- 24 Mart 2014
- 308
- 64
- 53
Yenibosnada nisa hastanesine yaptıracağım peritonoloji uzmanı cekiyo randevu al ben dün aradım 27sine boş zaman vardı ikiz olunca 320 peşin istiyoalr tek olsa daha ucuz hala bahceciyemi devam ediyorsun ben bu ay türkiye hastanesine gecicem çünkü doğum parasida çok fazla karsilayamam turkiye hastanesindeki dr daha önce giden yakımlarım var memnunlar hemde yeni dogan bakım ünitesi var inşallah gerek kalmaz ama olması lazim ne olur ne olmaz
Ne mutlu sana canım gözün aydın darısı bizeHayirli ugurlu.olsun gozun aydin... gercekten cok ozleniyor ya... 1 ay coook uzun bir sure...
Ben de dun gordum kuzularimi. Veeee cinsiyetleri ogrendim.
Hem oglum hem kizim olacak insaAllah...
Allahim nasil mutluluk... Rabbim hepimize hayirlisini gostersin... Hepimizin mutluluguna mutluluk katsin... Isteyen tum kardeslerime de versin insaAllah..
Ne mutlu sana canım gözün aydın darısı bize
Amin Gözün aydın 1 seferde iki cinsiyeti takacaksin sağlıkla doğusunlar nşallahHayirli ugurlu.olsun gozun aydin... gercekten cok ozleniyor ya... 1 ay coook uzun bir sure...
Ben de dun gordum kuzularimi. Veeee cinsiyetleri ogrendim.
Hem oglum hem kizim olacak insaAllah...
Allahim nasil mutluluk... Rabbim hepimize hayirlisini gostersin... Hepimizin mutluluguna mutluluk katsin... Isteyen tum kardeslerime de versin insaAllah..
Amin Gözün aydın 1 seferde iki cinsiyeti takacaksin sağlıkla doğusunlar nşallah
bunlar gecicek elbet morelini bozma bizde tadilat yaptiriyoruz laminent boya her yer heryerde :) napalim herseye kafa takarsak bizler guclu olmaliyiz ikiz cocuk bakmak hic kolay degil oyyzden boyle ufal seylere takma kafani canm benim esimde yogun calisiyo muayhaneye hep yanliz gidiyorum genelde zaten surda kaldi 3 ay bisey sikalim disimizi insallah hersey guzel olur.ah kizlar canim cok sıkkın...
moralimi bozmak Istemiyorum pozitif olmaya calisiyorum ama gercekten cok sıkıldım. Sizlerle dertlesmek istedim.
Hamiligimin 16. Haftasina giriyorum ve hala kusuyorum mide bulantilari yasiyorum. bu da veni asiri halsiz birakiyor. Devamli halsiz ve yorgunum. Aksam 9 dedimi uyuyorum.
Calisamiyorum tabi bu durumda olfugumdan raporlu gecirdim 4 ayimi da.
ilk 3 ay 9 kg verdim kusmaktan ve yiyememekten...
Bu arada esim gorevi icabi 1 aydir sehir disinda. Ben kendi ailemle altli ustlu oturuyorum. Bu sure zarfinda da yalniz kalmamak icin (cunku yemek yapcak halim falan yok) annemin babamin yaninda kaliyorum. Kayinvalidem k.pederim devamli gelip goruyorlar sagolsunlar uzerime titriyorlar her iki anneler babalarimda. Ama esimin yanimda olamayisi beni uzuyor. Muayenelere onsuz gitmek zoruma gidiyor. Bu arada esim 12 haziranda egitimi bitirip donecek... ve ben o zaman Allahim nasip ederse 5 aylik olacagim insaAllah...
Bu kadar mi diyeceksiniz. Canin.bunlara mi sıkılıyor diyeceksiniz. Hayir....
Esimin yoklugunda kendi evimize tadilat yaptirmaya karar verdik. Bebekler teetemiz eve gelsinler diyerek... yerlere yeni laminant oldu, badana boya oluyor,kapilarim degisiyor eski kapilar sokuldu panel kapi yaptiriyoruz ve yeni elbise dolabi yaptiriyorum... bu yuzden canim sıkıldı evime gideyim de ayaklarimi uzatayim dinleneyim kendi evimde diyemiorum cunku evim heryer heryerde... isler bitmedi hala...
Cok uzun oldu basinizi agrittim kusira bakmayin.canim sıkkın dertl
esmek istedim kizlar...
ah kizlar canim cok sıkkın...
moralimi bozmak Istemiyorum pozitif olmaya calisiyorum ama gercekten cok sıkıldım. Sizlerle dertlesmek istedim.
Hamiligimin 16. Haftasina giriyorum ve hala kusuyorum mide bulantilari yasiyorum. bu da veni asiri halsiz birakiyor. Devamli halsiz ve yorgunum. Aksam 9 dedimi uyuyorum.
Calisamiyorum tabi bu durumda olfugumdan raporlu gecirdim 4 ayimi da.
ilk 3 ay 9 kg verdim kusmaktan ve yiyememekten...
Bu arada esim gorevi icabi 1 aydir sehir disinda. Ben kendi ailemle altli ustlu oturuyorum. Bu sure zarfinda da yalniz kalmamak icin (cunku yemek yapcak halim falan yok) annemin babamin yaninda kaliyorum. Kayinvalidem k.pederim devamli gelip goruyorlar sagolsunlar uzerime titriyorlar her iki anneler babalarimda. Ama esimin yanimda olamayisi beni uzuyor. Muayenelere onsuz gitmek zoruma gidiyor. Bu arada esim 12 haziranda egitimi bitirip donecek... ve ben o zaman Allahim nasip ederse 5 aylik olacagim insaAllah...
Bu kadar mi diyeceksiniz. Canin.bunlara mi sıkılıyor diyeceksiniz. Hayir....
Esimin yoklugunda kendi evimize tadilat yaptirmaya karar verdik. Bebekler teetemiz eve gelsinler diyerek... yerlere yeni laminant oldu, badana boya oluyor,kapilarim degisiyor eski kapilar sokuldu panel kapi yaptiriyoruz ve yeni elbise dolabi yaptiriyorum... bu yuzden canim sıkıldı evime gideyim de ayaklarimi uzatayim dinleneyim kendi evimde diyemiorum cunku evim heryer heryerde... isler bitmedi hala...
Cok uzun oldu basinizi agrittim kusira bakmayin.canim sıkkın dertlesmek istedim kizlar...
Benim dr 36 da aliriz diyor cnm. 4 hafta erken yani. InsaAllah o zamana kadar Dayanabiliriz. 6-10 ekim arasiKizlarr doktoru ile doğum tarihini konuşan var mı. Doktorunuz erken doğum olabilir falan dedi mi? Benim doktorum 32 haftayı beklersek hiç akciğer probleminiz olmaz. 36 yi beklersek hiç küveze girmezler 37 ise hiç problem olmadan alıp gidersin dedi. Çok korkuyorum erken doğum yapmsktan
Canim bana da 36 yi doldurunca alırız dedi eylül sonuna denk gekiyo bende erken dogumdan korkuyorumm özellikle de açılma felan olir anlamam diye felanKizlarr doktoru ile doğum tarihini konuşan var mı. Doktorunuz erken doğum olabilir falan dedi mi? Benim doktorum 32 haftayı beklersek hiç akciğer probleminiz olmaz. 36 yi beklersek hiç küveze girmezler 37 ise hiç problem olmadan alıp gidersin dedi. Çok korkuyorum erken doğum yapmsktan
Canim bana da 36 yi doldurunca alırız dedi eylül sonuna denk gekiyo bende erken dogumdan korkuyorumm özellikle de açılma felan olir anlamam diye felan
Mrb kızlar sizdede sarı.renkde akıntı var mi ve kaşıntı yapiyo sizde de varmı bu sorun
merhabalar kızlar... öncelikle aramıza yeni katılanların da bebekleri hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun inşallah....ün doktora gittim en başından beri bebeğimin biri bir hafta geriden geliyordu bunu doktor ilk ay söyledi sonrada üzerinde durmadı zaten.. doktor umursamayınca bizde ikizlerden biri kilo olarak az oluyor diye düşünerek kafaya takmadık....bebeklerim altlı üstlü duruyor karnımda alt taraftaki sağıma daha yakın üstteki göbek deliğime yakın... üstteki bebeğim daha küçük 2 hafta önce küçüğüme erkek deyip pipisini gösteren doktorum dün aynı bebeğe kız dedi... diğer büyük olana ise hiç bişey demedi bana tuhaf geldi bu durum... birde küçüğüme net konuşmadan bu bebek ufak olduğu için gelişmesinde anormallik olabilir vs. dedi yurt dışında yapılan kan testini yaptırın hatta hastane ve doktor ismide verdi... aklım çok karıştı moralim çok bozuldu tüp bebek doktorum bu adam 2 muayenede bir 300 lira alıyor bizden maddi olarak tüp bebekti ilaçlardı muayenelerdi çok yıprandık manevi olarakta çok seviniyorduk... 2 haftadır Rabbim gönlümüze göre bir erkek bir kız verdi diye ama şimdi doktorun bu söyledikleri ve cinsiyet konusundaki tutarsızlıkları bir yana acaba maddi olarak sömürülmek içinmi bu test diye aklımız karıştı şimdi...(((((. ankarada olan arkadaşlar doktor olarak birini önerebilirseniz çok sevinicem moralim çok bozuk nasıl güvenicez bu doktorlara doktorum doğum için başka hastaneye geleceğini tabi ekstra ücretle ama 2 hastaneden birini ( güven yada hrs) seçmemi söyledi tabii ikisinde de doğum 5 bin 6 bin den başlıyor iyice güvenim kırıldı kızlar ne olur bir akıl verin
Bende de varMrb kızlar sizdede sarı.renkde akıntı var mi ve kaşıntı yapiyo sizde de varmı bu sorun
Merhaba cnm. Akıntı bende hamile kaldığım günden beri var. Bir çok arkadaşımda da varmış. Kaşıntı ile ilgili bi bilgim yok. Doktoruna sor istersen cnm. Mantar falan varsa tedavi olman gerekir.Mrb kızlar sizdede sarı.renkde akıntı var mi ve kaşıntı yapiyo sizde de varmı bu sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?