2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

R Renginsc bizde sktnti azospermi idi canim. Bende de cok cok hafif pko varmis ama bn hic anlamadim bunu. Her ay ilacsiz adet goruyodum sadece 32 yada 35.gunde olurdum kendi rutinim diye dusunmustum. Ama sknti azospermide cikinca baska caremiz olmadi tup bebege hemen basladik.

canım gozun aydın hamılesın ınsallah saglıklıdır huzurla devamı gelsın ınsallah.....8.gunu cıkanlar var...ılac etkısı deıldır....darısı basımıza ınsallah bızlerede dua et banada dua et ınsallah bastan cok moralımı bozdu drlar
Canim ne olur bozma moralini rabbim isteyen herkese veesin icinde bizede nasip etsin etmemi ederim tabi..allah sanada yastsin bu guzel heycani..her doktorada inanama bir tane doktorada bagli klama

Kızlar bugün transferimin 6. Günü günler hiç bu kadar yavaş geçmemişti. Bu arada hiçbir belirti ağrı vs hissetmiyorum. Normalde adet günüm bugünlerde. her an adetim gelecekmiş gibi hissediyorum o_O

Kızlar bugün transferimin 6. Günü günler hiç bu kadar yavaş geçmemişti. Bu arada hiçbir belirti ağrı vs hissetmiyorum. Normalde adet günüm bugünlerde. her an adetim gelecekmiş gibi hissediyorum o_O

bende hıcbısey hıssetmıyorum canım benımde 4 gunum

Mrb cnm bende ekım ayında yptırdım 2gun once test yptırdım 47.8 cıktı bugun tekrardan yotırdım 188.7cıktı allahım tez zamnda sanada nasıp etsin inslh benim ilk denemem daha
Gözün aydın canım inşallah değerlerin katlanarak artar, keseyi kalp atışını duyarsın, sonra da inşallah kucağına sağlıkla alırsın :)

Kizlarrrrrrrr ne olur bisiler yazin gecen yazmistim 11 catlatma ignem yapildi bugun 15 gun oldu.13 toplama yapildi 16 tarasfer. Ben cuma idrar tesyi yapmistim cikmadi cuma gunu 8 gunumdu.bugun dayanamayip gene yaptim ve iki cizgiyi gordum ilacin etkisi degildir demi..eger ilacin etkisi olsaydi cumada cikmazmiydi sizce ne olr bilen varsa bisiler yasin
Canım ilacın etkisi olsa cuma daha belirgin çıkardı. İlaç bir yok bir var gibi davranmaz. Gözün aydın gebelik başlamış, inşallah kucağına da alırsın, darısı başımıza olsun.

Mrb cnm bende ekım ayında yptırdım 2gun once test yptırdım 47.8 cıktı bugun tekrardan yotırdım 188.7cıktı allahım tez zamnda sanada nasıp etsin inslh benim ilk denemem daha
Çok sevindim canım Rabbim bizede nasip eder Insaalh.peki jinemedte mi yaptn ve sizin tedavi olmanizi gerektirecek sebep neydi.benim esim azospermi

R Renginsc bizde sktnti azospermi idi canim. Bende de cok cok hafif pko varmis ama bn hic anlamadim bunu. Her ay ilacsiz adet goruyodum sadece 32 yada 35.gunde olurdum kendi rutinim diye dusunmustum. Ama sknti azospermide cikinca baska caremiz olmadi tup bebege hemen basladik.
Benimle ayni durumdasn demekki :( bende gecende muane oldum cok az pko var dedi.sen hangi merkezde yaptin.benim kafam cok karışık jinemed azospermi konusunda iyimi bilmiyorum.yardimci olursan sevinirim

Benimle ayni durumdasn demekki :KK43: bende gecende muane oldum cok az pko var dedi.sen hangi merkezde yaptin.benim kafam cok karışık jinemed azospermi konusunda iyimi bilmiyorum.yardimci olursan sevinirim

Canim ben fulya bahceci klinigine gittim. Simdiye kadar bi sknti yasamadim cok sukur. Tavsiye uzerine bslamistim bska bi ark.mda da azospermi vardi ve smdi 2 tane oglu var. Darisi bizlerin basina da olsun. Guzel haberlerimizi paylasalim insallahh hep burdan.

Bana da bu ekim ayi bitmek bilmedi muayeneler kontroller igneler sonuna geldik sayilir. Yarin transferden sonra o 12 gun hic gecmez heralde insana. Simdiden oyle heyecanliyim ki uyku tutmadi. Allahim hepimizin yuzunu guldur. Ekim kasim cabucak bitsin herkes mujdeli hbrlerine kavussun.

Back
X