Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba yol arkadaşım. :) Allah yar ve yardımcımız olsun.sen tam olarak ne zaman başlıyorsun. Ve hastaneden memnun kaldin miCanım merhaba bu ay içinde bende ikinci kez başladım zor bir süreç umarım hepimiz için Hayırlısı olur kucaklarımız dolar![]()
Allah yar ve yardımcın olsun canim emekleriniz hayalleriniz boşa gitmesin.canim bize biraz bilgi verirmisin.bende bi haftaya kadar istanbula gelirsem hemen baslicam.memlekette tahlil yapıp gidicem sen nasıl yaptın ve zorluklari nelerKızlar cumartesi yumurtalarım toplanıyo dua edin![]()
Merhaba canım benimde tahmini ogunlerde olacak.tahlil falan yaptın mi ve ilk defami deniyorsunMerhaba arkadaşlar bende ekşm ayında tedaviye başlıyorum.. Büyük bir ihtimalle 13 ekimde regli olcam..
Aminnn hepimizin inşallah iğnelerin hapların var onları kullanacaksın ilk olarak yumurtaların yeterli boyuta ulaştığında toplayacaklar eşindende alıp dölleyecklr sonra transfer veeee en zor bekleyiş 14 gün sonra gebelik testi :)Allah yar ve yardımcın olsun canim emekleriniz hayalleriniz boşa gitmesin.canim bize biraz bilgi verirmisin.bende bi haftaya kadar istanbula gelirsem hemen baslicam.memlekette tahlil yapıp gidicem sen nasıl yaptın ve zorluklari neler
Insaalh bize müjdeli haberi verirsin canım :)Aminnn hepimizin inşallah iğnelerin hapların var onları kullanacaksın ilk olarak yumurtaların yeterli boyuta ulaştığında toplayacaklar eşindende alıp dölleyecklr sonra transfer veeee en zor bekleyiş 14 gün sonra gebelik testi :)
Merhaba canım benimde tahmini ogunlerde olacak.tahlil falan yaptın mi ve ilk defami deniyorsun
Ben hastaneden yetkili biriyle görüştüm ama tarih belirlemedik.dışardan yapacağımız testlerin sonuçlarını bekliyoruz.bir hafta kaldı adetime ve ikinci günü orda olmak gerekiyormuş. Bir an önce olsun bitsin istiyorum bi ay daha beklemek istemiyorum.ama kısmet tabi belli olmaz.çok uğraştım bu ay gitmek icin ama her seferinde bi sorun çıkıyor. Senin nasil oldu tarih tahliller falan önceden mi belirledinizCanım ilk denemem olacak.. Yumurta rezervim az.. Henüz bi tahlil yapılmadı..
Ben hastaneden yetkili biriyle görüştüm ama tarih belirlemedik.dışardan yapacağımız testlerin sonuçlarını bekliyoruz.bir hafta kaldı adetime ve ikinci günü orda olmak gerekiyormuş. Bir an önce olsun bitsin istiyorum bi ay daha beklemek istemiyorum.ama kısmet tabi belli olmaz.çok uğraştım bu ay gitmek icin ama her seferinde bi sorun çıkıyor. Senin nasil oldu tarih tahliller falan önceden mi belirlediniz
İnşallah canımm hepimizin müjdeli haberleri olsun inş :))Insaalh bize müjdeli haberi verirsin canım :)
Olur Insaalh canım Rabbim gönlüne göre versin.sendende müjdeli haberi bekliyoruz. :)Canım ben Temmuz ayında gittim ilkkez doktora.. Solda 2 tane yumurta gördü.. Bunları 2 ay bi güçlendirelim dedi. Biesteron verdi.. Eylül ayında gittim bu seferde sağda 1 solda 1 tane yumurta gördü.. Ayrıca folükül kisti gördü.. Kendiliğinden atsın diye 1 ay daha bekleyelim dedi.. Şimdide ortalama 12 ekim reglimin 3. gününe gelecek.. Öyle gideceğiz. Test falan istemedi. Zaten Fsh yüksek Amh düşük.. daha önceki yaptığım testleri incelemişti.. Bakalım kısmet ..
Olur Insaalh canım Rabbim gönlüne göre versin.sendende müjdeli haberi bekliyoruz. :)
Merhaba canım dün yumurta toplama olacakti demiştin Naptin nasılsın şimdi. Bizede bilgi verirmisin :)İnşallah canımm hepimizin müjdeli haberleri olsun inş :))
Evet Canım ben çok düşük doz iğne kullanmama rağmen 13 adet toplanmış 10u olgun 6sını döllemişler 3 gün sonra tekrar bakacaklar 5. Güne giderse perşembe transfer ama 3. Gün embriyosu olursa salı günü transferim inşallahMerhaba canım dün yumurta toplama olacakti demiştin Naptin nasılsın şimdi. Bizede bilgi verirmisin :)
Insaalh canım hayırlı sonuçlar bekliyoruz. Bişey daha sormak istiyorum.benim esim azospermi ama benim hersey normal. Eşim ameliyat olabilir. Sormak istediğim şu; sen pek igne kullanmadim demissin.sende herhangi bi saglik sorunu varmiydi.yani kadinlara sorunlarina göre mi ilac veya igne veriliyorEvet Canım ben çok düşük doz iğne kullanmama rağmen 13 adet toplanmış 10u olgun 6sını döllemişler 3 gün sonra tekrar bakacaklar 5. Güne giderse perşembe transfer ama 3. Gün embriyosu olursa salı günü transferim inşallah
Canım polikistkoverim ben iğneler yumurtaların uyarılmasını sağlıyo uyarılan yumurtalar uygun büyüklükte toplanıyor benim yumurtam aşırı oluşuyo normal aylardada zaten o yüzden ilacın dozu en düşük kullanıldıInsaalh canım hayırlı sonuçlar bekliyoruz. Bişey daha sormak istiyorum.benim esim azospermi ama benim hersey normal. Eşim ameliyat olabilir. Sormak istediğim şu; sen pek igne kullanmadim demissin.sende herhangi bi saglik sorunu varmiydi.yani kadinlara sorunlarina göre mi ilac veya igne veriliyor