2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

Banada günde 4 litre su iç diyor ama içemiyom 5 dakikada tuvalete koşuyom bana 1,2 saat öncede tuvalete girme sıkışık ol dedi , dayanamam ben dedim çok dayanamayacdar degil dedi
Bence dayanamicak kadar da olma o da cunku kasiklarda sanci yapiyor. Gergin olmamiz lazim. Ben cok cok dolu degildim rahat girdim bitince transfer kalkis saatine kadar da gitmedim wcye. Kalkis saatimden sonra gidip wcye yapip giyindim uzerimi.

Bence dayanamicak kadar da olma o da cunku kasiklarda sanci yapiyor. Gergin olmamiz lazim. Ben cok cok dolu degildim rahat girdim bitince transfer kalkis saatine kadar da gitmedim wcye. Kalkis saatimden sonra gidip wcye yapip giyindim uzerimi.
Transferden çıktım çok şükür evdeyim, dayanamayacak şekildeydim biraz girebilirsin ama tam girme dediler , nerdeyse patlayacaktım, 2 transferim oldu, 3 tanede dondurduk

Canım bisey daha sorucam proxeed plus kullandik dedinya.peki onun faydasını gördünüz mu.yoksa bastan beri sperm sayınız ayni mıydı
Evet eşim kullandı 3 ay kürlerle ama düzenli hiç kullanmadı 3 ayda 2 kutu aldık, 8 milyondu aşılama bile olmaz dedi doktorum,tüp bebek için tahlil verdi 21 milyon olmuş.demekki düzenli kullansak normal yolla olabilirmiş

[QUOTE="Ysnn, post: 43263781, member: 70Transferden çıktım çok şükür evdeyim, dayanamayacak şekildeydim biraz girebilirsin ama tam girme dediler , nerdeyse patlayacaktım, 2 transferim oldu, 3 tanede dondurduk[/QUOTE]
Ayyy ne guzel :) dondurma bizim olmadi. Transfer tek sansim insallahh benimle kalirlar yoksa emegimiz maddi manevi bosa gidicek Allah korusun.

[QUOTE="Ysnn, post: 43263781, member: 70Transferden çıktım çok şükür evdeyim, dayanamayacak şekildeydim biraz girebilirsin ama tam girme dediler , nerdeyse patlayacaktım, 2 transferim oldu, 3 tanede dondurduk
Ayyy ne guzel :) dondurma bizim olmadi. Transfer tek sansim insallahh benimle kalirlar yoksa emegimiz maddi manevi bosa gidicek Allah korusun.[/QUOTE]
Dondurma niye olmadı

Ayyy ne guzel :) dondurma bizim olmadi. Transfer tek sansim insallahh benimle kalirlar yoksa emegimiz maddi manevi bosa gidicek Allah korusun.
Dondurma niye olmadı[/QUOTE]

6 embriyodan 2si transfer edildi. 4u de gelismedi 5.gunde isleri bitmisti. O yuzden dondurma islemi yapilmadi bana. Sperm kaynakli tedavi oldugum icin de dr.2 transfer yapti. Bakalim hayirlisi insallahh bebislerim beni birakmaz. Duaya ihtiyacim var.

Dondurma niye olmadı

6 embriyodan 2si transfer edildi. 4u de gelismedi 5.gunde isleri bitmisti. O yuzden dondurma islemi yapilmadi bana. Sperm kaynakli tedavi oldugum icin de dr.2 transfer yapti. Bakalim hayirlisi insallahh bebislerim beni birakmaz. Duaya ihtiyacim var.[/QUOTE]
Allah yardımcımız olsun, tutunduktan sonra bir tanede olsa seni bırakmaz rahat ol, eşim dondurmak istemedi ben ısrar ettim eşim normal yollada olur düşüncesi var.

6 embriyodan 2si transfer edildi. 4u de gelismedi 5.gunde isleri bitmisti. O yuzden dondurma islemi yapilmadi bana. Sperm kaynakli tedavi oldugum icin de dr.2 transfer yapti. Bakalim hayirlisi insallahh bebislerim beni birakmaz. Duaya ihtiyacim var.
Allah yardımcımız olsun, tutunduktan sonra bir tanede olsa seni bırakmaz rahat ol, eşim dondurmak istemedi ben ısrar ettim eşim normal yollada olur düşüncesi var.[/QUOTE]

Olsun iyi ki dondurmussun. Amaan erkekler ne anlar. Herseyi yasayan biziz. Iyi ki israr edip dondurmussun. Bizim sansimiz olsa esim cok istiodu geride dondurmak ama olmadi. Amin insallahh bizler de mujdeyi verebiliriz. Tekiz de olsa ikiz de olsa hepsi kabulum yeter ki saglikla kucagima alabileyim... Allahim herkese nasip etsin.

Allah yardımcımız olsun, tutunduktan sonra bir tanede olsa seni bırakmaz rahat ol, eşim dondurmak istemedi ben ısrar ettim eşim normal yollada olur düşüncesi var.

Olsun iyi ki dondurmussun. Amaan erkekler ne anlar. Herseyi yasayan biziz. Iyi ki israr edip dondurmussun. Bizim sansimiz olsa esim cok istiodu geride dondurmak ama olmadi. Amin insallahh bizler de mujdeyi verebiliriz. Tekiz de olsa ikiz de olsa hepsi kabulum yeter ki saglikla kucagima alabileyim... Allahim herkese nasip etsin.[/QUOTE]
Aminnn Allah olmayan herkeze nasip etsin saglıklı bi şekilde kucagımıza alırız inş. Senin eşinin nekadardı sperm sayısı

Evet eşim kullandı 3 ay kürlerle ama düzenli hiç kullanmadı 3 ayda 2 kutu aldık, 8 milyondu aşılama bile olmaz dedi doktorum,tüp bebek için tahlil verdi 21 milyon olmuş.demekki düzenli kullansak normal yolla olabilirmiş
Canim bizde iki aydır duzenli kullaniyoruz ama sizin 21 milyon olmasi müthiş bisey.normal yollada olabilirmiş. Ama kismet tabiki onemli olan sonuç. Peki başka hangi kürleri kullandiniz.biz bir ay sonra gidicez buarada ne varsa icirip yedirmem lazim.:)

Kizlaarrrrr bugun test sonucumu aldim coksukur hamileyim degerim111 cikti insallah devamli ve saglikli olur..allah isteyen herkese nasip etsin
Gözün aydın canım, Allah kucağına almayı nasip etsin. Allah bizim de yüzümüzü güldürsün. Âmin

Canim bizde iki aydır duzenli kullaniyoruz ama sizin 21 milyon olmasi müthiş bisey.normal yollada olabilirmiş. Ama kismet tabiki onemli olan sonuç. Peki başka hangi kürleri kullandiniz.biz bir ay sonra gidicez buarada ne varsa icirip yedirmem lazim.:)
Canım bizde bu kadar kısa sürede düzensiz kullanımda bu kadar artacagını tahmin etmedik, o yüzden tüp bebek tedavisine başladık yaşımdan dolayı zaman kaybetmek istemedim.keçi boynuzu pekmezi arada keçi boynuzunu kaynattım suyunu içti zorla:) fındık fıstık yedi bol bol, tabi kilo aldı başını gidiyor. İnş iyi sonuç alırsınız

Olsun iyi ki dondurmussun. Amaan erkekler ne anlar. Herseyi yasayan biziz. Iyi ki israr edip dondurmussun. Bizim sansimiz olsa esim cok istiodu geride dondurmak ama olmadi. Amin insallahh bizler de mujdeyi verebiliriz. Tekiz de olsa ikiz de olsa hepsi kabulum yeter ki saglikla kucagima alabileyim... Allahim herkese nasip etsin.
Aminnn Allah olmayan herkeze nasip etsin saglıklı bi şekilde kucagımıza alırız inş. Senin eşinin nekadardı sperm sayısı[/QUOTE]

50 60 tane cikiodu. Opu zamani da 100 ve uzeri cikmis. Transferden sonra rapor veriolar ya orda okuduk.

Aminnn Allah olmayan herkeze nasip etsin saglıklı bi şekilde kucagımıza alırız inş. Senin eşinin nekadardı sperm sayısı

50 60 tane cikiodu. Opu zamani da 100 ve uzeri cikmis. Transferden sonra rapor veriolar ya orda okuduk.[/QUOTE]
Canım inş artar evet azmış ama artmayacak diye birşey yok, Allah büyük sen eşine ek vitaminler ver havuç suyu sık , argınmax diye bi vitamin ilacı aldık ama onu çok kullanmadık 15 gün kullandı onu deneyebilirsiniz, ürolojı herhangi bir ilaç vermedimi.

Back
X