2015 ekim ayinda ikiz bebek sahibi olacak anneler..

evet bahçeciye devam ediyorum ama bu ultrasondan sonra hizmet hastanesine geçmeyi planlıyorum
en yakin zamanda bir gidip bakmam lazim hastaneye
ona gore hayirlisiyla orda doğum yapmayi dusunuyorumm
bilgilendirme için de teşekkür ederim

Ne mutlu sana canım gözün aydın darısı bize

Amin Gözün aydın 1 seferde iki cinsiyeti takacaksin sağlıkla doğusunlar nşallah

ah kizlar canim cok sıkkın...
moralimi bozmak Istemiyorum pozitif olmaya calisiyorum ama gercekten cok sıkıldım. Sizlerle dertlesmek istedim.

Hamiligimin 16. Haftasina giriyorum ve hala kusuyorum mide bulantilari yasiyorum. bu da veni asiri halsiz birakiyor. Devamli halsiz ve yorgunum. Aksam 9 dedimi uyuyorum.

Calisamiyorum tabi bu durumda olfugumdan raporlu gecirdim 4 ayimi da.
ilk 3 ay 9 kg verdim kusmaktan ve yiyememekten...

Bu arada esim gorevi icabi 1 aydir sehir disinda. Ben kendi ailemle altli ustlu oturuyorum. Bu sure zarfinda da yalniz kalmamak icin (cunku yemek yapcak halim falan yok) annemin babamin yaninda kaliyorum. Kayinvalidem k.pederim devamli gelip goruyorlar sagolsunlar uzerime titriyorlar her iki anneler babalarimda. Ama esimin yanimda olamayisi beni uzuyor. Muayenelere onsuz gitmek zoruma gidiyor. Bu arada esim 12 haziranda egitimi bitirip donecek... ve ben o zaman Allahim nasip ederse 5 aylik olacagim insaAllah...

Bu kadar mi diyeceksiniz. Canin.bunlara mi sıkılıyor diyeceksiniz. Hayir....

Esimin yoklugunda kendi evimize tadilat yaptirmaya karar verdik. Bebekler teetemiz eve gelsinler diyerek... yerlere yeni laminant oldu, badana boya oluyor,kapilarim degisiyor eski kapilar sokuldu panel kapi yaptiriyoruz ve yeni elbise dolabi yaptiriyorum... bu yuzden canim sıkıldı evime gideyim de ayaklarimi uzatayim dinleneyim kendi evimde diyemiorum cunku evim heryer heryerde... isler bitmedi hala...

Cok uzun oldu basinizi agrittim kusira bakmayin.canim sıkkın dertlesmek istedim kizlar...

bunlar gecicek elbet morelini bozma bizde tadilat yaptiriyoruz laminent boya her yer heryerde :) napalim herseye kafa takarsak bizler guclu olmaliyiz ikiz cocuk bakmak hic kolay degil oyyzden boyle ufal seylere takma kafani canm benim esimde yogun calisiyo muayhaneye hep yanliz gidiyorum genelde zaten surda kaldi 3 ay bisey sikalim disimizi insallah hersey guzel olur.

Cnm.. hiç canını sıkma yaşadığımız bütün sıkıntılar kuzularimizi kucağimiza aldığımız anda bitecek inş. Hiç kusmamiş biri olarak ne diyecegimi bilmiyorum. Ama enerji veren yiyecekler yemeyi denemen. Ç vitamini falan alsan. Belki iyi gelir. Bende girişicem boya badana işine bayramdan sonra. Gözümde büyüyor şimdiden.

Kizlarr doktoru ile doğum tarihini konuşan var mı. Doktorunuz erken doğum olabilir falan dedi mi? Benim doktorum 32 haftayı beklersek hiç akciğer probleminiz olmaz. 36 yi beklersek hiç küveze girmezler 37 ise hiç problem olmadan alıp gidersin dedi. Çok korkuyorum erken doğum yapmsktan

Günaydın erken doğumdan bende korkuyorum inşallah Banada 37. Haftada doğum problemsiz olur demişti inşallah hepimiz için herşey yolunda gider vakti zamanında sağlıkla alırız yavrularimizi koynumuza

O
Benim dr 36 da aliriz diyor cnm. 4 hafta erken yani. InsaAllah o zamana kadar Dayanabiliriz. 6-10 ekim arasi

Canim bana da 36 yi doldurunca alırız dedi eylül sonuna denk gekiyo bende erken dogumdan korkuyorumm özellikle de açılma felan olir anlamam diye felan

Canim bana da 36 yi doldurunca alırız dedi eylül sonuna denk gekiyo bende erken dogumdan korkuyorumm özellikle de açılma felan olir anlamam diye felan

Inş hiç bişey olmicak.. Sağlıklı olacaklar kuzularimiz☺☺ben cuma gene gidicem bakalim. 4 lü tarama nin sonucu çıkar belki. Bide cinsiyetleri mız kesinleşir inş.

Mrb kızlar sizdede sarı.renkde akıntı var mi ve kaşıntı yapiyo sizde de varmı bu sorun

Canim bende ikiz bebeklere hamileyim daha 10 haftalik, tedavi ile oldu. Ben baskent hastanesine gidiyorum.kismetse dogumu da orda düşünüyorum. 122 Tl ucreti var, doktorum gogsen onalan cok cok iyi bir doktor istersen bir gorus sonra muayene olursun

Mrb kızlar sizdede sarı.renkde akıntı var mi ve kaşıntı yapiyo sizde de varmı bu sorun
Merhaba cnm. Akıntı bende hamile kaldığım günden beri var. Bir çok arkadaşımda da varmış. Kaşıntı ile ilgili bi bilgim yok. Doktoruna sor istersen cnm. Mantar falan varsa tedavi olman gerekir.

kızlar evde biraz temizlik yapayım, ayakta kalayım veya yürüyeyim hemen ardından kalça kemiklerim inanılmaz ağrıyor. oturup kalkarken bile zorlanıyorum o zamanlar. sizde durumlar nasıl, ayrıca iç bacağımın vajina ile birleştiği yer ağrıyor zaman zaman aynı durumları yaşayan var mı aranızda?

Kizlarr. Saat 5.30 da doktora gidicez. .Bu sefer belki cinsiyetleri kesinleşir . Bakalım bir haftada ne kadar büyüdü kuzularim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…