızlar. .. Herkese hayırlı kandillerr. Buz bu aksam doktora gittik. Benim kuzularim çok büyümüş☺her ikisi de aynı kiloda 178 gr. Olmuşlar doktor birinin kız olduğunu söyledi. Diğeri gene gostermedi. Ellerini bacaklarının arasına tuttu. Sakladı bizden. .10 gun sonra gelin dedi gene. Bakacak o zmn. 4 lü tarama yaptı. Onun sonucu da bu hafta çıkacak. Magnezyum kalsiyum kan ve vitamin ilacı verdi. Burnum un tıkanıklığı içinde deniz suyu. Yavrularımi gördüm ya dünyalar benim oldu. Nasıl hareketlilik. . Allah kucağımiza aldığımızida gostersin inş

merhaba bahçecide ayrintili bana da 790 tl dediler
sen 320 tl ye nerde yaptiricaksin acaba ?

merhaba bahçecide ayrintili bana da 790 tl dediler
sen 320 tl ye nerde yaptiricaksin acaba ?
Yenibosnada nisa hastanesine yaptıracağım peritonoloji uzmanı cekiyo randevu al ben dün aradım 27sine boş zaman vardı ikiz olunca 320 peşin istiyoalr tek olsa daha ucuz hala bahceciyemi devam ediyorsun ben bu ay türkiye hastanesine gecicem çünkü doğum parasida çok fazla karsilayamam turkiye hastanesindeki dr daha önce giden yakımlarım var memnunlar hemde yeni dogan bakım ünitesi var inşallah gerek kalmaz ama olması lazim ne olur ne olmaz

Hayirli ugurlu.olsun gozun aydin... gercekten cok ozleniyor ya... 1 ay coook uzun bir sure...
Ben de dun gordum kuzularimi. Veeee cinsiyetleri ogrendim.
Hem oglum hem kizim olacak insaAllah...
Allahim nasil mutluluk... Rabbim hepimize hayirlisini gostersin... Hepimizin mutluluguna mutluluk katsin... Isteyen tum kardeslerime de versin insaAllah..

Ay ne güzel canım gormuss un bebekleri ben Enson 5 mayista gördüm tekrar görmek. ICIN sabirsizlaniyorum haftaya gitcez inşallah. .hareketlerini hisseduyomusun ben halam hissetmiyorum da

Cnm ne güzel. .. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş. Isteyen herkese nasip etsin. Seninkiler kaç gr olmuşlar

Ay ne güzel canım gormuss un bebekleri ben Enson 5 mayista gördüm tekrar görmek. ICIN sabirsizlaniyorum haftaya gitcez inşallah. .hareketlerini hisseduyomusun ben halam hissetmiyorum da

Yok cnm hissetmiyorum hala. Doktorum 20. Haftaya kadar hissetmemen normal dedi. O yüzden takmiyorum kafama artık. Sen hissediyor musun

Cnm ne güzel. .. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş. Isteyen herkese nasip etsin. Seninkiler kaç gr olmuşlar

Amin cnm insaAllah. 100 gr. ciktilar cnm yanlis hatirlamiyorsam. Her gittigimde o guzel kalplerinin sesini duymak apayri bir heyecan. Dr.um gayet iyi dedi.
Birde ben cok sıkıntili gecirdigim icin gebeligimi, (yani kusarak, serumlar alarak falan) 9 kg vermistim. 3 kg geri almisim. Guzel dedi dr. cok almamaya bak iyi boyle dedi. Mide bulantilarim hala gecmedi. Eskisi gibi gunde 20 kez kusup serum almasam da yinede halsizlik ve bulantilar devam ediyor. Ne zaman gececek bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…