O iç bacak ağrısı bende de oluyor bir tarafında sevgisinden sorucam bende merak edoyorumkızlar evde biraz temizlik yapayım, ayakta kalayım veya yürüyeyim hemen ardından kalça kemiklerim inanılmaz ağrıyor. oturup kalkarken bile zorlanıyorum o zamanlar. sizde durumlar nasıl, ayrıca iç bacağımın vajina ile birleştiği yer ağrıyor zaman zaman aynı durumları yaşayan var mı aranızda?
Maşallah kuzucuklara çok utangaç çıktı seninki saglikli olsun da öğrenirsiniz nasilsa
maşallah canım. Bir dahakine muhtemelen ayrıntılı organ taraması zamnın gelmiş olur ve cinsiyetleri apaçık belli olur inşallah. ben de bu hafta gittim kontrole. Aynen 1 erkek %90 dedi, diğeri göstermedi kendini :)Kizlarrr. Biz geldik doktordan. Çok mutluyum bebeklerim çok iyi. Biri 223 digeri 236 gr. Olmuş. Cinsiyetleri gene belli değil. Biri erkek dedi bu sefer. Diğeri hiç gostermedi. Ne zmn belli olcak yaa.. biz bugün 17. Haftayı bitirdik. Sizin kilolarınız nasil..
Bana da 37'de sezeryanla alırız dedi. Normal doğum olmaz mı dedim? Olabilir ama çok düşük bir ihtimal dedi... Ben de epudural mı ya da tamamen anestezi ile mi doğurmak daha iyi onu araştırıyorum bu aralar...Kizlarr doktoru ile doğum tarihini konuşan var mı. Doktorunuz erken doğum olabilir falan dedi mi? Benim doktorum 32 haftayı beklersek hiç akciğer probleminiz olmaz. 36 yi beklersek hiç küveze girmezler 37 ise hiç problem olmadan alıp gidersin dedi. Çok korkuyorum erken doğum yapmsktan
Canim doktor bana gelmeden 4 dilim baklava ye demisti o yüzden hiç sorun cikmadiBende bugun cekildim Tatlı şeyler yeseydin ben çikolata yedim yetmedi erkeğe baktı kızı tam göremeyecek git biraz daha tatlı ye dedi baklava yedim bende o zaman görebildi kızım biraz nazlı
iyi sevindim Bende tatlı ye diyince baklava yedim cikolata dan daha etkili oliyomisCanim doktor bana gelmeden 4 dilim baklava ye demisti o yüzden hiç sorun cikmadi
22. Haftada çağırdı lar cnm. Ama önce doktoruna sor dediler. Eğer o vurunabilirsin derse vururuz dediler. Tetanos aşısı düşük riski olanlarda vurulmuyormuşKızlar tetanos asisi için cagirdilarmi sağlık ocagindan
Bana da en az 32 dedi ama mutlaka ciğer geliştirici iğneyi 28.hafta yaptırmak şartıyla yoksa 35den önce ciğerler için risk.Kizlarr doktoru ile doğum tarihini konuşan var mı. Doktorunuz erken doğum olabilir falan dedi mi? Benim doktorum 32 haftayı beklersek hiç akciğer probleminiz olmaz. 36 yi beklersek hiç küveze girmezler 37 ise hiç problem olmadan alıp gidersin dedi. Çok korkuyorum erken doğum yapmsktan
Canim ben bugun doktoru aradım. O da vurun dedi ben de 2 haziran da gel demisti vuruncan inşallah bi sorun cikmaz22. Haftada çağırdı lar cnm. Ama önce doktoruna sor dediler. Eğer o vurunabilirsin derse vururuz dediler. Tetanos aşısı düşük riski olanlarda vurulmuyormuş
Ne güzel masallah..canım. haftalarımız ayni sanırım tetanos asisi yaptiracakmisin bi de burnum kaniyo benim sende oluyormuMrb kızlar bugün kontrol vardı iki kızım oluuo benimde:)haZiranın 15.inde ayrıntılı ultrason için.gel.dedi.iyiler.şükür 196 grm larmis:)
Ayın 16.inde asi günüm ama doktora sormam mi gerek bilmiyorum burnum kanamiyp benim şükürNe güzel masallah..canım. haftalarımız ayni sanırım tetanos asisi yaptiracakmisin bi de burnum kaniyo benim sende oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?