- 20 Şubat 2015
- 3.002
- 3.274
- 133
Çok geçmiş olsun canım, ne zorluklar atlatmışsın. Şanssız bir tercih olmuş, nereden bileceksin ki böyle olacak....inşallah gönlüne göre bir yerde devam eder de kuzuna kavuşursun...benim gibi acı cekmenizi istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım, ne zorluklar atlatmışsın. Şanssız bir tercih olmuş, nereden bileceksin ki böyle olacak....inşallah gönlüne göre bir yerde devam eder de kuzuna kavuşursun...benim gibi acı cekmenizi istemiyorum
benim gibi acı cekmenizi istemiyorum
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.Kizlar dua edin bana yarin test gunum icim icime sigmiyor butun agrim sizim gecti hetecandan mi yoksa tutnadimi bilmiyorum![]()
Canım heyecanla bekliyoruzKizlar dua edin bana yarin test gunum icim icime sigmiyor butun agrim sizim gecti hetecandan mi yoksa tutnadimi bilmiyorum![]()
Canım çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlaaaarr sonucum 95.29 :) :)
Senin adına çok sevindim kaçıncı günün bugün bide kaçıncı gün e ebriyosuyduKizlaaaarr sonucum 95.29 :) :)
Canım çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Senin adına çok sevindim kaçıncı günün bugün bide kaçıncı gün e ebriyosuydu
tesekkür ederim insallah allah cümlemize hayırlı evlatlar versinÇok geçmiş olsun canım, ne zorluklar atlatmışsın. Şanssız bir tercih olmuş, nereden bileceksin ki böyle olacak....inşallah gönlüne göre bir yerde devam eder de kuzuna kavuşursun...
insallah canım tesekkür ederimNe bicim insanlar varya insanlarin duygulariyla oynuyolar yaptiklarinin karsiligini kat kat alirlar ins bizler ne umutlarla oralara gidiyoruz karsiligi cok bisey degil yapmasi gereken ne ise onu yapacaklar senin adina cok uzuldum ins bi dahaki sefere daha anlayisli insanlarla karsilasirsin Arkadasim
Hiç belirtin oldumu canımTesekkur ederim canim 3. Gun embriyosuydu bugun 10. Gunumdu doktor 10. Test yapilacak demisti bakalim pzt gunu sayi katlanacakmi
Allah tamamına erdirsin canım maşallahTesekkur ederim canim 3. Gun embriyosuydu bugun 10. Gunumdu doktor 10. Test yapilacak demisti bakalim pzt gunu sayi katlanacakmi
Merhaba arkadaşlar ben yeni katildim araniza. İki gün önce yumurta toplama islemim gerçekleşti. 20 tane toplandığı söylendi. Fakat inanılmaz agrim ve karın sisligim var. Yumurta sayısının fazla olmasından kaynaklandığını söylüyorlar. Yumurta toplama işleminden sonra herkes rahatca hareket edebildi mi bir ben mi boyleyim.
benim ilaclardan dolayı miğde bulantısı oluyodu bibe göbegim cok gergin oldu yururken yoruluyodum kilo verdim 5kilo iştahsızlık vardıHiç belirtin oldumu canım
Hiç belirtin oldumu canım
merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım gecen ay tüp bebek yaptırdım.ve tuttu ama sevincim 6 hafta sürdü medicalpark bahcelievler hastanesi doktorum latif küpelioğlu
hiç memnun degilim