2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

[QUkaynaklilsahhh01, post: 43224793, member: 533559"]Benide aradilar benimki 3.gun embriyo şu canim insallah tutunur 3.gun olduğu için çok korkuyorum[/QUOTE]
Es kaunakl

Es kaynakli tup bebekti bizimkisi o yuzden dr.um 5.gunu bekleme kararini verdi. Dr.a guvenmekten de baska caremiz yok.

minicikeller minicikeller kac yasindasin canim sana 2 embriyo transferi yapilmis. Ben 27 yasindayim ve ilk denemem o yuzden tek transfer olcakmis yarin. Insallahh Allahin izniyle 2 kisi gittigimz hastaneden evimize 3 kisi doneriz dusuncesi bile heyecanlandiriyor beni.

Kızlar keseleri gördük çok şükür biri baya net diğeri saklanıyo azıcık :) rabbim kalp atışlarını duymayıda nasip etsin inşallah ve isteyen herkese göstersin
Hayırlı olsun canim Rabbim o mutlulugu bizede yasatsin.inan seni merak ettigim icin sayfayi ziyaret ediyorum :)

Yarin 3.30 da nakil var.5.günüm olmuş oluyo.offf cok heyecanlym. Doktorum aradi idrara patlayacak kadar sıkışık ol dedi.ve karnin tok olsun dedi

Kızlar keseleri gördük çok şükür biri baya net diğeri saklanıyo azıcık :) rabbim kalp atışlarını duymayıda nasip etsin inşallah ve isteyen herkese göstersin
Ayyy hayirli olsun ya cok güzel bir duygu degilmi ne hissettiniz.banada yarin konulacak 2 tane

Merhaba kızlar benim eşim azospermi. Iki aydır istanbula gitmeyi düşünüyoruz ama sorun çıkıyor. Jinemed le görüştük orda tedaviye baslicaz ama icimde şüphe var acaba iyimi diye.sizde benim gibi tüp bebek merkezlerini arastrmissinizdir.ama ben sadece oraya odaklandığım icin baska bi yerle konusmadim.sizce azospermi icin istanbuldaki en iyi merkez hangisi

mrb herkese ınsallah herkes guzel haberler verırız bende transfer oldum persembe gunu...3 ebrıyo bırakıldı 2 orta kalıte bırı dahada dusuk kalıte......suan hıcbırsey hıssetmıyorum duacı olalım ınsallah bırbırımıze

Haber simdi geldi yarin transferim gerceklescek. Allahim ben cok heyecanliyim. Neler yasicam siz neler yasadiniz paylasir misiniz kizlar :)
Benimde transfer yarin 3.30da .2 tane yerleştirecek cokkkkk heyecan bastı ve duygulandim yaa.düşünsenenize eger tutarsa yarindan itibaren hamile olmuş olacagiz

Yarin 3.30 da nakil var.5.günüm olmuş oluyo.offf cok heyecanlym. Doktorum aradi idrara patlayacak kadar sıkışık ol dedi.ve karnin tok olsun dedi
allah kolaylık versın sıkısık ol tabıkı ama patlıcak kadar deıl....ben gercekten patlıyodum bır saat bekletıldım hazır ol ıcerı alıyoruz dedıler alındıktan sonra bır saat kadar bekletıldım...

Merhaba arkadaşlar ben ekim ayında istanbul jinemed te tedaviye başlamayı düşünüyorum. Ilk denemem olacak.tedavi görüp sonuç alanlar veya tedaviye baslayacaklar olanlar bilgilerini zi bizimle paylasabilir misiniz
Mrb cnm bende ekım ayında yptırdım 2gun once test yptırdım 47.8 cıktı bugun tekrardan yotırdım 188.7cıktı allahım tez zamnda sanada nasıp etsin inslh benim ilk denemem daha

Kizlarrrrrrrr ne olur bisiler yazin gecen yazmistim 11 catlatma ignem yapildi bugun 15 gun oldu.13 toplama yapildi 16 tarasfer. Ben cuma idrar tesyi yapmistim cikmadi cuma gunu 8 gunumdu.bugun dayanamayip gene yaptim ve iki cizgiyi gordum ilacin etkisi degildir demi..eger ilacin etkisi olsaydi cumada cikmazmiydi sizce ne olr bilen varsa bisiler yasin

Kizlarrrrrrrr ne olur bisiler yazin gecen yazmistim 11 catlatma ignem yapildi bugun 15 gun oldu.13 toplama yapildi 16 tarasfer. Ben cuma idrar tesyi yapmistim cikmadi cuma gunu 8 gunumdu.bugun dayanamayip gene yaptim ve iki cizgiyi gordum ilacin etkisi degildir demi..eger ilacin etkisi olsaydi cumada cikmazmiydi sizce ne olr bilen varsa bisiler yasin
canım gozun aydın hamılesın ınsallah saglıklıdır huzurla devamı gelsın ınsallah.....8.gunu cıkanlar var...ılac etkısı deıldır....darısı basımıza ınsallah bızlerede dua et banada dua et ınsallah bastan cok moralımı bozdu drlar

E="zeynep yilmaz, post: 43227875, member: 633776"]3. Gun yada 5. Gün farki neyki.beni.simdi doktorum aradi 5.gun embriyosu oluyir yarin yapacak[/QUOTE]

Benmkisi de yarin 5.gun embriyosu oluyor. Sperm kaynakli tup bebek ise 5.gune kadar ulasan daha kaliteli oluyo dendi bana. O yuzden opu gununde bile dr.um sizde saliyi beklicem demisti. Dedigi gibi de oldu.

Back
X