2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

Canım idrar testi için erken bence ikizleri olanların bile 10. Günde silik çıkıyormuş herkesin başka tabi Sıkma sen Canını erken daha test Gününü bekle
Bende senin gibi dusundum canim erken daha diye biyandanda dusunmeden edemiyorum iste acaba 5 ci gunun oldugu icin cikmasi lazimmiydi diye cok sagol canim cevapladigin icin allahim kimsenin emeklerini bos cikarmasîn inslh beklesem daha saaglikli cevap alcam biliyorum ama beklemek cok zor :)

Bende senin gibi dusundum canim erken daha diye biyandanda dusunmeden edemiyorum iste acaba 5 ci gunun oldugu icin cikmasi lazimmiydi diye cok sagol canim cevapladigin icin allahim kimsenin emeklerini bos cikarmasîn inslh beklesem daha saaglikli cevap alcam biliyorum ama beklemek cok zor :)
Evet çok zor :) Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

Tekrar Sağol canım bende burda güzel haberler Alınca tekrar tekrar seviniyorum inşallah seninde güzel haberlerini duyarız :)
Sende bu 12 gun boyunca bi belirti oldumu biliyorum kisiden kisiye degisiyor ama merak ettim bende hic bisey yok belirtide aramiyorum kendimde ama boyle nasil anlatsam rahmimde bi agirlik oluo adet agrisi gibi saniyelik ve hemen gecio degisik bi agri anlatamiyorum

Dediğin gibi kişiden kişiye Değişiyor hiç bişey hissetmeyip hamile olanda biliyorum belirtisi olup da hamile olanı da :)

Kizlar transferimin 5. gunu kasiklarimda batma ve bel agrilarim olyo ara ara bunlar ilaclarin etkisi biliyorum bide göğüslerimin ucu koyulasti sizce buda ilaclarin etkisi olabilir mi

Kizlar aranuzda 5. Gun embriyosu yaptiran varmi?? Benimki 5. Gun embriyosu olacak internette ii seyler yaziyo ama birebir yaptiran varsa aramizda bilgi alnak isterim

Back
X