Burun kanaması üstüne bide dış eti kanaması bende çok oluyordu calsiyum verdi Dr bide süt ve süt ürünlerini tüketmek lazım tetanos aşısında dün yaptırdım illa yaptır ne olur ne olmaz küçücük bir iğne ağrısı bile 2 günde geçerNe güzel masallah..canım. haftalarımız ayni sanırım tetanos asisi yaptiracakmisin bi de burnum kaniyo benim sende oluyormu
Benimde ayalarim bileklerim çok şişiyor ayakta fazla kalınca shrek donuyomKızlar benim sağ ayağım ve elimde özellikle şişlik oluuo sizde de oluyomu neler yapıyorsunuz oluyor sa
Canim bugün yaptirdim tetanos aşısını. Fazla bi ağrım yok bakalım inşallah böyle devam ederBurun kanaması üstüne bide dış eti kanaması bende çok oluyordu calsiyum verdi Dr bide süt ve süt ürünlerini tüketmek lazım tetanos aşısında dün yaptırdım illa yaptır ne olur ne olmaz küçücük bir iğne ağrısı bile 2 günde geçer
İyi yaptın benimki hiç agrimadi inşallah seninkide agrimazCanim bugün yaptirdim tetanos aşısını. Fazla bi ağrım yok bakalım inşallah böyle devam eder
Hayırlı olsun tamamına ersin inşallah ilk zamanlar kasık ağrısı oluyor bendede çok oluyordu insan panik oluyor ama normal yani korkmaArkadaslar merhaba, bende tup bebek yontemiyle hamile kaldım ve ikiz bekliyorum. Su an 11. Haftadayım. Kasık agrım çok oluyor. Saga sola dönerken.yataktan kalkarken, tuvaletimi yaparken.sizde de oldumu arkadaslar?
Cnm seninde hayırlısı olsun.içimi rahatlattın:)Hayırlı olsun tamamına ersin inşallah ilk zamanlar kasık ağrısı oluyor bendede çok oluyordu insan panik oluyor ama normal yani korkma
Kizlarrr. Biz geldik doktordan. Çok mutluyum bebeklerim çok iyi. Biri 223 digeri 236 gr. Olmuş. Cinsiyetleri gene belli değil. Biri erkek dedi bu sefer. Diğeri hiç gostermedi. Ne zmn belli olcak yaa.. biz bugün 17. Haftayı bitirdik. Sizin kilolarınız nasil..
Merhabalar ayrıntılı için doktora geldim birazdan alacaklar en az 1 saat sürer diyo burdaki bayan ikiz olduğu için..Insallah bi sorun cikmaz
Canim ayrıntılı çok güzeldi yaa 1 saat sürdü ama bana çok kısa gibi geldi bebeğin herseyine tek tek bakiliyo görüyorsun..özelde yaptirdim 450 lira ödedim. .bebegimin biri dilini cikariyodu arada onu bile gorduk..Gozun aydin cnm. Saglikla buyusunler insaAllah... ee senin.hamileik takviminde 20. Hafta yaziyor cnm. Neden 17 yi bitirdik dedin
Nasil gecti ayrintili canim? Ne kadar odedin? Devlette mi yaptirdin cnm?
Nasil oluyor ayrintili merakediyorum ben de. Benim yarin kontrol var. Dua edin :)
Canim ayrıntılı çok güzeldi yaa 1 saat sürdü ama bana çok kısa gibi geldi bebeğin herseyine tek tek bakiliyo görüyorsun..özelde yaptirdim 450 lira ödedim. .bebegimin biri dilini cikariyodu arada onu bile gorduk..
Aaa o kadar yani masallah benimkiler de tekme atiyo ama dışardan gorunmuyo henüz eşim hissediyo ama elini koyunca hayırlısı bakalimnmMasaAllah yerim onlari. Benimki ne zaman olur acaba.
Benimkiler tekmelemelerede gectiler
Dunden beri net hissediyorum. Hatta bugun annem disardan gordu hareketleri. Cok heycanlandik :)
Aaa o kadar yani masallah benimkiler de tekme atiyo ama dışardan gorunmuyo henüz eşim hissediyo ama elini koyunca hayırlısı bakalimnm
Cnm o mesajı yazdığımda 17 idim. Yarın 20 bitecek inş.Gozun aydin cnm. Saglikla buyusunler insaAllah... ee senin.hamileik takviminde 20. Hafta yaziyor cnm. Neden 17 yi bitirdik dedin
Nasil gecti ayrintili canim? Ne kadar odedin? Devlette mi yaptirdin cnm?
Nasil oluyor ayrintili merakediyorum ben de. Benim yarin kontrol var. Dua edin :)
Cnm o mesajı yazdığımda 17 idim. Yarın 20 bitecek inş.
Bugun doktora gittim 21+4 olmuşuz 500 gr bebeklerim
Oyyy masllahhh☺☺☺bizde detaylı ultrason a 21+3 te gideceğiz. Bakalım benimkiler ne kadar olacak☺☺Bugun doktora gittim 21+4 olmuşuz 500 gr bebeklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?